Co nowego w muzyce?
Napisano 15 listopada 2010 - 15:22
Nagrali płytę, premiera za jakiś czas, a już pojawiły się fragmenty do odsłuchania na soundcloud. Ładne. Norah Jones też ładnie w gościnnym występie.
Ma rozmach ten pan myszka. Czekać tylko na Danger Mouse & Modest Mouse.
Napisano 18 listopada 2010 - 07:09
Girl Talk zbiera nieco zapomniane fragmenty różnej muzyki walającej się po śmietniku historii po czym skleja z nich zupełnie nowe utwory dodając własne rymowane ścieżki wokalne.
No i właśnie w tym roku wydano kolejną rzeźbę ze śmieci, a zaczęto układankę od Black Sabbath:
http://www.youtube.com/watch?v=4bMM7tGV9MI
Na dodatek podejrzewam, że jest to działalność nie do końca legalna (Illegal Records!) a wszelkie dowody dostępne są do ściągnięcia za darmo z tej strony: http://www.illegal-art.net/allday/
Szczerze powiem, że nie do końca jeszcze wiem co o tym myśleć, ale brzmi fajnie.
Pozdrawiam!
Napisano 26 listopada 2010 - 00:01
no ej, dajcie spokój, wszyscy już dawno się pogodzili, że to płyty promują koncerty a nie na odwrót i to proces nieodwracalny, jak toro z chopakami wpadną, to im oddam w cenie biletu
Ja wim, wim, tylko Ty to tak otwarcie i publicznie... Potem ktoś pomyśli że fani jutu to takie internetowe wampiry, nic nie robią tylko kradną
of Future Past
the magician longs to see...
one chants out
between two worlds
Fire - walk with me.
Napisano 26 listopada 2010 - 19:03
Napisano 16 grudnia 2010 - 08:36
Napisano 16 grudnia 2010 - 09:42
Maria Peszek pożegnała wczoraj swoje sceniczne wcielenie, Marię Awarię. Na pogrzeb Awarii w warszawskim "Och Teatrze" przyszły tłumy. Przy muzyce żałobnej ubrana w czarne szaty Peszek wykrzyczała: Nazywam się Maria Peszek! Wreszcie! Maria Awaria nie żyje. ZAJE*AŁAM TĘ SU*Ę!!!
LOL
Napisano 14 stycznia 2011 - 19:48
Napisano 14 stycznia 2011 - 20:55
O, ja też kiedyśJa z początku myślałem, że chodzi o cover klasycznego hitu zespołu Black.
Ale w przeciwieństwie do przedmówców ja ten fenomen Hurts doskonale rozumiem, ogarniam, jaram się, życzę im więcej takich płyt jak ta pierwsza, a Stay i Better Than Love po prostu rozwalają mnie na kawałki
@Weronika - a jeśli Wonderful Life jest medialnie skatowane, to co dopiero Alejandro
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych