Ile razy widziałaś/eś U23D?
Napisano 01 lipca 2008 - 21:13
Gdyby kina imax po ludzku sprecyzowały datę zakończenia projekcji koncertu, z pewnością wybrałbym się przed końcem. Tak to zaskoczenie, zdjęcie z ekranów, ciach i filmu nie ma.
Użytkownik Max edytował ten post 01 lipca 2008 - 21:24
Napisano 01 lipca 2008 - 21:20
myślałam, że trochę dłużej będzie wyświetlany i że zdążę zobaczyć chociaż jeszcze jeden raz
#8 Guest_Mac_*
Napisano 01 lipca 2008 - 21:47
Za pierwszym było najlepiej, za drugim trafiłem na jakiegoś dzieciaka ktory wpieprzał popcorn koło mnie, za trzecim łeb mnie zaczął boleć, dzięki Bogu dopiero przy Yawheh, a za czwartym pojechałem w Boże ciało i nie spotkałem NIKOGO w Plazie
Ogolnie bardzo pozytywne wrażenia
Napisano 01 lipca 2008 - 22:04
Jak myślicie, gdyby grupa osób zebrała się i wystosowała prośbę do kina to czy byłaby możliwość na dodatkowy pokaz?
Pytam z ciekawości
Czy ja wiem? Jak dzwonilem jakies dwa tygodnie temu do Imaxa, to powiedzieli mi, ze w najblizszym czasie nie maja zamiaru wyswietlic U23D, choc moze warto zapytac, czy przy zorganizowaniu wiekszej grupy nie mogliby zrobic nam happy hour:)
A co do pytania w temacie, to ja bylem 2 razy:/ pierwszy raz helios, a za drugim razem wejsciowki wygrane w radio i free enter do Imaxa:)
Napisano 01 lipca 2008 - 22:48
na premierze w Poznaniu
z niesamowitymi ludźmi
było warto
#15 Guest_depe_*
Napisano 02 lipca 2008 - 01:08
Zgadza się. Pierwotne plany zakładały rok projekcji. Dzwoniłem do szefowej PR w katowickim Imaxie, z którą jestem w kontakcie od czasu premiery.No do ch**a, miało rok lecieć!
ANI RAZU!!
Powiedziała, że polecenie o zdjęciu filmu 'przyszło z góry'. Najprawdopodobniej kopie filmu muszą być odesłane do 'Centrali', a z tamąd zapewne polecą do innych krajów, w których film jeszcze nie był grany. Powiedziała też, że niewykluczone są projekcje U23D w Imaxie w przyszłości. W 'normalnych' kinach już raczej nie będzie.
A czy wiecie, że w kraju Mistrzów Europy 2008, w Hiszpanii premiera będzie dopiero 3ego października!
Czyli nie mamy co narzekać tak naprawdę..
#17 Guest_depe_*
Napisano 02 lipca 2008 - 01:59
To tylko moje przypuszczenie. Bo jak inaczej wytłumaczyć fakt iż nie było jeszcze premiery w innych krajach?Że niby te kopie są tak drogie, że jest ich kilkanaście i zwiedzają całą Europe? :x
A kopie napewno tanie nie są. Jedna klatka zawiera 20 MB danych, a cały film prawie 1PB =(1.000 TB = 1.000,000 GB)
Gdzieś słyszałem, że pojedyncza kopia waży coś koło 1 tony.
Napisano 02 lipca 2008 - 07:45
Napisano 02 lipca 2008 - 07:58
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych