Ali kontrastowo w różu. I wciąż za rączkę.
Napisano 15 grudnia 2015 - 13:05
Ali kontrastowo w różu. I wciąż za rączkę.
Napisano 15 grudnia 2015 - 13:31
Ktoś tu sobie nie wyprasował tego różu
Napisano 01 stycznia 2016 - 14:40
Napisano 02 stycznia 2016 - 13:38
Za to Adaś świętował w zgoła innych okolicznościach przyrody:
Napisano 02 stycznia 2016 - 15:43
Tak z innej beczki to cieszy to stałe zaangażowanie chłopaków w media społecznościowe - co parę dni któryś z nich wstawia fotkę na insta. Świadczy to o tym, iż chcą podtrzymać zainteresowanie wokół siebie, a więc niebawem może faktycznie mają w planach jak najszybciej powrócić z płytą i dalszą częścią trasy.
Napisano 21 stycznia 2016 - 15:57
Napisano 21 stycznia 2016 - 19:23
Czy ja widzę rudzielca? Czy to złudzenie przez te oksy?
Napisano 21 stycznia 2016 - 20:07
Na część Experience trasy powinien sobie - na zasadzie kontrastu - machnąć takie czarne włosy jak na Zoo TV. A pod koniec touru zrezygnować w ogóle z farbowania i obnażyć naturalną siwiznę. A wszystko to ku chwale kompleksowego przekazu artystycznego
Napisano 22 stycznia 2016 - 14:40
Ufarbuj mi włosy na blond. Ale tak żeby wyglądało, że ufarbowałem je sam. Ma to wyglądać naprawdę fatalnie.
Bono: No. Even though there're members in our band who say it looks like I did it myself (laughs). I went to a professional and said to the hairdresser: "Dye my hair blond but make it look like I did it myself." He was very confused: "You're paying me a lot of money to dye your hair but want it to look like you had done it yourself?" "Exactly," I said, "make it look real bad."
Cały wywiad:
http://www.welt.de/i...k-real-bad.html
Napisano 22 stycznia 2016 - 15:04
Wygląda na to, że fani jednak nie zrozumieli koncepcji. Sam wywiad interesujący.
Napisano 22 stycznia 2016 - 18:26
#bonologic
Napisano 09 maja 2016 - 17:28
podpisane 'the blue and the dim', hm..
Had I the heavens' embroidered cloths,
Enwrought with golden and silver light,
The blue and the dim and the dark cloths
Of night and light and the half-light,
I would spread the cloths under your feet:
But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.
(a jeszcze wczoraj nie wiedziałam jak podpisać swoje zdjęcie.. https://web.facebook...?type=3 )
I can't say where it is
But I know I'm going.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych