Help, I need somebody
Napisano 28 maja 2008 - 13:18
Rozwalił mnie jeden kawałek, co na majspejsie offensywy można przesłuchać i chcę to koniecznie poznać.
Ładnie dziękuję za namiary gdzie dorwać (slsk ssie) tudzież wiadomo co na PM;)
Użytkownik acr edytował ten post 28 maja 2008 - 13:20
Napisano 28 maja 2008 - 17:59
Zna ktoś jakąs dobrą stronę z piosenkami hm, karaoke? (w praktyce, potrzebuje pewną piosenkę ale z wycietym wokalem ), zależy mi aby nie było to MIDI
z góry dzięki za pomoc
Napisano 28 maja 2008 - 19:03
sprawa jest trudna i nie miałem wpływu, musze zaspiewac jestem postawiony przed faktem dokonanym z góry dzieki.
Napisano 28 maja 2008 - 19:21
Powiem wprost, zostałem wybrany do zaspiewania (juz mozna sie smiac ) na imprezie z cyklu 'Zakonczenie roku szkolnego' kawałka DM - Enjoy The Silence 04 i mam sobie na własna reke skombinować podkład I potrzenuje dokładnie to co słychać, tylko ze z wycietym wokalem Gahana :/ Może ktos potrafi to zrobic na jakims programie? Albo ma taka wersje a la karaoke tylko nie w MIDI?
sprawa jest trudna i nie miałem wpływu, musze zaspiewac jestem postawiony przed faktem dokonanym z góry dzieki.
Proponuję 'zaśpiewac' z plejbeku żeby nie spieprzyc ;] Nawet jeśli śpiewasz dobrze...
Napisano 28 maja 2008 - 19:44
http://www.myspace.com/trojkaoffensywa tu można i jednego i drugiego posłuchać, jakby co.
Użytkownik acr edytował ten post 28 maja 2008 - 19:50
Napisano 28 maja 2008 - 19:56
"Nie chcem ale muszę" A poza tym to dzieki, właśnie potrzebowałem kilku ciepłych słówProponuję 'zaśpiewac' z plejbeku żeby nie spieprzyc ;] Nawet jeśli śpiewasz dobrze...
Napisano 28 maja 2008 - 22:26
"Nie chcem ale muszę" A poza tym to dzieki, właśnie potrzebowałem kilku ciepłych słów
Po prostu ja tego nie widzę, a tym bardziej nie słyszę. Wiem jakie są warunki na takich imprezach szkolnych i jak to wszystko wypada... No i jednak piosenka DM to nie piosenka bajmu czy Majki J. które łatwo zaśpiewac ;] i pewnie lepiej od oryginału
Mimo wszystko mam nadzieję,że uda Ci się to dobrze zaśpiewac Powodzenia!
Napisano 28 maja 2008 - 22:40
Hatifnats. Cokolwiek.
Rozwalił mnie jeden kawałek, co na majspejsie offensywy można przesłuchać i chcę to koniecznie poznać.
Ładnie dziękuję za namiary gdzie dorwać (slsk ssie) tudzież wiadomo co na PM;)
Ooo, widzę, że Kolega odkryła Hatifnatsów:). Generalnie ja też się wkręciłem jakiś czas temu, a potem się okazuje, że na wokalu jest gostek (totalne zaskoczenie). Generalnie mam jakiś tam pliki - mam ich live z zeszłorocznego zdaje się Offa i chyba EP. Mogę zarzucić w sobotę jakby Kolega reflektował.
Moim faworytem jest "Horses From Shellville".
A co do Much i "Papierowego Księżyca" - teraz nie lubię tej piosenki trochę mniej. No nie wiem, mam takie kawałki z dzieciństwa, które jakieś dziwne uczucia wywołują - to jeden z nich (drugi to "Zaopiekuj się mną" i jeszcze pewnie kilka by się znalazło).
Napisano 28 maja 2008 - 22:47
Ooo, widzę, że Kolega odkryła Hatifnatsów:). Generalnie ja też się wkręciłem jakiś czas temu, a potem się okazuje, że na wokalu jest gostek (totalne zaskoczenie). Generalnie mam jakiś tam pliki - mam ich live z zeszłorocznego zdaje się Offa i chyba EP. Mogę zarzucić w sobotę jakby Kolega reflektował.
Moim faworytem jest "Horses From Shellville".
Tak, kolega odkryła i by reflektowała bardzo
Z wokalem to był szok. Już strzelałem, że polska Kim Gordon, że ktoś, a tu się okazuje, facet!
Moim faworytem na razie World2 (U2 z okolic October? heloł? dajmy perkusji więcej przestrzeni, dajmy na wokal Bono '81 i kurcze..) i Wake up in Dark (ten delay..). Przekozackie to jest. Mathematix też wymiata.
Mathematic, please don't turn off the song..
Ale nie róbmy off topa. Z góry dzięki za cokolwiek, łaknę wszystkiego
Użytkownik acr edytował ten post 28 maja 2008 - 22:57
#59 Guest_Mac_*
Napisano 01 czerwca 2008 - 20:46
Radio Bagdad - ma ktoś coś?
Radio Bagdad - Słodkie Koktajle Mołotowa
XXXXXXXX
Nie ściągałem, ale chyba działa.
Użytkownik Max edytował ten post 01 czerwca 2008 - 20:50
Z czymś takim, bardziej na PMa, nie mówiąc o hot linku;) dzięki w każdym razie.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych