Co nowego w muzyce?
Started by
komandos
, sty 18 2007 18:08
2234 replies to this topic
Posted 16 stycznia 2011 - 18:45
jeśli o Hurts chodzi to ja się generalnie zgadzam z Ambro, z tym że osobiście nieznacznie mniej bym się przejechał po reszcie ale też nie dawał punktu za singlowe Wonderful Life, męczy ten kawałek, zresztą strasznie się z całym albumem wymęczyłem i nie mam zamiaru wracać już nigdy.
i jak można zestawiać świetne Alejandro z tym czymś? no litości
i jak można zestawiać świetne Alejandro z tym czymś? no litości
Posted 16 stycznia 2011 - 19:31
Ja chyba żyję w jakimś nieco innym świecie, bo za nic nie zrozumiem fenomenu Alejandro i w ogóle zawodzącego niemiłosiernie komercyjnego produktu zwanego Lady GaGa.
to może już jest akurat sprawa tak zwanego gustu czy coś. fajowa jajcarska piosenka i wkręca, a niektórych nie wkręca, no bywa
a Hurts nie mniej komercyjnym jest produktem, bo rozumiem że to wrzuta w stronę Gagi, więc warto może zaznaczyć..
Posted 16 stycznia 2011 - 20:13
hajp ich muzyki skrojony celowo coby złapać trochę keszu na fali powrotu synth-popu (a właściwie po fali, mejnstrim się tak zazwyczaj trochę spóźnia), no to jest właśnie komercyjny produkt.
garniaki z mięska i inne świrowanie to już po prostu operowanie kiczem, może nie do końca umiejętne, no ale nie jest to meritum sprawy
garniaki z mięska i inne świrowanie to już po prostu operowanie kiczem, może nie do końca umiejętne, no ale nie jest to meritum sprawy
Posted 22 stycznia 2011 - 09:43
Nowy album White Lies - Ritual - niby nic nowego, kontynuacja tego co było na pierwszym albumie, nieco rozwinięte z przewagą brzmień 80'th a mimo to z każdym przesłuchaniem podoba mi się coraz bardziej i chyba każdy kto lubił pierwszy album będzie miał takie same odczucia.
http://www.youtube.c...u/0/rHTK4LBWKJk
http://www.youtube.c...u/0/rHTK4LBWKJk
Posted 02 lutego 2011 - 20:43
Posted 02 lutego 2011 - 20:53
Ten zespół wydał trzy albumy zanim nagrał Seven Nation Army, więc w tych dniach raczej należy od tego utworu uciekać, żeby nie pozostał jedynym skojarzeniem
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users