Skocz do zawartości

Reedycje wszystkich albumów U2

1506 replies to this topic

#1161 Paweł =

Paweł =

Użytkownik

• Members
  • 1 151 Postów

Napisano 02 grudnia 2011 - 11:46

Ja też byłem napalony na reedycje Achtung Baby,i niestety mam,albo w tym przypadku stety wersję 2Cd.
Reszta z internetu we flacu i jest git ;)
I tak jak mówi U2roopa najciekawsza rzecz to płytka z alternatywnymi kawałkami achtunga.
W przypadkach takich reedycji to chyba najciekawsze są takie wersje piosenek lub odrzuty itp.
Remixy i tak wszyscy gdzieś tam mamy na płytkach pozgrywane ;)
A co do dodatków dvd to już wcześniej pisałem.

Moje Konto Youtube - http://www.youtube.c...iew=0&flow=grid

#1162 ZBYCH

ZBYCH

Użytkownik

• Members
  • 486 Postów

Napisano 13 grudnia 2011 - 10:58

UBER DELUXE DO WYGRANIA: KONKURS

#1163 Dudzio

Dudzio

Użytkownik

• Members
  • 616 Postów

Napisano 13 grudnia 2011 - 19:34

Hm szczerze mówiąc to nie bardzo jest się jak tam naprodukować przy odpowiedzi :D

#1164 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 Postów

Napisano 13 grudnia 2011 - 20:36

Dzięki za info!

Ale to już przegięcie: :P

Regulamin konkurs można zobaczyć w recepcji siedziby Organizatora konkursu, w Warszawie przy ul. Włodarzewskiej 69, od pon. do pt. w godz. 10.00 ? 16.00.

Nie wiem, czy to lenistwo, czy jakieś nieprzejrzyste metody wyłaniania zwycięzcy, ale w konkursie internetowym regulamin też powinien być on-line. Czyżby zawierał zgodę na pobranie organów na sprzedaż, czy co? :D

#1165 blindness

blindness

Użytkownik

• Members
  • 240 Postów

Napisano 15 grudnia 2011 - 09:36

Eeee... tam ledwo jeden sprzedałam, po co mi kolejny :D

#1166 smoke

smoke

Użytkownik

• Members
  • 1 593 Postów

Napisano 12 stycznia 2012 - 10:29

Czy ktoś wie, kiedy mają być podane (i czy w ogóle gdzieś będą) wyniki?
12.08.2010-AWD Arena-Hannover/Germany
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...

#1167 Aislinn

Aislinn

Użytkownik

• Members
  • 54 Postów

Napisano 16 stycznia 2012 - 17:43

Czy ktoś wie, kiedy mają być podane (i czy w ogóle gdzieś będą) wyniki?

Ha, właśnie miałam o to samo Was spytać.

Dostał ktoś jakąś wiadomość o wygranej? Regularnie śledzę facebookową stronę Universalu i jak do tej pory nic nie napisali o rozstrzygnięciu. W ogóle po Nowym Roku mało się tam dzieje. Może tworzą nowy plan wydawniczy (?), nie wątpię, że mają sporo obowiązków, ale to już połowa miesiąca...

W piątek wysłałam do nich maila z pytaniem, czy były już wyniki (powołując się na wiadomości - czy raczej ich brak - na Facebooku), ale póki co nie dostałam odpowiedzi.

#1168 Jacob

Jacob

Użytkownik

• U2 FAQ MAKER
  • 3 332 Postów

Napisano 16 stycznia 2012 - 20:20

Też do nich pisałem maila już 4 stycznia i nic, zero odzewu.

Ale przynajmniej jestem pewny, że moje zgłoszenie doszło bo w kilka dni po nim dostałem na maila, którego im podałem jakąś reklamówkę Universalu. Wy też?

Mam tylko nadzieję, że na wysłaniu spamu nie skończy się ta historia z U2-owym konkursem. Chyba, że poziom ,,prac" jest tak wyrównany, że musieli powołać specjalną komisję - jury, która rozstrzygnie zabawę ale dopiero po naradzie czyli około maja.

#1169 Aislinn

Aislinn

Użytkownik

• Members
  • 54 Postów

Napisano 16 stycznia 2012 - 21:03

Też do nich pisałem maila już 4 stycznia i nic, zero odzewu.

Więc pewnie też się nie doczekam.

Ale przynajmniej jestem pewny, że moje zgłoszenie doszło bo w kilka dni po nim dostałem na maila, którego im podałem jakąś reklamówkę Universalu. Wy też?

Do mnie również doszło i przyznam, że mnie to trochę uspokoiło, bo też nie byłam pewna, czy odpowiedź - mimo twierdzącego komunikatu - doszła (złośliwość rzeczy martwych).

Mam tylko nadzieję, że na wysłaniu spamu nie skończy się ta historia z U2-owym konkursem. Chyba, że poziom ,,prac" jest tak wyrównany, że musieli powołać specjalną komisję - jury, która rozstrzygnie zabawę ale dopiero po naradzie czyli około maja.

Również mam nadzieję, że niebawem coś się rozstrzygnie.

P.S. Zrobiłam rozpoznanie i mimo ogromnej niechęci przemogłam się ( ;) ) i zajrzałam na blog Pierwszego Idola Nastolatek. Konkurs, który odbył się w okolicach świąt, w którym do wygrania był jego album, był współorganizowany z owym blogiem, gdzie zostały również ogłoszone wyniki. Było to chyba w drugim tygodniu po Nowym Roku, więc stosunkowo szybko. Na Facebooku nie było informacji o wygranej. Wyniki wszystkich albo prawie wszystkich konkursów, które były organizowane przed końcem roku, były ogłaszane właśnie tam.

Może jakaś informacja była w regulaminie, który NIE był dostępny online...?

Wszyscy bylibyśmy spokojniejsi, gdybyśmy wiedzieli, czy wyniki już były, a nagrody jakimś cudem wygrali wszyscy poza osobami z u2forums (chyba, że zwycięzcy nie chcą się pochwalić ;) ). A jeśli nie było, to kiedy można się ich spodziewać, więc byłoby dobrze, gdyby mimo wszystko pojawiła się jakaś informacja zwrotna.

#1170 smoke

smoke

Użytkownik

• Members
  • 1 593 Postów

Napisano 18 stycznia 2012 - 10:31

Zaczynam mieć dziwne i nieodparte wrażenie, że ten "konkurs" był jednym wielkim wałem...
Najpierw nigdzie nie było regulaminu, potem nikt nie mógł wziąść w nim udziału, a teraz nie ma wyników...
Może tak naprawdę nie było żadnego konkursu, a te "nagrody" miały z góry upatrzonych właścicieli jeszcze przed jego startem... :D :D :D

#1171 Jacob

Jacob

Użytkownik

• U2 FAQ MAKER
  • 3 332 Postów

Napisano 18 stycznia 2012 - 16:44

Zaczynam mieć dziwne i nieodparte wrażenie, że ten "konkurs" był jednym wielkim wałem...
Najpierw nigdzie nie było regulaminu, potem nikt nie mógł wziąść w nim udziału, a teraz nie ma wyników...
Może tak naprawdę nie było żadnego konkursu, a te "nagrody" miały z góry upatrzonych właścicieli jeszcze przed jego startem... :D :D :D

Niestety też mam także takie nieodparte wrażenie.
Ale jednak nie mogę uwierzyć, że taka wielka i uznana marka jak ,,Universal" pozwoliłaby sobie na ustawiany konkurs.

#1172 Łukasz U2

Łukasz U2

Użytkownik

• Members
  • 3 501 Postów

Napisano 19 stycznia 2012 - 09:41

Easter-eggsy: http://youtu.be/nokHRIqkGPE

(może kiedyś nauczę się wrzucać filmiki ;)

Ostatnia rozmowa z tym Niemcem
Cause I'm BAD :)
Watch more TV
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/

#1173 Aislinn

Aislinn

Użytkownik

• Members
  • 54 Postów

Napisano 19 stycznia 2012 - 14:57

Niestety też mam także takie nieodparte wrażenie.
Ale jednak nie mogę uwierzyć, że taka wielka i uznana marka jak ,,Universal" pozwoliłaby sobie na ustawiany konkurs.

Podejrzewam, że brak regulaminu zapalił lampkę ostrzegawczą w głowach wielu osób i muszę przyznać, że też miałam podobne podejrzenia do Waszych i to już na początku. Mimo to szkoda by było nie skorzystać z okazji na tak wyjątkową nagrodę. Ja naprawdę nie chcę na nikogo jednoznacznie oskarżać na podstawie domysłów o jakieś nieczyste gierki, więc mam nadzieję, że z konkursem jest wszystko w porządku.

#1174 Jacob

Jacob

Użytkownik

• U2 FAQ MAKER
  • 3 332 Postów

Napisano 19 stycznia 2012 - 23:07

Ja też niestety skusiłem się nagrodą mimo, że od początku czułem, że coś musi być na rzeczy skoro nie ma regulaminu, zgłoszenia dochodzą tylko z jednej przeglądarki. Szkoda tylko, że aby jacyś znajomi znajomych mogli dostać jubileuszowe wydanie Achtunga za free ja musiałem podać swojego maila, numer i jeszcze poświęciłem czas by wymyślić fajną odpowiedź na pytanie. No ale cóż, człowiek uczy się na błędach.

#1175 soulmate.

soulmate.

Użytkownik

• Members
  • 1 684 Postów

Napisano 20 stycznia 2012 - 12:00

Miałam dokładnie takie samo wrażenie, aż do dziś: dostałam maila od universalu z informacją, że moja odpowiedź została nagrodzona reedycją AB: )Także konkurs był na szczęście prawdziwy - sprawdźcie swoje skrzynki: )

IrishGirl z u2.heh.pl

#1176 Aislinn

Aislinn

Użytkownik

• Members
  • 54 Postów

Napisano 20 stycznia 2012 - 13:03

Miałam dokładnie takie samo wrażenie, aż do dziś: dostałam maila od universalu z informacją, że moja odpowiedź została nagrodzona reedycją AB: )Także konkurs był na szczęście prawdziwy - sprawdźcie swoje skrzynki: )

Nareszcie!
Mimo, że nie wygrałam głównej nagrody, to i tak się ogromnie cieszę!!! :D
I cieszę się, że nie trzeba już o nic podejrzewać organizatora konkursu. Wraca mi wiara w ludzi. ;):)
Gratuluję soulmate. i wszystkim innym wygranych! Podejrzewam, że nas tu trochę będzie.

#1177 smoke

smoke

Użytkownik

• Members
  • 1 593 Postów

Napisano 20 stycznia 2012 - 14:51

Ja też wygrałem :D Nie uber ale zawsze :D :D

#1178 samtech84

samtech84

Użytkownik

• Members
  • 41 Postów

Napisano 20 stycznia 2012 - 17:40

I ja wygrałem CD :P

#1179 smoke

smoke

Użytkownik

• Members
  • 1 593 Postów

Napisano 20 stycznia 2012 - 18:15

Płyt było 20 + 2 bluzy + uber, czyli 23 nagrody. Ciekawe ile zgarnęli osobnicy z U2forums? :D :D :D :D

P.S. Wiecie może (odnośnie CD) jakie to są wydania? "Polska Cena", "normalne", czy "2CD"?

#1180 artur70

artur70

Użytkownik

• Members
  • 39 Postów

Napisano 20 stycznia 2012 - 18:28

Właśnie otworzylem pocztę ,mam wiadomość z której wynika że wygrałem CD.
Pozdrawiam wygranych w konkursie i wszystkich co na forum.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych