U2 w książkach
Started by
piotr
, sty 12 2007 17:39
633 replies to this topic
Posted 25 maja 2009 - 16:25
Właśnie dostałem maila o polskiej wersji "U2 by U2" z wydawnictwa in rock :
"Witam,
Książka w miękkiej oprawie zostanie wydana już w czerwcu (w 1-ej połowie). Natomiast na edycję w twardej oprawie trzeba będzie poczekać do października.
Pozdrawiam serdecznie,
Filip Karpow"
"Witam,
Książka w miękkiej oprawie zostanie wydana już w czerwcu (w 1-ej połowie). Natomiast na edycję w twardej oprawie trzeba będzie poczekać do października.
Pozdrawiam serdecznie,
Filip Karpow"
''Beautiful Country Beautiful Day'' - Bono 5.07 2005 !
Posted 25 maja 2009 - 16:59
W twardej aż do pazdziernika?? A czemu tak długo ?
Posted 27 maja 2009 - 07:43
teroetycznie, ksiazke ile razy czytasz? sa tam fotosy wiec bedziesz pewnie częsciej do niej zagladał by pokazac znajomym, samemu powtórnie obejrzeć, ale ile razy w roku? jesli róznica w cenie w zalezności od okładek byłaby niewlielka to ja czekam jesli spora to raczej miekka. Na półce widac grzbiet, a miekka lepiej sie rozkłada, ale jest równiez minus, iz może peknąc klej na grzbiecie w twardej bedzie zapewne szyta oprawa wiec i trwalsza. Propagandę mam miekka i nadal mi zyje w całości a kupiłem uzywke z allegrusa:)
Posted 27 maja 2009 - 15:31
jesli róznica w cenie w zalezności od okładek byłaby niewlielka to ja czekam jesli spora to raczej miekka. Na półce widac grzbiet, a miekka lepiej sie rozkłada, ale jest równiez minus, iz może peknąc klej na grzbiecie
te edycje w twardej okładce to w większości książek różnica jakichś 10 złotych jest zwykle.
a co do tego grzbietu... najgorsze jest to, że jak książka jest gruba i ma jakieś kilkaset stron to grzbiet się zagina i nieładnie wygląda potem. no, chyba, że podczas oglądania/czytania się trzyma tak żeby się nie rozłaziło
Posted 28 maja 2009 - 17:37
Coś o cenie:
Witam
Książka prawdopodobnie będzie kosztować około 45 złotych (w miękkiej
oprawie). Dokładna cena jeszcze nie jest ustalona. Duża przerwa pomiędzy
wydaniami w miękkiej i twardej oprawie wiąże się z naszym planem
wydawniczym.
Pozdrawiam serdecznie
Filip Karpow
Witam
Książka prawdopodobnie będzie kosztować około 45 złotych (w miękkiej
oprawie). Dokładna cena jeszcze nie jest ustalona. Duża przerwa pomiędzy
wydaniami w miękkiej i twardej oprawie wiąże się z naszym planem
wydawniczym.
Pozdrawiam serdecznie
Filip Karpow
Posted 07 czerwca 2009 - 06:33
''Beautiful Country Beautiful Day'' - Bono 5.07 2005 !
Reply to this topic
3 user(s) are reading this topic
0 members, 3 guests, 0 anonymous users