Ile razy widziałaś/eś U23D?
Started by
Guest_depe_*
, lip 01 2008 21:08
38 replies to this topic
Posted 01 lipca 2008 - 21:20
tylko raz niestety
myślałam, że trochę dłużej będzie wyświetlany i że zdążę zobaczyć chociaż jeszcze jeden raz
myślałam, że trochę dłużej będzie wyświetlany i że zdążę zobaczyć chociaż jeszcze jeden raz
#8 Guest_Mac_*
Posted 01 lipca 2008 - 21:47
4 razy
Za pierwszym było najlepiej, za drugim trafiłem na jakiegoś dzieciaka ktory wpieprzał popcorn koło mnie, za trzecim łeb mnie zaczął boleć, dzięki Bogu dopiero przy Yawheh, a za czwartym pojechałem w Boże ciało i nie spotkałem NIKOGO w Plazie
Ogolnie bardzo pozytywne wrażenia
Za pierwszym było najlepiej, za drugim trafiłem na jakiegoś dzieciaka ktory wpieprzał popcorn koło mnie, za trzecim łeb mnie zaczął boleć, dzięki Bogu dopiero przy Yawheh, a za czwartym pojechałem w Boże ciało i nie spotkałem NIKOGO w Plazie
Ogolnie bardzo pozytywne wrażenia
Posted 01 lipca 2008 - 22:04
Jak myślicie, gdyby grupa osób zebrała się i wystosowała prośbę do kina to czy byłaby możliwość na dodatkowy pokaz?
Pytam z ciekawości
Czy ja wiem? Jak dzwonilem jakies dwa tygodnie temu do Imaxa, to powiedzieli mi, ze w najblizszym czasie nie maja zamiaru wyswietlic U23D, choc moze warto zapytac, czy przy zorganizowaniu wiekszej grupy nie mogliby zrobic nam happy hour:)
A co do pytania w temacie, to ja bylem 2 razy:/ pierwszy raz helios, a za drugim razem wejsciowki wygrane w radio i free enter do Imaxa:)
If you don`t aim at anything you achieve nothing
Posted 01 lipca 2008 - 22:48
raz kurka wodna
na premierze w Poznaniu
z niesamowitymi ludźmi
było warto
na premierze w Poznaniu
z niesamowitymi ludźmi
było warto
#15 Guest_depe_*
Posted 02 lipca 2008 - 01:08
Zgadza się. Pierwotne plany zakładały rok projekcji. Dzwoniłem do szefowej PR w katowickim Imaxie, z którą jestem w kontakcie od czasu premiery.No do ch**a, miało rok lecieć!
ANI RAZU!!
Powiedziała, że polecenie o zdjęciu filmu 'przyszło z góry'. Najprawdopodobniej kopie filmu muszą być odesłane do 'Centrali', a z tamąd zapewne polecą do innych krajów, w których film jeszcze nie był grany. Powiedziała też, że niewykluczone są projekcje U23D w Imaxie w przyszłości. W 'normalnych' kinach już raczej nie będzie.
A czy wiecie, że w kraju Mistrzów Europy 2008, w Hiszpanii premiera będzie dopiero 3ego października!
Czyli nie mamy co narzekać tak naprawdę..
#17 Guest_depe_*
Posted 02 lipca 2008 - 01:59
To tylko moje przypuszczenie. Bo jak inaczej wytłumaczyć fakt iż nie było jeszcze premiery w innych krajach?Że niby te kopie są tak drogie, że jest ich kilkanaście i zwiedzają całą Europe? :x
A kopie napewno tanie nie są. Jedna klatka zawiera 20 MB danych, a cały film prawie 1PB =(1.000 TB = 1.000,000 GB)
Gdzieś słyszałem, że pojedyncza kopia waży coś koło 1 tony.
Posted 02 lipca 2008 - 07:45
Ja na pewno wybrałbym się jeszcze conajmniej raz do imaxa w Warszawie jeśli byłaby taka możliwość ...
Posted 02 lipca 2008 - 07:58
Raz.
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users