Skocz do zawartości

Zdjęcie

Survivor 11 - Rattle and Hum

• Please log in to reply
607 replies to this topic

#381 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 12 lutego 2008 - 00:26

Hawkmoon 269.

Helter i tak się bardzo dobrze trzymał. Jeszcze ze dwa miejsca wyżej i byłoby optymalnie.
Im bardziej Witas nienawidzi Bitelsów i wszystkiego co z nimi związane, tym bardziej ich i to lubię, cholera:D

Użytkownik acr edytował ten post 12 lutego 2008 - 00:27

#382 Daniel84

Daniel84

• Members
  • 3 657 Postów

Napisano 12 lutego 2008 - 05:02

Heartland

#383 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 12 lutego 2008 - 08:08

Silver & Gold. Kurdę trzeba być konsekwentnym :huh:
Dołączona grafika

#384 corso

corso

Użytkownik

• Members
  • 3 831 Postów

Napisano 12 lutego 2008 - 09:08

Angel Of Harlem

#385 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 12 lutego 2008 - 09:31

Angel Of Harlem

#386 matt

matt

Użytkownik

• Members
  • 996 Postów

Napisano 12 lutego 2008 - 10:45

Hawkmoon 269

#387 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 12 lutego 2008 - 11:50

Heartland

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#388 Guest_Mrówa_*

Guest_Mrówa_*
  • Guests

Napisano 12 lutego 2008 - 11:57

no własnie jak to przeczytałem, to tez myślałem że to jakiś żart :P

#389 Guest_u2megafan_*

Guest_u2megafan_*
  • Guests

Napisano 12 lutego 2008 - 13:23

B)Hawkmoon 269

#390 Zigy Stardust

Zigy Stardust

senior forumowy

• Members
  • 1 570 Postów

Napisano 12 lutego 2008 - 15:17

Angel Of Harlem

#391 Guest_Panna Anna_*

Guest_Panna Anna_*
  • Guests

Napisano 12 lutego 2008 - 15:22

Im bardziej Witas nienawidzi Bitelsów i wszystkiego co z nimi związane, tym bardziej ich i to lubię, cholera:D

Mam tak samo :P

Angel Of Harlem

#392 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 12 lutego 2008 - 15:23

Nie że ich nienawidzę. Nienawidzę opinii robiących z np. prostackiego HS genialnego kawałka albo archetypu heavy-metalu B)

#393 Guest_Panna Anna_*

Guest_Panna Anna_*
  • Guests

Napisano 12 lutego 2008 - 15:26

Nie że ich nienawidzę.

Przepraszam, ale z Twoich postów płynie takiej siły nienawiść do Beatlesów, jak z postów Mrówy - miłość do Frusciante.

#394 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 12 lutego 2008 - 15:28

np. prostackiego HS genialnego kawałka

Oj tam zaraz genialnego. Tu nie chodzi o geniusz, tylko o ten czad. W Elevation też nie chodzi o geniusz. I w Vertigo. Ani w Morning Glory;) Nigdy nie nazwałbym ich genialnymi. Urywają dupe i tyle:D
(w wersji U2, HS zdecydowanie robi swoje, Bitelsowska, moim skromnym, mniej)

albo archetypu heavy-metalu B)

Jest nim. Chyba że czegoś nie wiem i ktoś tak zagrał wcześniej. W takim razie byłbym zobowiązany gdyby mnie ktoś wyprowadził z błędu.

Użytkownik acr edytował ten post 12 lutego 2008 - 15:29

#395 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 12 lutego 2008 - 15:34

Przepraszam, ale z Twoich postów płynie takiej siły nienawiść do Beatlesów, jak z postów Mrówy - miłość do Frusciante.

Echh, nie mam siły. Przepraszam uprzejmie, ale już dziesiątki razy tłumaczyłem, że nie mam nic do Bitelsów. :D Niech sobie żyją ( :P ) i grają te wesołe piosneczki o czym sobie chcą, tylko niech nikt mi potem nie mówi, że Yellow Submarine to geniusz wrodzony albo... A z resztą, jak chcesz to doznawaj przy Lucy In The Sky, pszę bardzo.. :P

Jest nim. Chyba że czegoś nie wiem i ktoś tak zagrał wcześniej. W takim razie byłbym zobowiązany gdyby mnie ktoś wyprowadził z błędu.

Punkowy wokal, nie zapominaj. Boże, daj spokój, błagam. Disco też wynaleźli? Albo rapcore? Zapewne tak, tylko trzeba by strzelić w dowolny track z ich dyskografii i eureka!
Rok później był już taki zespolik jak Led Zeppelin, ale co tam! Rżnęli równo z Helter Skelter :blink: Tylko dlatego, że to jeden z najcięższych kawałków wiadomego zespołu, można go ładnie pod pionierstwo dowolnego ciężkiego grania podpasować. BŁAGAM NO !!!!!

Użytkownik acr edytował ten post 12 lutego 2008 - 17:01

#396 Yasiu

Yasiu

.

• Members
  • 2 675 Postów

Napisano 12 lutego 2008 - 16:24

Hawkmoon 269

#397 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 12 lutego 2008 - 16:43

Punkowy wokal, nie zapominaj. Boże, daj spokój, błagam. Disco też wynaleźli? Albo rapcore? Zapewne tak, tylko trzeba by strzelić w dowolny track z ich dyskografii i eureka!

Hehe, nie tylko ich nienawidzisz, ale zaczynasz znowu negować ich osiągnięcia, z czego już raz mi się udało Cię wyprowadzić :P

np. prostackiego HS genialnego kawałka

" Rock'n'roll " Led Zeppelin też jest prostackie - i genialne zarazem..
And die behind the wheel

Tak uważam.

#398 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 12 lutego 2008 - 16:49

Hehe, nie tylko ich nienawidzisz, ale zaczynasz znowu negować ich osiągnięcia, z czego już raz mi się udało Cię wyprowadzić :P

Eeee tam. Osiągnięcia Bitelsów swoją drogą, a Led Zepplin, hard-rock i heavy-metal swoją :)
A z resztą odsyłam do drugiego zdania tego wątku :D http://u2forums.com/...3...t=0&start=0

" Rock'n'roll " Led Zeppelin też jest prostackie - i genialne zarazem..

Jeżeli perka Bonhama, wokal Planta albo Jimmy Page są prostaccy, to Ty jesteś głuchelec :D

#399 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 Postów

Napisano 12 lutego 2008 - 16:55

Jeżeli perka Bonhama, wokal Planta albo Jimmy Page są prostaccy, to Ty jesteś głuchelec

A ja nie mówię o perce i wokalu, tylko o kawałku.
And die behind the wheel

Tak uważam.

#400 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 12 lutego 2008 - 17:10

Echh, nie mam siły. Przepraszam uprzejmie, ale już dziesiątki razy tłumaczyłem, że nie mam nic do Bitelsów. :D Niech sobie żyją ( :P ) i grają te wesołe piosneczki o czym sobie chcą, tylko niech nikt mi potem nie mówi, że Yellow Submarine to geniusz wrodzony albo... A z resztą, jak chcesz to doznawaj przy Lucy In The Sky, pszę bardzo.. :P

Wypowiedź w stylu "Niech sobie grają, tylko niech mi nikt nie mówi że So Cruel to geniusz wrodzony.. a zresztą, chcesz to doznawaj sobie przy Big Girls Are Best.." :P

A kto powiedział, że "wynaleźli" disco?;)

Rok później był już taki zespolik jak Led Zeppelin, ale co tam! Rżnęli równo z Helter Skelter :blink: Tylko dlatego, że to jeden z najcięższych kawałków wiadomego zespołu, można go ładnie pod pionierstwo dowolnego ciężkiego grania podpasować. BŁAGAM NO !!!!!

Nikt nie mówi, że rżnęli. Nie wszystko co brzmi podobnie do czegoś, się opiera o rżnięcie z kogoś:P
Faktem jest, że Helter Skelter było wcześniej i głuchym to trzeba być, żeby nie słyszeć że Bitelsi antycypowali tym hejwimetalowy feeling sporej części później nagranej muzy z tą etykietką.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych