U2 w książkach
Started by
piotr
, sty 12 2007 17:39
633 replies to this topic
Napisano 15 marca 2009 - 20:27
a ja jestem posiadaczką wersji anglojęzycznej (której do tej pory nie przeczytałam ) i skoro mam wybór, to chyba jednak wolę czytać w oryginale. myślę, że tłumaczenie będzie dobre, ale nawet przy takim, wydawnictwo tego typu może sporo stracić.
Napisano 21 kwietnia 2009 - 16:17
Czy ta informacja jest rzeczywiście prawdziwa? Zaglądałam na stronę In Rock, ale nic na ten temat nie znalazłam. I teraz nie wiem, czy decydować się na wersję anglojęzyczną, czy jeszcze poczekać...Z informacji In Rock wynika, że książka będzie dostępna w połowie roku. No to będziemy mieli wreszcie Polską wersję tego rarytasika wydwniczego
Napisano 21 kwietnia 2009 - 17:32
Czy ta informacja jest rzeczywiście prawdziwa?
Pewnie, że prawdziwa:
http://www.inrock.pl..._...i&Itemid=62
Napisano 21 kwietnia 2009 - 18:54
Dzięki Atomic_Mario za pomoc.
A ja gapa szukałam w zapowiedziach
No i teraz już wiem, że nie wiem co wybrać.
Gdyby nie to, to zdecydowałabym się na wersję po angielsku (z braku innych opcji). A tak teraz będę rozmyślać, czy moja znajomość tegoż języka jest wystarczająca, by zapoznać się z tym dziełem w oryginale, czy iść na łatwiznę i zadowolić się przekładem...
A ja gapa szukałam w zapowiedziach
No i teraz już wiem, że nie wiem co wybrać.
Gdyby nie to, to zdecydowałabym się na wersję po angielsku (z braku innych opcji). A tak teraz będę rozmyślać, czy moja znajomość tegoż języka jest wystarczająca, by zapoznać się z tym dziełem w oryginale, czy iść na łatwiznę i zadowolić się przekładem...
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych