Wczoraj przysłali mi kolorowe AB. Ogólnie powiem ze szalu nie ma , na 30 lecie mogli by bardziej się postarać. Oprócz plakatu żadnych innych dodatków .Różnica tylko ze płyty są kolorowe i opakowane w 2-och sztywnych kopertach . Ale dla mnie jako wielbiciela AB oczywiście jest to wydanie bezcenne.
Reedycje wszystkich albumów U2
Napisano 30 listopada 2021 - 11:50
Dzień Dobry,
Nie mamy tych wydań w ofercie i nie mam obecnie informacji o możliwej dostępności w przyszłości.
Z poważaniem
Universal Music Polska Sp. z o.o.
00-718 Warszawa
ul. Czerniakowska 87a
Universal jeszcze nic nie wie
Czyli płaćmy i płaczmy - Też oczekuję kolorowego Achtunga z UK..
So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul
Napisano 30 listopada 2021 - 15:16
Wczoraj przysłali mi kolorowe AB. Ogólnie powiem ze szalu nie ma , na 30 lecie mogli by bardziej się postarać. Oprócz plakatu żadnych innych dodatków .Różnica tylko ze płyty są kolorowe i opakowane w 2-och sztywnych kopertach . Ale dla mnie jako wielbiciela AB oczywiście jest to wydanie bezcenne.
Którą masz ,,tajemniczą,, okładkę? Adam z pisiorem? Bizony? Full band czy Bono z modelką?
Napisano 11 grudnia 2021 - 12:04
Napisano 12 grudnia 2021 - 13:24
Czyli udało Ci się bez VATu cło jest naliczane powyżej wartości 150 eur.
Nieprawda. Przepisy zmieniły się od 1 lipca i przy tańszych przesyłkach spoza UE też jest cło. Odnośnie U2 z ich sklepu to na przesyłce mieliście naklejkę, że cło jest bodajże już rozliczone a te 8,5 to za usługę poczty się płaci.
Napisano 15 grudnia 2021 - 18:37
Jeszcze jedno pytanko. To jest przesyłka kurierska czy zwykła paczka pocztowa? Pewnie będę zamawiać dopiero po powrocie z urlopu
So I'm telling you... child
Every artist is a cannibal, every poet is a thief
All kill their inspiration and sing about their grief
Napisano 16 grudnia 2021 - 13:01
Zwykła paczka ale za 1-2 mce płyta będzie dostepna w PL. Z tego co widzę sprzeda im nie idzie jakoś rewelacyjnie. Zaraz nasz universal wrzuci dystrybucję
Skąd wiesz, że będzie w PL? W wielu sklepach płyta jest wyprzedana. Trudno znaleźć ją poza serwisami aukcyjnymi i u2.com
Napisano 16 grudnia 2021 - 17:56
Skąd wiesz, że będzie w PL? W wielu sklepach płyta jest wyprzedana. Trudno znaleźć ją poza serwisami aukcyjnymi i u2.com
Ja nie będę tak długo czekać, bo się boję, że się nie załapię
So I'm telling you... child
Every artist is a cannibal, every poet is a thief
All kill their inspiration and sing about their grief
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych