Mam cichą nadzieję, że jednak wydanie '2CD'. Może ktoś pamięta, czy w treści konkursu była o tym mowa..P.S. Wiecie może (odnośnie CD) jakie to są wydania? "Polska Cena", "normalne", czy "2CD"?
Również gratuluję wszystkim szczęśliwcom: )
Napisano 20 stycznia 2012 - 21:17
Mam cichą nadzieję, że jednak wydanie '2CD'. Może ktoś pamięta, czy w treści konkursu była o tym mowa..P.S. Wiecie może (odnośnie CD) jakie to są wydania? "Polska Cena", "normalne", czy "2CD"?
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 20 stycznia 2012 - 21:21
Napisano 21 stycznia 2012 - 00:33
Napisano 21 stycznia 2012 - 10:29
Bluzy natomiast wygrali Aneta i Jazz.
Napisano 30 stycznia 2012 - 14:33
Melduję, że płyta dziś do mnie dotarła. Jednak nie jest to wersja '2CD',... a 'wydanie polskie' - basz się cieszę, że udało się cokolwiek wygrać, ale jako kolekcjoner jestem trochę rozczarowana (szkoda, że universal poszedł na łatwiznę...).Jak do kogoś dojdzie płyta / bluza / uber to dajcie znać. TXH!
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 31 stycznia 2012 - 06:15
Melduję, że płyta dziś do mnie dotarła. Jednak nie jest to wersja '2CD',... a 'wydanie polskie' - basz się cieszę, że udało się cokolwiek wygrać, ale jako kolekcjoner jestem trochę rozczarowana (szkoda, że universal poszedł na łatwiznę...).
Napisano 31 stycznia 2012 - 10:24
Polska Cena?!?! Ale fake... No nie wierzę...
Napisano 31 stycznia 2012 - 11:02
Napisano 01 lutego 2012 - 06:39
Napisano 02 lutego 2012 - 11:57
Jak do kogoś dojdzie płyta / bluza / uber to dajcie znać. TXH!
Napisano 22 lutego 2012 - 10:09
Napisano 22 lutego 2012 - 11:31
Napisano 22 lutego 2012 - 11:43
To jak w końcu z tym remasterowaniem Achtunga? Z tego co pamiętam, gdy śledziłem ten wątek w miarę na bieżąco, była informacja, że Achtung zremasterowany był, tylko Zooropa nie. Wydaje mi się jednakoż, że wersja HD Achtunga (ta 24-bitowa) remasterowana była...
Napisano 23 lutego 2012 - 15:02
No i już wiemy, dlaczego reedycja Achtunga nie została zremasterowana: http://www.hollywood...astered-293232. Czyli: chcesz mieć i okularki Bono, i remastera Achtunga? Zapłacisz dwa razy, bo to drugie dostało na wyłączność iTunes. Niezły pomysł, trzeba przyznać.
In an effort to provide higher quality audio recordings, Universal Music Group is focusing on fidelity with several new releases.
Universal Music Group has been among the industry leaders when it comes to higher sound quality and today the company announced a bold initiative wherein albums by Madonna, Paul McCartney, Kaori Muraji, U2, John Coltrane and Bon Jovi will be mastered specifically for iTunes.
These new recordings, which include new releases like Madonna?s forthcoming MDNA and Paul McCartney?s Kisses On The Bottom, along with such classics as U2?s Achtung Baby, John Coltrane's A Love Supreme and Bon Jovi?s Slippery When Wet, utilize high-resolution sourced audio to provide a richness and dynamic range to iTunes' digital format.
Said Japanese artist Muraji in a statement: "I really enjoyed making my recording Soleil - Portraits 2 in Air Studios which was built by George Martin in London. It has wonderful acoustics and a nice atmosphere which you can now hear even better on this high-quality audio version with iTunes."
UMG's Mastered for iTunes titles can be found at www.itunes.com/masteredforitunes.
Napisano 09 marca 2012 - 11:24
Napisano 09 marca 2012 - 12:41
Nie wspomnę o niektórych bonusowych utworach, ale może nagrywano je po prostu w gorszej jakości.
Napisano 24 sierpnia 2012 - 14:37
Napisano 26 sierpnia 2012 - 17:13
Oby...............oby tak dobrych jak reedycja TJT. I oby nie zapomnieli o Zooropie, R&H i Passangersach. Te ostatnie są najmniej prawdopodobne, ale mogliby dorzucić do Pop.U2.com chyba zbiera opinie na potrzeby kolejnych reedycji (oby)
http://www.u2.com/ne...sued-reimagined
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych