Ile razy widziałaś/eś U23D?
Started by
Guest_depe_*
, lip 01 2008 21:08
38 replies to this topic
Napisano 02 lipca 2008 - 09:19
Raz w Imaxie, ale wrażenia pozostaną w mojej pamięci na długo... To nie był zwykły koncert w kinie. Myślę, że nie mogli zrobić lepszej gratki dla fanów, prócz normalnego występu naszym kraju.
Chciałabym to powtórzyć. Gdyby ktoś coś wiedział na temat zorganizowanego wyjścia do warszawskiego Imaxa - dajcie mi znać. Może się ugną pod naszą prośbą?
Chciałabym to powtórzyć. Gdyby ktoś coś wiedział na temat zorganizowanego wyjścia do warszawskiego Imaxa - dajcie mi znać. Może się ugną pod naszą prośbą?
All that You can't - leave BEHIND...
So
So
Spoiler
what?!
Napisano 02 lipca 2008 - 09:52
2 razy! Tylko 2...
Miałem założenie, że w każdym miesiącu wybiorę się raz do IMAXA a tu taka przykra niespodzianka...
Nie byłem co prawda w maju (brak czasu) i w czerwcu (ME) ale od lipca zamierzałem już chodzić!
Gdybym wiedział, że będą wyświetlać to tylko przez 3 m-ce to bym na pewno i w maju i w czerwcu czas znalazł
EDIT: 3 razy
Miałem założenie, że w każdym miesiącu wybiorę się raz do IMAXA a tu taka przykra niespodzianka...
Nie byłem co prawda w maju (brak czasu) i w czerwcu (ME) ale od lipca zamierzałem już chodzić!
Gdybym wiedział, że będą wyświetlać to tylko przez 3 m-ce to bym na pewno i w maju i w czerwcu czas znalazł
EDIT: 3 razy
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 11 lipca 2008 - 17:02
<szeptem> cichoooo
nie dołuj Nas xD
nie dołuj Nas xD
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych