U2 w książkach
Napisano 26 czerwca 2009 - 19:01
Napisano 30 czerwca 2009 - 16:42
Jako że widziałam wersję angielską jest mi trochę smutno... bo książka wydana zaledwie poprawnie... szkoda że nie zdecydowano się na wydanie albumowe... No ale i tak się cieszę, mogę ją przeczytać Za taką kwotę (39zł) mała rzecz a cieszy No i zaraz zacznę czytać
Napisano 30 czerwca 2009 - 18:26
Czytaj szybciutko i napisz o swoich wrażeniach. Chcę którąś kupić i już mnie reka swędzi ;-)JA już mam mój egzemplarz...
Jako że widziałam wersję angielską jest mi trochę smutno... bo książka wydana zaledwie poprawnie... szkoda że nie zdecydowano się na wydanie albumowe... No ale i tak się cieszę, mogę ją przeczytać Za taką kwotę (39zł) mała rzecz a cieszy No i zaraz zacznę czytać
Napisano 30 czerwca 2009 - 19:16
JA już mam mój egzemplarz...
Pod koniec roku na pojawić się wersja albumowa, puki co zadowolimy się tym.
Napisano 30 czerwca 2009 - 19:59
Ach... o chłopcach to ja mogę czytać w kółko...
Dobrze się czyta, pochłaniam ją jak głupia... Chociaż Propagandę czytało się jeszcze szybciej i była ładniejsza;))
Jesli wyjdzie wersja albumowa no cóż... trzeba będzie kupić;>
Napisano 01 lipca 2009 - 21:16
Napisano 06 lipca 2009 - 19:42
Napisano 06 lipca 2009 - 21:25
Zamówiłam na empik.com, cena 36,90. Dziś dostałam maila,że będzie opóźnienie spowodowane tym,że wydawca przesunął termin premiery książki
z 2.07 na 29.07.
Empik to wielkie dziadostwo !!!
dostalem podobnego maila a nawet dzwonili do mnie w tej sprawie ..
kompletnie nie mogli podac powodu dlaczego takiego opoznienia !!
wiec wkurzony zadzwonilemd o wydawnictwa "inrock" - gdzie nie slyszeli o takim opoznieniu !!
i byli bardzo zaskoczeni informacja jako rozpowszechnia Empik !!
wg ich informacji (a to przeciez wydawca !) ksiazka powinna byc w kazdym Empiku najdalej 8-go lipca !
po milej rozmowie obiecano mi przeslac ksiazke w ciagu kilku dni ....
wiec natychmiast odwolalem zamowienie w Empiku !!! niech sie bujaja .....
Napisano 06 lipca 2009 - 23:32
Empik to wielkie dziadostwo !!!
dostalem podobnego maila a nawet dzwonili do mnie w tej sprawie ..
kompletnie nie mogli podac powodu dlaczego takiego opoznienia !!
wiec wkurzony zadzwonilemd o wydawnictwa "inrock" - gdzie nie slyszeli o takim opoznieniu !!
i byli bardzo zaskoczeni informacja jako rozpowszechnia Empik !!
wg ich informacji (a to przeciez wydawca !) ksiazka powinna byc w kazdym Empiku najdalej 8-go lipca !
po milej rozmowie obiecano mi przeslac ksiazke w ciagu kilku dni ....
wiec natychmiast odwolalem zamowienie w Empiku !!! niech sie bujaja .....
Do mnie miła pani z empiku zadzwoniła gdy wisiałem na czereśni zbierając jej owoce na przetwory ( wino ) i odrazy bardzo szybko poprosiłem o anulowanie zamówienia i zamówiłem na inrock:)
...
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych