![]() ![]() |
4-6-2007, 12:18 PM
|
|
![]() Użytkownik Grupa: Members Postów: 697 Dołączył: 24-12-2006 Skąd: wyspa skarbów Nr użytkownika: 100 |
Czy ktoś mógłby mi przetłumaczyć lub wrzucić teksty.
STUCK A MOMENT.... , WILD HONEY...., NEW YORK , GRACE A z albumu POP. Do you fill loved........ , MOFO.... , MIAMI , PLABOY MANSION A może podać jakomś strone z tekstami oprócz bettwen i site. Na bettwen - lines nie ma tych tekstów przetłumaczonych pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
4-6-2007, 02:16 PM
|
|
![]() Użytkownik Grupa: Members Postów: 192 Dołączył: 21-12-2006 Skąd: Bydgoszcz Nr użytkownika: 79 |
a patrzyłaś na www.popolsku.org ?
|
|
|
|
| Guest_Mrówa_* |
4-6-2007, 02:50 PM
|
|
Guests |
Do you fill loved...sorki ale nie mogłem sie powstrzymać
|
|
|
|
4-6-2007, 03:09 PM
|
|
![]() Użytkownik Grupa: Members Postów: 697 Dołączył: 24-12-2006 Skąd: wyspa skarbów Nr użytkownika: 100 |
Dzięki za stronkę org.
Z moim angielskim jest nie zbyt dobrze nie dziw się mrówa.pozdro |
|
|
|
| Guest_Mrówa_* |
4-6-2007, 03:33 PM
|
|
Guests |
CYTAT(Marysieńka. love U2 @ Jun 4 2007, 04:09 PM) [snapback]17723[/snapback] Dzięki za stronkę org. Z moim angielskim jest nie zbyt dobrze nie dziw się mrówa.pozdro z moim też nie najlepiej, nigdy sie go nie uczyłem |
|
|
|
10-6-2007, 09:39 PM
|
|
![]() Użytkownik Grupa: Members Postów: 488 Dołączył: 30-12-2006 Skąd: generalnie to z W-cha Nr użytkownika: 126 |
6!
CYTAT(Marysieńka. love U2 @ Jun 4 2007, 01:18 PM) [snapback]17706[/snapback] Czy ktoś mógłby mi przetłumaczyć lub wrzucić teksty. STUCK A MOMENT W zawieszeniu Obaw nie mam już, świat straszny nie jest mi. Nie masz chyba znów oskarżeń nowych słów. Ja tylko staram się melodii dobrej ton Odnaleźć, abym w śpiew zamienić ją sam mógł. Nigdy Ciebie nie, głupcem zwać nie zwałem Lecz Słońce sama spójrz, że… Trwać silna ciągle masz, trud swój unosić też; Łez nie ma sensu ronić, o nie. Czas jest już by siebie samą poznać. W zawieszeniu teraz tkwisz i uciec nie masz jak. Nie mów, że przyszłe czasy lepszymi będą, W zawieszeniu tkwisz i uciec nie masz jak. I ja na pewno nie, Nie zapomnę kolorów Twych; Lecz tych ogni sztucznych noc Blasku straciła moc. I uroku jasności tej, którą wniosłaś w życie me. Wciąż uszami mymi będziesz, oczu Twoich użyć chcę. Ale ciągle głupio grasz Zamartwiając się ot tak. Wiem że trudne to i że Tobie nigdy dość Spraw wszelakich, które obok mogą być... trudne to… Czas jest już by siebie samą poznać. W zawieszeniu teraz tkwisz i uciec nie masz jak. Oh, Słońce, przyglądnij sobie się; W zawieszeniu sama tkwisz i ucieczki nie masz, nie. Jak nieświadomy, w marazmie byłem sam. Woda przyjemna, jak grunt stopa długo ma… Nie, nie skoczyłem… upadek mój to był, Długi, daleki, pustką kończył się. Czas jest już by siebie samą poznać. W zawieszeniu teraz tkwisz i uciec nie masz jak. Nie mów, że przyszłe czasy lepszymi będą, W zawieszeniu tkwisz i uciec nie masz jak. A gdy się noc ta skończy, Gdy dnia Ci będzie brak, I gdy się droga skończy, Przy przełęczy kamiennej gdzieś. A gdy się noc ta skończy, Gdy dnia Ci będzie brak, I gdy się droga skończy, Przy przełęczy kamiennej gdzieś. To zajmie to już chwilę, Zawieszenie skończy się. pozdro, Wiercioch -------------------- "The world in red is on the way" / "The right to appear ridiculous is something I hold dear"
|
|
|
|
10-6-2007, 09:41 PM
|
|
![]() ! Grupa: Members Postów: 1,594 Dołączył: 19-12-2006 Skąd: the big sky Nr użytkownika: 34 |
brawa.
-------------------- you can never get lost, when you've nowhere to go.
|
|
|
|
10-6-2007, 09:45 PM
|
|
![]() fajnie mam w domu. Grupa: Members Postów: 3,436 Dołączył: 4-2-2007 Skąd: ...i po co?? Nr użytkownika: 267 |
Super, na prawde super Wiercioch
-------------------- ![]() |
|
|
|
13-6-2007, 08:32 PM
|
|
![]() Użytkownik Grupa: Members Postów: 121 Dołączył: 10-1-2007 Skąd: Lublin / L -> D :) Nr użytkownika: 205 |
Bardzo ładnie
-------------------- U2 Forever .... :* ''Adam i Larry budują fundament na którym Bono i Edge tworzą melodjee ;) ''
http://hewson.blog.onet.pl/ SeRdEcZnIe ZaPrAsZaM ;* |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 9th February 2010 - 03:49 |