No Line On The Horizon
Napisano 20 stycznia 2009 - 14:39
Nie oczekuję żadnego oficjalnego stanowiska, bo nie ma potrzeby zajmowania oficjalnego stanowiska - z prawnego punktu widzenia sprawy nie ma, a zespół nie musi się odnosić oficjalnie do każdego doniesienia medialnego na swój temat.
Dla mnie problem nie istnieje, choć można go wpisać w coraz dłuższy ciąg niedopatrzeń, usterek, pomyłek, dziwnych pomysłów itd. uskutecznianych przez Firmę U2 w ostatnich latach. Zatem z jednym się zgadzam - radykalna wymiana kadr konieczna jest w trybie natychmiastowym.
Napisano 20 stycznia 2009 - 14:48
Moim zdaniem po prostu nie wiedzieli, i tyle. Ewentualnie nie sądzili, że ktoś to zauważy - przecież nie chodzi o płytę Britney Spears, tylko wydawnictwo, które się sprzedało pewnie w jakichś stu egzemplarzach.
Ja Cie prosze, Johnny, nie badz naiwnym chlopcem w swoim fanostwie...
To ze wydawnictwo wczesniejsze z tym zdjeciem bylo nazwijmy to "undergroundowe" to nic nie ma do rzeczy. Jak sadzili, ze nikt nie zauwazy? U2 oprocz muzyki to firma, to jakosc, a przede wszystkim swiatowy zespol. Oczywistym jest, ze gdy swiatowy zespol wydaje nowa plyte to oczy swiata sa skierowane na nich, nie ma mozliwosci ze takie cos nie wyjdzie na jaw!
http://www.u2.szczecin.pl
#1064 Guest_Mac_*
Napisano 20 stycznia 2009 - 14:54
Napisano 20 stycznia 2009 - 16:40
Napisano 21 stycznia 2009 - 12:45
Napisano 21 stycznia 2009 - 13:25
http://pl.youtube.co...feature=related
http://pl.youtube.co...feature=related
Podobno dodatkowy utwór ma znaleźć się i na Digipack Version i na Boxie.
I jeszcze wypowiedź:
I was listening to Chris Evans on Radio 2 (UK) today. He said he was invited to listen to the new U2 album this afternoon at a Universal building. He said that he wasn't allowed to say anything about the album but he did say that once the album had finished he asked to hear it again, so he heard it twice. He also mentioned that U2 are planning something with Radio 2 and BBC tv (I guess this could be a gig or interview).
ciuch ciuch!
Napisano 21 stycznia 2009 - 14:00
Teraz można dokładnie przyjrzeć się artwork'om w środku troszeczke, bardzo mi się podoba okładka do filmu dvd i rewelacja też jest zjęcie na i pod płytą. A to zdjęcie z prawej strony płyty strasznie TJT mi zajeżdza
Zresztą to co widzimy wygląda mi na grafikę komputerową a nie zdjęcie prawdziwego przedmiotu A to duże z tyłu po lewej to chyba ta książeczka, więc dla mnie wersja box robi się coraz ciekawsza.
...
Napisano 21 stycznia 2009 - 15:43
Australijski sklep internetowy JB Hi-Fi zamieszcza tracklistę NLOTH w wersji Aussie - bonusowym trackiem na tym wydaniu ma być No Line On The Horizon (Alternate Version), zapewne ta wersja znajdzie się również na singlu GOYB.
No to oni chyba jaja sobie robią, to ma być na singlu i dodadzą na album!? Kolejne podobieństwo z singlem Discotheque i Holy Joe
Includes a bonus "Altenate Version" of "No Line On The Horizon" - exclusive to the Australian & Japanese release!
Oby tylko tam, a w Boxie coś innego! No jeszcze nie było, aby jeden utwór otwierał i zamykał płytę Nagrali 60!! kawałków a tu dają 2 razy ten sam na iTunes to walą drzwiami i oknami - 2 utwory (być może jeden z nich to też NLOTH), a w takim Boxie dodać 2 ytwory też by nie szkodziło
Planują w niedługim czasie wydać 2 płytę czy co? Kilka utworów z sesji mogli by też wydać.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych