No Line On The Horizon
Napisano 05 stycznia 2009 - 02:07
Napisano 05 stycznia 2009 - 02:10
Daniel84 za interference doniósł na czacie, że przy premierze Vertigo u Fanninga, dostęp do odsłuchu audycji przez net był zablokowany dla ludzi spoza wysp, więc jeśli możemy tego słuchać nie mieszkając na wyspach, najprawdopodobniej singla nie będzie. Tak ktoś tam pisał.
Może u Fanninga, ale w czwartek?
Napisano 05 stycznia 2009 - 02:14
Napisano 05 stycznia 2009 - 07:15
Znowu spieprzyli mi dzień.
Sam sobie spieprzyłeś Trzeba było nie wątpić w moją teorię. Skoro premiera singla ma być jutro na Macworldzie to logicznym jest, że nie mogła nastąpić dzisiejszej nocy w radiu
Życzę wszystkim miłego dnia. Warto go dzisiaj spędzić trochę z dala od U2, bo od jutra zacznie się szaleństwo
Napisano 05 stycznia 2009 - 07:17
przeżyje
Napisano 05 stycznia 2009 - 07:28
Sam sobie spieprzyłeś Trzeba było nie wątpić w moją teorię. Skoro premiera singla ma być jutro na Macworldzie to logicznym jest, że nie mogła nastąpić dzisiejszej nocy w radiu
Spokojnie, jak pańska teoria okaże się błędna to spieprzy mi pan nie dzień, a prawie tydzień, bo Macworld trwa kilka dni.
Napisano 05 stycznia 2009 - 08:27
Lmollu - myślę, że Apple szykuje najmocniejsze działo na dzień jutrzejszy, kiedy to zaplanowane jest wystepienie wiceprezydenta firmy
Napisano 05 stycznia 2009 - 09:31
Napisano 05 stycznia 2009 - 10:41
A niektórzy uważają jednakowoż, że nastąpi to dopiero w piątek, na finał Macwordlu, i już po premierze u Fanninga Czyli należy się liczyć z jeszcze kilkoma spieprzonymi dniami Wszystko przez tych <stek przekleństw> z U2.com, nie mogą <stek przekleństw> po prostu napisać kiedy ??!!!??!?! W dupie mam te ich niespodzianki !!!
Za takim stanem tęskniliśmy przez długie miesiące, gdy wokół nowego albumu była zupełna cisza. Teraz to brzmi kuriozalnie, ale ta niepewność, to oczekiwanie to jedna z najlepszych stron bycia fanem
Jutro od godz. 18.00 może robić się nam jednak coraz lżej
Napisano 05 stycznia 2009 - 11:18
.. ale ten brak informacji jest wkurzający !! Osobiście znacznie lepiej by mi się oczekiwało, gdybym wiedział, że nowy singiel startuje jutro o 18.00, albo chociaż miał jakąkolwiek sugestię na ten temat ( np. " remember to take your boots off tomorrow evening ! ", cholera, powinni mi płacić za wymyślanie hasełek co w tym jest takiego niewłaściwego ??? dlaczego ta cisza ??? można byłoby zmieniać U2.com po kawałku, zamieszczać jakieś ukryte symbole, ruszyć z jakimiś stronami, po kawałeczku odsłaniającymi tajemnicę.. gotowalibyśmy się tu z emocji ! A TU NIC !!! To jest nie do zniesienia !!! Jestem taki wściekły, że nie potrafię się normalnie cieszyć !!! ) - to by dopiero były emocje ! A tak cały czas muszę psuć sobie radochę przez branie pod uwagę możliwości rozczarowania !!! Grrrrrrrrrrrrrrr !
Ufff.. dobra, ulżyło mi
Napisano 05 stycznia 2009 - 11:46
na u2 muszę czekać, na prawo jazdy muszę czekać, na wiosnę muszę czekać, na zlot też i na koncert no i co to ma być??pytam się??
-Przypuśćmy, że nie-odpowiedział Kubuś Puchatek po długim namyśle.
Napisano 05 stycznia 2009 - 15:11
Niech oni już wydadzą tego singla czy coś, bo mam dość sfrustrowanych fanów, którym ma zaraz pęknąć żyłka ;P
E tam, przyjdzie koza do woza jeszcze
Pomyślcie jakie ciśnienie ma teraz tych czterech misiaczków z u2: " 'kupią' - 'nie kupią' nas?" To dopiero stres! A my luzik - się zobaczy, może sięspodoba, albo i nie
#557 Guest_Mac_*
Napisano 05 stycznia 2009 - 15:15
'nie kupią' nas?"
Szczerze wątpie czy oni się tym przejmują. Raczej tym, czy nie spieprzą sobie opini ( w przypadku złej płyty) i co zrobić z kasą (w przypadku dobrej płyty).
Mnie też się to wszystko zaczyna udzielać, chociaż nie mam zbyt wiele czasu aby być na bierząco ; )
Napisano 05 stycznia 2009 - 15:28
http://make-me-irish...com/150334.html
Napisano 05 stycznia 2009 - 15:49
Ktoś słucha RTE 2fm? Zdaje mi się, że kątem ucha właśnie słyszałem coś o U2.
U mnie leci od blisko doby ... i nic mi się nie obiło o uszy w ciągu ostatniej godziny ... Fakt faktem moze mi coś umknęło (ale nie sądzę) ... , czasami trzeba ruszyc dupę i się przemieścić w inna przestrzeń lokalową
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 6
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych