Reedycje wszystkich albumów U2
Napisano 23 lipca 2008 - 09:40
achtungbootlegs są bootlegi z I Fall Down soundboardowym więc utwór istnieje.
Oczywiście że nagranie istnieje, wystarczyło poprosić bootleggerów Albo ściągnąć z U2start No ale cóż, niechlujstwo i robienie wszystkiego na odwal to od ładnych paru lat stała cecha wydawnictw U2.. coraz smutniejsze się to robi.
Napisano 23 lipca 2008 - 10:12
Napisano 23 lipca 2008 - 19:28
A tak na serio to słuchając bądź patrząc w tekst http://www.u2wandere...rics.php?id=292 można się przychylić jednak ku J. Swallow. Zresztą sami powinni wiedzieć co nagrali, ale widać nawet nikt ich o to nie spytał tylko bezmyślnie skopiował z pierwszego lepszego singla...
Niestety nawet ich strona nie świeci przykładem http://www.u2.com/mu...ype=all_singles no chyba, że to 2 różne piosenki
Napisano 23 lipca 2008 - 20:04
http://hewson.blog.onet.pl/ SeRdEcZnIe ZaPrAsZaM ;*
Napisano 24 lipca 2008 - 10:12
Napisano 24 lipca 2008 - 12:41
Napisano 24 lipca 2008 - 14:22
U2.com przeprasza za błędy w druku limited edition War - przynajmniej na tyle się zdobyli
Kolekcjonerzy będą musieli się szarpnąć więc na jeszcze jeden zestaw. Niezły marketing..
Tak na serio, to sądzę oczywiście, że to jakieś karygodne gapiostwo ale jak widać i firmie U2 takie klopsy się zdarzają.
#250 Guest_QuickShowerJam_*
Napisano 24 lipca 2008 - 14:53
Napisano 24 lipca 2008 - 21:03
Ahh ta Holandia-raj na Ziemi! Coffe Shopy,dzielnice czerwonych latarni,niskie podatki,dzięki którym gwiazdy rocka przenoszą swoje spółki no i tanie,jak barszcz kompakty. Żyć,nie umierać Odnośnie reedycji,to ja wstrzymuję inwestycję do września. Zainteresowanie tym marne,zresztą się nie dziwie,a wydania nie są jakieś super,jak w przypadku TJT,a ceny zaporowe. Mimo,że mam to się wstrzymuję.Jesli chodzi o ceny, to widzialem w holandii za 25 oiro boy i october a war za 30 (dwuplytowe), chyba sobie kupie ale nie wiem jak mi zostanie z pieniedzmi. Bo jest tutaj swietnie z cenami plyt: za Kid A, In Rainbows i Grace Buckleya zaplacilem 17 euro.
#253 Guest_depe_*
Napisano 24 lipca 2008 - 23:01
Nie chodziło mi o to czy 'I Fall Down' istnieje w wersji audio, bo ten bootleg-->Red Rocks<--to 'Biblia' każdego szanującego się fana i wiadomo, że wersja audio istnieje.ale na achtungbootlegs są bootlegi z I Fall Down soundboardowym więc utwór istnieje.
Posiadam wspomniany bootleg DVD 'Missing Red Rocks', który zawiera cały koncert (video) z Red Rocks za wyjątkiem I Fall Down.
Cały materiał jest nakręcony profesjonalnie i bez dwóch zdań pochodzi z Universal/Island.
Pytanie zachodzi dlaczego w tym materiale nie ma I Fall Down? I dlaczego na wersji CD zabraknie właśnie tego kawałka..
Przypadek..?
Ze wspomnianego DVD bootlega Out Of Control
Napisano 25 lipca 2008 - 10:11
Napisano 25 lipca 2008 - 11:55
Ja na razie czekam na obniżki.
.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Napisano 25 lipca 2008 - 12:00
Ta ostatnia to szczyt bezguścia.
Ale za to autentyczny projekt z początków zespołu. No, może pomijając fakt, że najpierwotniejsza wersja nie brzmiała U2 tylko U2 Happen
Co do samych reedycji to na pewno nie wydam na nie tyle kasy, bo to nie jest materiał tego warty - szczególnie jeżeli posiada się te pierwsze płyty. Za jakiś czas, jak już będą tańsze w sklepie czy na Allegro.
Napisano 25 lipca 2008 - 12:07
Ale za to autentyczny projekt z początków zespołu.
I bardzo dobrze, że nie przeszedł.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych