Pytania (i odpowiedzi) dotyczące U2
Napisano 16 lutego 2012 - 20:18
Tak też podejrzewałem, że Paris jest najdłuższą właśnie dzięki temu incydentowi z gazem. Ale w takim rodzi się moje drugie pytanie: czy ktoś kojarzy może z jakiegoś bootlega chociażby normalną wersję (znaczy nieprzerywaną niczym, po prostu ciągły strumień muzyki) WoWY, która może pretendować do miana najdłuższej lub jednej z najdłuższych?
Napisano 16 lutego 2012 - 20:41
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 22 lutego 2012 - 10:57
Czy jest to spowodowane zamknięciem serwerów fileserve,megaupload itp?
Jaka jest szansa że pozostałe koncerty których brakuje,znowu zostaną zamieszczone?
Ktoś coś wie na ten temat?
Napisano 03 marca 2012 - 15:45
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 03 marca 2012 - 16:35
Napisano 03 marca 2012 - 16:43
Ktoś próbował może wyhodować swoje własne drzewo Jozuego http://www.nasionatr...ucca-brevifolia ? Pytanie jak najbardziej poważne! (zastanawiam się, czy w naszych warunkach może wyrosnąć, choćby małe, ale skoro można kupić nasiona... )
Próbował. Trzymałem nasiona, wg zaleceń, w bardzo ciepłym i wilgotnym miejscu - mianowicie tuż pod lampami w akwarium. Nic nie wyrosło z sześciu nasion.
Ale jeśli nie masz problemu z dużymi rachunkami za prąd, to polecam założyć mini terrarium tylko i wyłącznie dla Juki, z dużą żarówką - tylko tym razem bez wilgoci, niech będzie wilgoć pokojowa, i wtedy zobaczyć co z tego wyjdzie.
Powodzenia
Btw, kiedyś miałem kontakt z jakąś firmą, co za bodajże 1200 euro podjęłaby się sprowadzenia do Polski drzewa, takiego około 1.5 metra, także może tak będzie łatwiej? Na pewno szybciej, bo drzewa Jozuego rosną bodajże metr na trzydzieści lat...
Napisano 03 marca 2012 - 16:54
Próbował. Trzymałem nasiona, wg zaleceń, w bardzo ciepłym i wilgotnym miejscu - mianowicie tuż pod lampami w akwarium. Nic nie wyrosło z sześciu nasion.
Ale jeśli nie masz problemu z dużymi rachunkami za prąd, to polecam założyć mini terrarium tylko i wyłącznie dla Juki, z dużą żarówką - tylko tym razem bez wilgoci, niech będzie wilgoć pokojowa, i wtedy zobaczyć co z tego wyjdzie.
Powodzenia
Hm, czyli raczej nic z tego. Szkoda
Btw, kiedyś miałem kontakt z jakąś firmą, co za bodajże 1200 euro podjęłaby się sprowadzenia do Polski drzewa, takiego około 1.5 metra, także może tak będzie łatwiej? Na pewno szybciej, bo drzewa Jozuego rosną bodajże metr na trzydzieści lat...
u2forums, składamy się?
Napisano 14 marca 2012 - 11:36
co do Twojego pytania:
tracklista:
01-Montgomery's Visit - 5:35
02-Get You Down - 4:19
03-Wake Up (Part1) - 5:18
04--Stearing Wheel - 1:03
05-Feel Free! - 6:34
06-Did you wanna! - 4:02
07-Wake Up And Take Me Down (Part2) - 7:38
08-Doctor, Doctor! - 1:54
09-Don't Say Goodbye - 5:11
10-Heaven And Hell - 6:45
11-Get Together Now - 9:16
12-Hi Has A Kite (Salome) - 6:00
13-Jitterbug Baby - 3:51
Soul Preacher to jednopłytowy 'The Best of'/skrót z 3-płytowego bootlegu 'Salome: The [Axtung Beibi] Outtakes'- niektóre tytuły są inne, bo zostały nadane przez fanów.
Napisano 05 maja 2012 - 12:11
Przepiękna melodia, wspaniałe wykonanie.
Od dłuższego czasu nurtuje mnie pewne pytanie:
Do kogo należy głos z np. 1.45 minuty utworu? Kto to śpiewa?
link: http://www.youtube.c...h?v=n1RBxyTeanI
Napisano 27 lipca 2012 - 17:46
Jeśli nikt nie wie to ogłaszam forumowe poszukiwania, osobiście stawiałbym na Zoo TV i Pana Muchę ale kto wie czy jeszcze nie wcześniej.
Napisano 27 lipca 2012 - 19:54
W późniejszym okresie można zauważyć, że okulary sceniczne Bono często "pokrywały się" z tymi w których można go było zobaczyć prywatnie. Tak jest do dnia dzisiejszego.
Nie kojarzę żadnego koncertu w którym widziałabym Bono w ciemnych okularach przed czasami ZOO TV, za wyjątkiem jednego występu, który przychodzi mi na myśl, a mianowicie fragmentu koncertu z San Francisco z filmu Rattle & Hum, gdzie grają All Along The Watchtower. Tam Bono na pewno wystepuje w okularach przeciwsłonecznych i czarnym kapeluszu. Kojarzę, go też w ciemnych okularach w teledysku Desire, no ale to videoclip nie koncert. Więcej nie pamietam, nie kojarzę
Tak, w ogóle Bono zaczął nosić ciemne okulary "na stałe" od czasów post popmartowych, gdzieś od 98, podobno, jak sam twierdzi, z powodu notorycznego zaczerwienienia oczu wywołanego alergią
Napisano 23 sierpnia 2012 - 23:42
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych