Każdy powinien znać. Ale to totalny paździeż. Przecież ostrzegam
Margosia, ślij.
Posted 18 stycznia 2017 - 11:56
Ja w takim razie też poproszę, porównamy.
Posted 19 stycznia 2017 - 11:09
Słuchajcie, wrzucałem kiedyś na pewno na forum i wielu osobom genialny mash-up Vertigo z Don't Stop Believin' Journey, a teraz nie ma tego w internetach nigdzie. Może ktoś jakimś cudem to zachował?
Bo jest tylko wersja z WOWY, nuda, ta z Verti była naprawdę epicka przecież.
Odsłuchałem kilka razy.
To jest mega-słabe.
Don't Stop / WOWY znacznie lepsze.
Posted 19 stycznia 2017 - 11:29
Darek, możenie lubisz remixów? Bo połączenie z Vertigo, to tak jak acr napisał, z dwóch wioskowych kawałków zrobić, coś co chodzi, porusza i jest jakieś.A przy tym z Wowy zasypiam jeszcze bardziej, niż przy WOWY samodzielnym U mnie nie czas na ballady, może dlatego
Music can change the world, because it can change people.
Posted 19 stycznia 2017 - 11:37
Dzięki margo za link..
Uwielbiam te sprawy.. nawet zapodałem kiedyś jeden z moich ulubionych
The Bad Homecoming (Waiting) - DEAN GREY
Po prostu.. czasami mi się jeden podoba bardziej niż inny..
Posted 19 stycznia 2017 - 11:59
Posted 19 stycznia 2017 - 12:20
Ok, już wiem, nawet nie wiedziałam, że to cała płyta z tego wyszła.
Moja przygoda z maszapami zaczęła się od Green Day vs Oasis, ale myślałam, że to jednorazowe było. A tu... dzięki, idę się w takim razie zaopatrzyć i doedukować
Music can change the world, because it can change people.
Posted 19 stycznia 2017 - 12:44
Tylko że Don't Stop / WOWY to taki dość oczywisty mash-up. Don't Stop Vertigo zaś pokazuje, jak ładnie można zeżreć ze sobą dwa kawałki, które na pierwszy rzut ucha nie mają ze sobą nic wspólnego.
Posted 19 stycznia 2017 - 13:01
OK. Wrzucone.
Wiele zacnych nazwisk i kapel tam można posłuchać.
Green Day, Ray Charles, Kanye West, Smokey Robinson, Bryan Adams, Johnny Cash, Mariah Carey, The Timelords, Gary Glitter, Oasis, Travis, Eminem, U2, The Offspring, Adam Freeland, Bill Hicks, Bryan Ferry, Queen, The Sex Pistols, Dire Straits, Deep Purple, Ashanti, Buffalo Springfield, The Who, The Eagles, Depeche Mode, The Beatles, Talking Heads, The Bangles
Posted 27 stycznia 2017 - 09:25
0 members, 3 guests, 0 anonymous users