O rzesz !! Nie wiedziałem nigdy o tym dzięki wielkie Max ... Kurcze to Bono miał wtedy wypadków
kiedyś był chyba bardziej energiczny na scenie;) lata robią swoje
Napisano 28 sierpnia 2007 - 19:15
O rzesz !! Nie wiedziałem nigdy o tym dzięki wielkie Max ... Kurcze to Bono miał wtedy wypadków
Napisano 28 sierpnia 2007 - 19:16
dzięki za życzliwość wiecie. Człowiek ładnie prosi a nikt nie może wrzucić ani jednej fotki ! A ty Lambercik nie denerwuj sie tak bo zawału dostaniesz Gdybym tego nie zrobił nikt by nawet mojej pośby nie zauważył, z resztą i tak nikt nie zauważył więc dziękiNo to chociaz edytuj posty co?
Napisano 28 sierpnia 2007 - 19:27
dzięki za życzliwość wiecie. Człowiek ładnie prosi a nikt nie może wrzucić ani jednej fotki ! A ty Lambercik nie denerwuj sie tak bo zawału dostaniesz Gdybym tego nie zrobił nikt by nawet mojej pośby nie zauważył, z resztą i tak nikt nie zauważył więc dzięki
Napisano 28 sierpnia 2007 - 19:28
Gdybym tego nie zrobił nikt by nawet mojej pośby nie zauważył, z resztą i tak nikt nie zauważył więc dzięki
Napisano 28 sierpnia 2007 - 20:19
Pozwolilem Ci mowic do siebie zdrobniale? Zawal mi odpukac nie grozi, jednak mozg moze mi sie odrobine zlansowacdzięki za życzliwość wiecie. Człowiek ładnie prosi a nikt nie może wrzucić ani jednej fotki ! A ty Lambercik nie denerwuj sie tak bo zawału dostaniesz Gdybym tego nie zrobił nikt by nawet mojej pośby nie zauważył, z resztą i tak nikt nie zauważył więc dzięki
Napisano 28 sierpnia 2007 - 21:48
Nie odpisuje juz, bo dostane warna z offtopa jak zaraz pewnie ty
Napisano 29 sierpnia 2007 - 07:34
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych