Help, I need somebody
Napisano 22 lutego 2010 - 06:02
Ktoś jeszcze chce, to się zgłosi PMkiem.
A ja poszukuję Oliver The Penguin i płyty "Button Pusher". Przez miesiąc obecności na wishliście w soulseek'u wyskoczyły mi dwa utwory, risercz w googlach raczej nie dał rady, może ktoś jednak gdzieś widział, może ktoś ma?
Użytkownik acr edytował ten post 22 lutego 2010 - 06:07
Napisano 23 lutego 2010 - 04:31
Czy ktoś może wie?
Napisano 23 lutego 2010 - 10:18
To jest naprawdę jedna z mocniejszych zagadek, parę godzin przeczesu youtube za kolejnymi propozycjami pasującymi w opis nie dało rozwiązania, wniosek tylko, że żadna oczywistość raczej, większość bardziej znanych track'ów Pat odrzucił o ile pamiętam
#567 Guest_piotrek85_*
Napisano 23 lutego 2010 - 11:16
Napisano 24 lutego 2010 - 22:11
Ale faktycznie R.E.M., bo wszystko co ściągam to Gary Jules tylko podpisany jako rem
z góry dzięki
Napisano 27 lutego 2010 - 13:28
Powtórzę sięPoszukuję mp3 Mad World w wersji R.E.M.
Ale faktycznie R.E.M., bo wszystko co ściągam to Gary Jules tylko podpisany jako rem
z góry dzięki
#572 Guest_piotrek85_*
Napisano 27 lutego 2010 - 14:47
Może i funkcjonuje ale nikt tego coveru jeszcze nie słyszał. Wszędzie piszą, że to fake. http://www.themusicf...p?contentid=284ORLY?
to ciekawe, coś więcej na temat? bo naprawdę, 'REM cover' funkcjonuje od lat dość powszechnie. sam byłem przekonany..
Napisano 28 lutego 2010 - 12:21
Osobiście polecam 'Czy te oczy mogą kłamać' czyli zapis koncertu z trójki z piosenkami Osieckiej. W sumie to jest jedyne wydawnictwo jakie znam i na dodatek czasami odsłuchujeChcę poznać Raz, Dwa, Trzy ale nie wiem od czego zacząć, a w dodatku rapid dzis mocno ssie i nie chce ze mną współpracować, Poratuje ktoś?
Jakby była potrzeba linku to mogę poratować, wrzucić
Napisano 04 marca 2010 - 17:11
Tymczasem, w podsumowaniu screenagers, w pierwszej dziesiątce znalazły się dwie (!) polskie produkcje. Zespoły, które obiły mi się o uszy, ale z których twórczością nie miałem zbytnio ochoty się zapoznać. Teraz zobaczyłem, że może jednak warto.
Proszę o jakiegoś sendspejsa, bo rapid mnie nie lubi.
Lenny Valentino ? Uwaga jedzie tramwaj
Ścianka ? Dni wiatru - mam
Napisano 05 marca 2010 - 00:56
Polska muzyka jest czymś co intryguje mnie niespecjalnie i w ogóle nie obserwuję co się na tym rodzimym podwórku dzieje.
Akurat Lenny'ego nie mam pod ręką ale muszę napisać tak: o stary, Ścianka to jest klasa, skumaj Dni Wiatru i potem, niezależnie od tego czy Ci się spodobają, OBOWIĄZKOWO Białe Wakacje i Pana Planetę.
W ogóle też trochę leję na polską scenę, bo zbyt często rozczarowuje, ale co jakiś czas pojawiają się zjawiska naprawdę warte uwagi, więc nawet mimo to, w moim podsumowaniu rocznym znalazło się takie Indigo Tree np., bardzo ciekawy projekt z Wrocławia, takie 'polskie Mt. Eerie', albo Printempo, dziwne że jeszcze nie w stajni Ninja Tune, a powinni zająć tam należne, drugie po fenomenalnym Skalpelu miejsce na ławce reprezentacji Polski. Są jeszcze inne ciekawostki, tylko najczęściej cholernie trudno się dogrzebać.
Tymczasem, w podsumowaniu screenagers, w pierwszej dziesiątce znalazły się dwie (!) polskie produkcje. Zespoły, które obiły mi się o uszy, ale z których twórczością nie miałem zbytnio
Jeszcze 'Czarno Widzę' AK i 'Lake & Flames' TCIOF było, moim zdaniem, zupełnie zasłużenie.
Afrosi to wiadomo, a ten drugi, to naprawdę jest jeden z najlepszych polskich albumów i nie wiem czemu jest tak perfidnie olewany i nielubiany, poza środowiskiem około-screenagers-około-porcyś. A nie było w tym kraju lepszego pop'u chyba nigdy.
Użytkownik acr edytował ten post 05 marca 2010 - 03:50
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych