Rowena's Theme. Nie nie nie, Heroine... albo jednak Rowena's Theme... Nie no, dobra
Heroine
Survivor - Captive
Started by
novia
, sie 14 2007 10:16
102 replies to this topic
Posted 01 września 2007 - 20:54
Posted 02 września 2007 - 19:29
Wynik finału Rowena's Theme vs Heroine: 4:8
Zatem Captive zakończony, a ranking wygląda tak:
1 Rowena's Theme
2 Heroine (Theme from Captive)
3 Drift
4 Hiro's Theme I
5 Island
6 Strange Party
7 One Foot in Heaven
8 Hiro's Theme (Reprise)
9 Dream Theme
10 Djinn
Mi się ten układ w zupełności podoba Captive to dość ciekawa płytka, ale nie króluje w moim top ulubionych i szczerze mówiąc nie sięgałam do tej pory po nią często Ale mam nadzieję, że zna ją więcej fanów niż głosowało.. No nic, podejrzewam, że z M$H byłoby podobnie, więc zrobimy sobie przerwę do końca września, a od października ruszamy z U2
Zatem Captive zakończony, a ranking wygląda tak:
1 Rowena's Theme
2 Heroine (Theme from Captive)
3 Drift
4 Hiro's Theme I
5 Island
6 Strange Party
7 One Foot in Heaven
8 Hiro's Theme (Reprise)
9 Dream Theme
10 Djinn
Mi się ten układ w zupełności podoba Captive to dość ciekawa płytka, ale nie króluje w moim top ulubionych i szczerze mówiąc nie sięgałam do tej pory po nią często Ale mam nadzieję, że zna ją więcej fanów niż głosowało.. No nic, podejrzewam, że z M$H byłoby podobnie, więc zrobimy sobie przerwę do końca września, a od października ruszamy z U2
Eating lemons can help strengthen bones, prevent bad breath and increase energy!
Your signature is more powerful than you think
Your signature is more powerful than you think
Posted 02 września 2007 - 19:50
Ale mam nadzieję, że zna ją więcej fanów niż głosowało.. No nic, podejrzewam, że z M$H byłoby podobnie
myślę, że MDH jest chyba jednak bardziej znane; mam taką nadzieję lol, bo to bardzo dobra płyta
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users