A Sort Of Homecoming (Daniel Lanois remix).
Zaskoczenie zmiotło mnie z krzesła, szczerze nie wiem jeszcze co o tym myśleć...
Napisano 19 października 2009 - 18:15
Zaskoczenie zmiotło mnie z krzesła, szczerze nie wiem jeszcze co o tym myśleć...
Napisano 19 października 2009 - 18:26
Gdzieś na forum pojawiło się info, że Lanois w tym czasie coś tam dlubał z Peter'em przy So i taśmy trochę krązyły między studiami. Pewnie to stąd.Początek remixu jakby z Petera Gabriela.
Użytkownik acr edytował ten post 19 października 2009 - 18:32
Napisano 19 października 2009 - 18:48
Początek remixu jakby z Petera Gabriela.
Napisano 19 października 2009 - 19:05
Jak gdzieś znajdziecie w necie lyrics, to zapodajcie.
Użytkownik acr edytował ten post 19 października 2009 - 19:11
Napisano 19 października 2009 - 19:14
Napisano 19 października 2009 - 19:27
Napisano 19 października 2009 - 19:33
And that is hunger ???? itself
(torn)? ??????
Napisano 19 października 2009 - 19:33
Użytkownik, który wrzucił Disappering Act na YT umieścił również A Sort Of Homecoming (Daniel Lanois remix). Według opisu gdzieś tam na wokalu jest Peter Gabriel. Linki do mp3 >> rapidshare / sendspace.pl
Disappearing Acr >> rapidshare / wyslijto.pl
Napisano 19 października 2009 - 20:38
Albo... kto się chce pobawić w uzupełnianie luk w tekście ze słuchu?
Na razie mam tak:
You do your disappearing act
......................................
You do your disappearing act
Wzruszające pasaże fortepianu
Słówek w nawiasach nie jestem pewny, czasem nie miałyby sensu, ale tak coś tam brzmi. Znaki zapytania to wiadomo. Mogłem się gdzieś walnąć oczywiście. Dajecie.
Napisano 19 października 2009 - 22:13
TJT kupiłem jakiś czas po wydaniu, ale przepłaciłem... Bałem się, że już znikają egzemplarze z rynku i po 169 kupiłem . Ale OK, ta reedycja była nawet tego warta Za to reedycje Boy->UABRS kupywałem co jakiś czas, jak taniej trafiłem, jak kasę uzbierałem, bez pośpiechu, choć wcześniej nie miałem ich na CD (poza Boy). Dawkowałem sobie te albumy. Najpóźniej October kupiłem i miło było posłuchać "mało znanego" albumu.[...]
Zastanawiam się tylko, ilu na forum jest ludzi z podobnym do mojego podejściem - tych, którzy czerpią radość z dłuższego polowania na reedycję na długo po jej wydaniu? No, ujawnijcie się
Deluxe wersje to akurat nie są chyba limitowane. Co do Super Deluxe to piszą, że tak, ale jak widać wysyp był ostatnio TJT i cena spadła. Ja wątpię, że wykupią, tym bardziej, że wersja SD jest marna w porównaniu do TJT i wiele osób zatrzyma się na 2 CD Deluxe.@Szadi - Nie wziąłeś/aś pod uwagę faktu, że wersji deluxe może już wtedy nie być.
Daniel wanted to start an attempt to conjure up out of the song is a single version. At that time he put in the work on the album So (Amazon) by Peter Gabriel, one of the masterpieces in the 80s all year. Additional vocals and elements were included in Peter's studio, Peter Gabriel's voice is heard in this version too.
Napisano 20 października 2009 - 12:29
Napisano 20 października 2009 - 15:48
Napisano 20 października 2009 - 16:34
czas na instrumentalny Yoshino Blossom
http://www.youtube.c...h?v=NbvVMOIrPmE
Napisano 20 października 2009 - 16:41
czas na instrumentalny Yoshino Blossom
http://www.youtube.c...h?v=NbvVMOIrPmE
Napisano 20 października 2009 - 16:55
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych