Pytania (i odpowiedzi) dotyczące U2
Napisano 21 stycznia 2007 - 20:39
czy córka któregoś z członków U2 jest do wzięcia?
zaezly ile masz lat i co rozumiesz przez "do wziecia"
córka bono jordan ma ok 18 lat i jka gdzies widzialem to bardzo ładna, ale nie lubi u2 wiec odpada
druga corka bono tzn Eve ma 15 lat wiec chyba nie do wziecia
ale za to edge ma 3 corki 22,21,18(to wiek jest ) wiec mzoe któras jest do wziecia
Napisano 21 stycznia 2007 - 22:20
P.s. czuje, że głupio gadam
let's go to places no one else has been..
Napisano 22 stycznia 2007 - 16:10
Mam pytanie: czy tylko ja dotrzegam łudzące podobieństo "Xanax and Wine" z "Fast Car" ?
Aleś Amerykę odkrył. Oczywiście że Fast Cars jest utworem, który wywodzi się z Xanax And Wine. Uprzedzając kolejne sensacje - Native Son to protoplasta Vertigo, w Lady With The Spinning Head są fragmenty, które później znalazły się w The Fly, Always ma refren niemal identyczny jak Beautiful Day, i tak dalej i tak dalej.
Czemu więc 2 wersje tej samej piosenki mają inne tytuły?
To nie są te same piosenki. Po prostu jedna wywodzi się z drugiej. Zresztą czemu miałyby nie mieć ? To zespół decyduje, jak zatytułować dany utwór.
Co do nielubienia U2 przez Jojo - córka Flea też nie lubi RHCP, i co z tego ? Nigdzie nie jest napisane, że dziecko wykonawcy musi lubić muzykę tego wykonawcy.
Napisano 22 stycznia 2007 - 16:33
Co do nielubienia U2 przez Jojo - córka Flea też nie lubi RHCP, i co z tego ? Nigdzie nie jest napisane, że dziecko wykonawcy musi lubić muzykę tego wykonawcy.
heh, czytałam w Teraz Rocku wywiad z Fleą (;pp), który opowiadał, jak słyszał swoje dziecko grające na basie, pobiegł do córki, żeby ją poprawić, a ona "nie, tato! Ty nie potrafisz grać"
przepraszam za offtop
Napisano 22 stycznia 2007 - 16:36
Czemu więc 2 wersje tej samej piosenki mają inne tytuły?
To nie są te same piosenki. Po prostu jedna wywodzi się z drugiej. Zresztą czemu miałyby nie mieć ? To zespół decyduje, jak zatytułować dany utwór.
Racja, poza tym to jest piosenka napisana jak przyznał zespół, nie do końca w stanie trzeźwości. A więc nie spodziewajmy sie, że po 'pijaku' powstanie jakieś nowe cudo
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych