Survivor 9 - War
Napisano 16 listopada 2007 - 18:44
- bierzemy jeden album U2 i głosujemy na naszym zdaniem "najsłabszy" kawałek na płycie, tzn na ten, który chcemy aby odpadł ;p
- wybrana płyta nie musi być wybrana chronologicznie
- na głosowanie mamy conajmniej 48 h (tak jak ostatnio- za każdym razem określę konkretną godzinę zakończenia głosowania w zależności kiedy będę mogła zliczyć głosy), każdy ma jeden głos, głosowanie jest jawne, tzn piszemy post, a nie pm, nasz typ piszemy pogrubioną czcionką, a uzasadnienie wyboru jest oczywiście mile widziane, wedle uznania i chęci
- liczone są głosy oddane tylko do określonej godziny, jeśli ktoś się spóźni choćby minutę wg zegara forumowego, jego głosu nie policzę
- oczywiście jest całkowity zakaz zmieniania typów- dziękuję Atomic za słuszną uwagę. Mogłabym zapisywać kto na co głosuje, ale liczę na to, że będziemy grać fair, a jeśli ktoś zostanie przyłapany, jego głos nie będzie się liczył. Także proszę się zastanowić zanim zagłosujecie
- osoba, która założyła Survivor po określonym czasie zlicza głosy, wykreśla jeden, ten "najsłabszy" utwór z płyty i głosujemy dalej, aż zostanie jeden kawałek - potem zakładamy nowy survivor dotyczący innego albumu
- na koniec każdego survivora możemy ułożyć ranking, w zależności od tego w jakiej kolejności poszczególne utwory odpadały
- survivory są prowadzone pojedynczo, tzn nie można założyc nowego póki się nie skończy poprzedni
- jak juz przelecimy wszystkie albumy możemy się zabrać za zrobienie survivora survivorów, czyli wybrać kawałek wszechczasów, ale to jeszcze trochę czasu potrwa
New Year's Day
Like A Song
Drowning Man
The Refugee
Two Hearts Beat As One
Red Light
Surrender
40
No i wiecie, co macie robić. Koniec pierwszej rundy w niedzielę o godzinie 20:00
Your signature is more powerful than you think
#3 Guest_depe_*
Napisano 16 listopada 2007 - 18:53
Napisano 16 listopada 2007 - 19:34
Napisano 16 listopada 2007 - 19:39
a reszty nie ruszac
Moi sąsiedzi z góry zalali moich sąsiadów z dołu. A mnie wszyscy ignorują..
#7 Guest_Mac_*
Napisano 16 listopada 2007 - 19:39
Napisano 16 listopada 2007 - 19:42
Napisano 16 listopada 2007 - 19:49
Rozumiem, że to Twój 666 post i z tej okazji coś Cię opętało, a tak naprawdę wcale nie głosujesz na Drowning Man, prawda?
Coś w ten deseń, i tak wypadnie Red Light albo Like A Song, ja umywam ręce, więc trzeba głosować na coś neutralnego, coś co na razie jest bezpieczne. :Evil:
Napisano 16 listopada 2007 - 20:02
One_U2 - fan'ie nie chce Ci nic mówić, ale przeczytaj co napisano w pierwszym poście... dokładniekażdy ma jeden głos, głosowanie jest jawne, tzn piszemy post, a nie pm, nasz typ piszemy pogrubioną czcionką
Wracając do tematu... na razie nie głosuje, nie wiem na co za mało razy przesłuchiwałem dokładnie płytę i z całości ciężko mi wybrać najsłabszy utwór
#17 Guest_Mrówa_*
Napisano 16 listopada 2007 - 20:27
Napisano 16 listopada 2007 - 20:32
Napisano 16 listopada 2007 - 20:51
Rozumiem, że to Twój 666 post i z tej okazji coś Cię opętało, a tak naprawdę wcale nie głosujesz na Drowning Man, prawda? biggrin.gif
Z góry uprzedzam, że mój stosunek do głosujących na Drowning Man będzie bardzo chłodny
Refugee do kosza.
#20 Guest_u2megafan_*
Napisano 16 listopada 2007 - 21:05
Ja też szybko na Drowning Man nie zagłosuję.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych