No Line On The Horizon
#741 Guest_depe_*
Napisano 09 stycznia 2009 - 17:56
Dowiedzieli się, że:
* trasa miała rozpocząć się w USA ale ze względu na przesunięcie wydania NLOTH na marzec 2009 rozpocznie się w Europie na przełomie czerwca i lipca.
* możliwe miejsca pierwszego konceru to Mediolan, Rzym, Amsterdam lub gdzieś w Hiszpanii.
* trasa w USA zacznie się na przełomie września i października
* Adam potwierdził, ze premiera pierwszego singla będzie miała miejsce 19.01.2009 (pon)
http://www.u2place.c...tt.asp?idN=3352
Napisano 09 stycznia 2009 - 18:00
SZALENSTWO
No to wszystko jasne, singiel juz znamy date, jeje. I tak jak myslalem, w sumie mialem taki scenariusz odnosnie koncertow, nie wiem czmeu nie pisalem na forum, a nikt tego chyba nie wzial pod uwage
Jestem w 100% pewien ze panowie nie omina Polski, nie wazne czy to bedzie sluzewiec, blonia, slaski czy stadion wks na oporowskiej ja to po prostu wiem ze tak bedzie
Ale to jest smieszne, ze mase mega waznych informacji dowiadujemy sie od fanow, a u2.com wciaz milczy, ale co tam
kurde, ide to oblac
Napisano 09 stycznia 2009 - 18:27
dobra, nie będę takim egoistą naprawdę się cieszę wreszcie to U2 zaczyna podawać konkrety, a nie inni.
Napisano 09 stycznia 2009 - 18:55
Nie podoba mi się to, że trasa rozpocznie się w Europie. Tzn. nieogranie dobrze materiału i duże przestrzenie czyli nie do końca dopracowane show...
Słuszne zastrzeżenia, ale z drugiej strony większa szansa na eksperymenty - właśnie ze względu na nieustabilizowaną setlistę.
Jest data premiery singla ? No, i teraz dopiero zaczynają się emocje ! Ale czy Adam miał na myśli premierę radiową czy komercyjną ? Może być różnie, i tak już złamano wszelkie schematy..
Napisano 09 stycznia 2009 - 18:59
Napisano 09 stycznia 2009 - 23:20
Tylko ja się nie cieszę? Nie podoba mi się to, że trasa rozpocznie się w Europie. Tzn. nieogranie dobrze materiału i duże przestrzenie czyli nie do końca dopracowane show...
1. To że trasa się rozpocznie w europie było raczej do przewidzenia
2. Ale za to mamy okazje, kosztowną zapewne ale okazję wybrać się na pierwszy koncert nowej trasy
3. I możemy liczyć, że chociaż by dla celów promocyjnych trasy na rok 2010 jakiś koncercik na dvd pojawi się najpierw z europy.
...
Napisano 10 stycznia 2009 - 14:49
Oh child, wipe the tears from your eyes
You know I need you to be strong
And the day is as dark as the night is long
Feel like trash, you make me feel clean
I'm in the black, can't see or be seen
Napisano 10 stycznia 2009 - 15:06
Mam nadzieję, że nic nie pokręciłem, bo translator robi kawały ;] Link do strony
Link do bloga Crossa
ciuch ciuch!
Napisano 10 stycznia 2009 - 17:17
skoro 1 singielek ma być w stylu Achtunga to oby cała płytka była taka :D:D
cieszę się,że zaczynają od Europy wiadomo mogą być wpadki,ale 1 jest pewne będą mniej zmęczeni a to chyba dobrze :D:D liczę,że do Polski przyjadą na 6-7 koncert, a potem Berlin i Paryż
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych