Jump to content

Photo

Get On Your Boots

1193 replies to this topic

Poll: goyb clip survey (146 member(s) have cast votes)

Na ile oceniasz klip teledysk do Get On Your Boots?

1. 10 (52 votes [35.62%])

Percentage of vote: 35.62%

2. 9 (27 votes [18.49%])

Percentage of vote: 18.49%

3. 8 (25 votes [17.12%])

Percentage of vote: 17.12%

4. 7 (14 votes [9.59%])

Percentage of vote: 9.59%

5. 6 (8 votes [5.48%])

Percentage of vote: 5.48%

6. 5 (6 votes [4.11%])

Percentage of vote: 4.11%

7. 4 (5 votes [3.42%])

Percentage of vote: 3.42%

8. 3 (4 votes [2.74%])

Percentage of vote: 2.74%

9. 2 (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

10. 1 (5 votes [3.42%])

Percentage of vote: 3.42%

Vote Guests cannot vote

#61 Cactus

Cactus

Użytkownik

• Members
  • 440 posts

Posted 16 stycznia 2009 - 22:12

TAK! To musi być GOYB. Takie jak jeden z przecieków plażowych. No i podobny riff prezentowało nam już łaskawie u2.com. Rzeczywiście troszke przywodzi na myśl Achtunga. Mi się podoba.
Always Look on the Bright Side of Life

#62 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 posts

Posted 16 stycznia 2009 - 22:14

motyla noga :D

wlasnie doznaje po raz ktorys z kolei,to jest choroba zeby sie 10 sekundowym kawalkiem podniecac :D
ale jesli tak to bedzie brzmialo, to to sie szykuje nam prosze panstwa prawdziwe monstrum :D

i oczywiste skojarzenie z fast cars, licze ze chlopaki na calej plycie poszli w tym kierunku!!!

#63 Olka88

Olka88

Użytkownik

• Members
  • 640 posts

Posted 16 stycznia 2009 - 22:14

ferdinado franzowato

Sam tytuł się wydaje ferdinando franzowaty (Eleanor...);) Ale nie będzie źle, czuję podskórnie.
Byle wytrwać do poniedziałku. Mam farta, na zajęcia jadę wtedy dopiero o 10.48, więc zdążę :D

edit: Taaak, to jest choroba!;) wrażenie dziwne, ale generalnie czad

#64 chrapcio

chrapcio

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 1 938 posts

Posted 16 stycznia 2009 - 22:17

Użytkownik yeah z u2start umieścił linki do pobrania obu części. Działają, sam sprawdziłem :)

http://www.mediafire.com/?yscduxjg0ls

http://www.sendspace.com/file/r7fja6

ciuch ciuch!

Chrapcio7 on Last.FM

#65 Yasiu

Yasiu

.

• Members
  • 2 675 posts

Posted 16 stycznia 2009 - 22:21

No to co, modlicie się za tych 12 wybrańców? :) Bo ja jestem silny i niczego nie słucham ;)

#66 Maja

Maja

lic.

• Members
  • 922 posts

Posted 16 stycznia 2009 - 22:23

Ja też nie :)

#67 chrapcio

chrapcio

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 1 938 posts

Posted 16 stycznia 2009 - 22:24

No to co, modlicie się za tych 12 wybrańców? :) Bo ja jestem silny i niczego nie słucham ;)

Podziwiam. Ja słucham tego gdzieś po raz 40 i nie mogę się oderwać. Sam nawet chciałem się do Was przyłączyć, ale zwyciężyła ciekawość. Jednak życzę powodzenia i osiągnięcia celu :)

ciuch ciuch!

Chrapcio7 on Last.FM

#68 Guest_depe_*

Guest_depe_*
  • Guests

Posted 16 stycznia 2009 - 22:25

I tak każdy wie, że kłamiecie.. ;)

#69 Daniel84

Daniel84

• Members
  • 3 657 posts

Posted 16 stycznia 2009 - 22:26

Ja w ogóle nie rozumiem wyznawców tej osobliwej sekty. Przecież to, co dziś przeżywają słuchacze wszystkiego, co popadnie, zdaje się przypominać powolne zdejmowanie kolejnych części garderoby z pięknej kobiety. A wy chcecie, żeby od razu naga wskoczyła wam do łóżka, szask-prask i po wszystkim.

:wacko: :wacko: :wacko:

#70 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Posted 16 stycznia 2009 - 22:29

Teraz będziemy się licytować, kto ściąga a kto nie. Jakoś potrafie wytrzymać trzy dni Panie depe xD A wy, jarajcie się paru sekundowymi gównianymi rzęchotami!

Up: Złe porównanie. To tak jakbyś nie czekał aż ci się kobita rozbierze, tylko poleciał na ulice i szybko wyrwał pierwszego lepszego mochera.

:wacko: :wacko:

#71 Daniel84

Daniel84

• Members
  • 3 657 posts

Posted 16 stycznia 2009 - 22:33

Up: Złe porównanie. To tak jakbyś nie czekał aż ci się kobita rozbierze, tylko poleciał na ulice i szybko wyrwał pierwszego lepszego mochera.
:wacko: :wacko:

:lol:

Pozostanę przy swoich fantazjach. :blink: :blink:

A wy, jarajcie się paru sekundowymi gównianymi rzęchotami!

A więc jednak "moher" został już przynajmniej namierzony.. ;)

#72 Yasiu

Yasiu

.

• Members
  • 2 675 posts

Posted 16 stycznia 2009 - 22:34

Ja w ogóle nie rozumiem wyznawców tej osobliwej sekty. Przecież to, co dziś przeżywają słuchacze wszystkiego, co popadnie, zdaje się przypominać powolne zdejmowanie kolejnych części garderoby z pięknej kobiety. A wy chcecie, żeby od razu naga wskoczyła wam do łóżka, szask-prask i po wszystkim.

:wacko: :wacko: :wacko:

Wiesz, szczerze mówiąc jakoś w ogóle nie odczuwam tej atmosfery dożynek, podniecenia przy każdym filmiku ze studia, ekstazy z każdego fragmentu (podobno) albumu, mało mnie obchodzi jak będzie wyglądała okładka (i tak gówno na to możemy poradzić), nie czytam opisów utworów ani recenzji osób "zbliżonych do zespołu". Do całości podchodzę sceptycznie, nie zakładam żadnej rewolucji. Po prostu całe te podniecenie jakoś po mnie spływa. Fakt czekam, czytam Wasze opinie, ale wystarczyło mi raz dawno temu obejrzeć filmik Adasia robiącego sobie zieloną herbatę i na tym poprzestałem. Do słuchania albumu przystąpię z "pustą" głową, bez żadnych uprzedzeń, oczekiwań, bez żadnej wiedzy. Prawdopodobnie jedynym fragmentem, który będę znał, będzie singiel, ale to dopiero kiedy trafi do rozgłośni radiowych.
A na razie... nie przejmuję się tym zbytnio :) no cóż... może już nie jestem fanem, a stanę się nim z powrotem dopiero z chwilą pierwszego odsłuchania albumu? ;)

PS. @depe, wierzyć nie musisz, do szczęścia mi to niepotrzebne. Skoro się tzw. akcja pojawiła, to się dopisałem. Ale jakby jej nie było to moje oczekiwanie wyglądało by tak samo :)

#73 Daniel84

Daniel84

• Members
  • 3 657 posts

Posted 16 stycznia 2009 - 22:37

Wiesz, szczerze mówiąc jakoś w ogóle nie odczuwam tej atmosfery dożynek, podniecenia przy każdym filmiku ze studia, ekstazy z każdego fragmentu (podobno) albumu, mało mnie obchodzi jak będzie wyglądała okładka (i tak gówno na to możemy poradzić), nie czytam opisów utworów ani recenzji osób "zbliżonych do zespołu". Do całości podchodzę sceptycznie, nie zakładam żadnej rewolucji. Po prostu całe te podniecenie jakoś po mnie spływa. Fakt czekam, czytam Wasze opinie, ale wystarczyło mi raz dawno temu obejrzeć filmik Adasia robiącego sobie zieloną herbatę i na tym poprzestałem. Do słuchania albumu przystąpię z "pustą" głową, bez żadnych uprzedzeń, oczekiwań, bez żadnej wiedzy. Prawdopodobnie jedynym fragmentem, który będę znał, będzie singiel, ale to dopiero kiedy trafi do rozgłośni radiowych.
A na razie... nie przejmuję się tym zbytnio :) no cóż... może już nie jestem fanem, a stanę się nim z powrotem dopiero z chwilą pierwszego odsłuchania albumu? ;)

Żałuj, bo ta "atmosfera dożynek" jest niepowtarzalna i niezwykle przyjemna.

#74 madeinpoland

madeinpoland

Użytkownik

• Members
  • 994 posts

Posted 16 stycznia 2009 - 22:39

Ale dzisiaj się podnieciłem, jak Metz zapowiedział, że w poniedziałek o 9.15 grają w Trójce nowego singla :D. Cholera, aż cały chodzę z nerwów. To uczucie, jakby iść na długo wyczekiwane spotkanie z piękną kobietą. Zostają trzy dni i zupełnie tracisz dystans... :)
Dołączona grafika

#75 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Posted 16 stycznia 2009 - 22:41

A więc jednak "moher" został już przynajmniej namierzony.. ;)

Ale że co? :lol: Uprzedzając twoje pytanie, nie nie ściągałem tych linków pare postów wyżej.

#76 Daniel84

Daniel84

• Members
  • 3 657 posts

Posted 16 stycznia 2009 - 22:42

Ale że co? :lol: Uprzedzając twoje pytanie, nie nie ściągałem tych linków pare postów wyżej.

Oczywiście. Nie ma potrzeby, skoro można skorzystać np. z YouTube. ;)

#77 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Posted 16 stycznia 2009 - 22:45

Można też przeczytać opinie forumowicza Mrówy ",to jest choroba zeby sie 10 sekundowym kawalkiem podniecac" i skomentować nie? Co do jakości to chodziło mi akurat o "plaże", skoro jest coś lepszego to gratuluje jakościowych plonów ;) xD

#78 Ceasar_Of_Rome_Forrever

Ceasar_Of_Rome_Forrever

Mr Spock

• Members
  • 3 170 posts

Posted 17 stycznia 2009 - 10:49

boskie
występuje z sekty :P
Posted Image
Max Biaggi Ceasar Trade List

#79 gum

gum

Użytkownik

• Members
  • 782 posts

Posted 17 stycznia 2009 - 11:41

Czy ktoś może się orientuje czy w rmfie puszczą singla w poniedziałek? To radio to długo wypracowywany kompromis w pracy, więc wolałbym nie zmieniać na inne...
słuchacz łan, wertigo i bejbe bejbe

#80 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 posts

Posted 17 stycznia 2009 - 11:42

Czy ktoś może się orientuje czy w rmfie puszczą singla w poniedziałek? To radio to długo wypracowywany kompromis w pracy, więc wolałbym nie zmieniać na inne...

Szczerze współczuję.
Nie wiem nic konkretnego, ale jestem przekonany że puszczą, w końcu to singiel U2.

Reply to this topic

6 user(s) are reading this topic

0 members, 6 guests, 0 anonymous users