Ostatnio słuchałem U2..
Napisano 12 stycznia 2009 - 08:01
No cóż, lepiej późno niż wcale
So
#126 Guest_VeRTi-go_*
Napisano 12 stycznia 2009 - 15:23
Odnośnie wersji singlowych czy płytowych piosenek: często, jak nie zawsze, jest tak, że wersja singlowa przebija płytową, głównie mam na myśli "Original of the species" i "Walk on". Uwielbiam też wersję "Please", która pojawia się w teledysku. Cudowna partia gitarowa Edge'a zwala z nóg .oczywiście single nie płytowa werszyn. cholera, dawno mnie tak nie rozbili na kawałeczki.
Napisano 13 stycznia 2009 - 11:53
Teraz mam trochę czasu by to wszystko przesłuchać. Zaczynałem od początku, teraz jestem w 1984 roku.
Ostatnio sporo tez oglądam różnych filmików związanych z U2. Wczoraj np: oglądałem m.in film "making of Rattle and Hum Movie"
To co zwróciło moja uwagę to 2 wypowiedzi Adama około 13 minuty tego filmu. Wypowiedzi są jedna po drugiej, z tym że w tej pierwszej Adam mówi normalnie (tj. nienormalnie jak na niego - dynamicznie), a zaraz potem jest wypowiedź tego samego Adama w jakimś barze, gdzie ociężale cedzi słowa z tym swoim akcentem, tak jak wszyscy to znamy. Dziwne...
.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 15 stycznia 2009 - 18:25
Mnie ostatnio nosi "Are You Gonna Wait Forever?". Szkoda, że tego na album nie dali
Mi jakoś ta piosenka nie trafiła do gustu, ale za to wpadła mi w ucho piosenka
Fortunate Son .
Napisano 30 stycznia 2009 - 01:45
w moim życiu muzyka u2 była nie tylko ścieżką dźwiękową ale i ważnym znaczącym jego elementem, a i czasem czynnikiem sprawczym pewnych wydarzeń. wielu w sumie.
wielkie to wszystko.
u2 forevah.
Użytkownik acr edytował ten post 30 stycznia 2009 - 01:47
Napisano 30 stycznia 2009 - 17:10
ulubiony song mojego taty, a dla mnie jeden z lepszych i ciekawszych kawałków U2A Man And Woman to kurczę naprawdę zacny song, tylko oni mogli to napisać, szkoda, że tak przeszedł bez echa...
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych