Najlepszy wygląd Bono
Posted 31 grudnia 2008 - 18:10
1. Zmiana fryzury - długie włosy ok. ale w czasach joshuy jak był młodszy. Teraz krótkie włosy świetne posunięcie.
2. Platformowe buty poszły w kąt - te botki to była porażka! dlatego cieszę się, że zamienił je na te brązowe na obcasie. (mnie się bardzo podobają trochę jak w czasach JT).
3. Czarne spodnie również sru w kąt - Jeansy ! Kiedy on chodził w jeansach !?
4. Rozjaśnienie wizerunku (mówię o czerni dominującej w strojach Boniasa w której chodził nagminnie - nie mam nic do czerni, ba! nawet bardzo lubię ale co za dużo... wszyscy wiedzą ! ).
5. Nadal ubiera się w stylu "rockowa elegancja".
Co mi się nie podoba ?
Te dziwne okulary ! Jakieś gwiazdy, dziwne kształty (na ostatnich fotkach).
P.S. Nie rozumiem tekstów dotyczących wyglądu Bono podczas sesji dla "Q". Przecież to tylko na potrzeby sesji !!! Nie będzie przecież chodził w makijażu na codzień ! Nie róbcie z niego Roberta Smitha !
Posted 11 marca 2009 - 19:43
Posted 11 marca 2009 - 21:23
Ktoś tutaj pisał, że woli Bono bez zarostu. Ja osobiście uważam, że zarost dodaje mu męskości i takiego smaczku Dla mnie jest przystojniejszy Z.
Teraz mógłby jeszcze nieco schudnąć. Bardzo mi się podobał na DVD z Milanu.
Posted 12 marca 2009 - 14:05
Tak tak racja. Dla mnie Bono tylko z zarostem.Ja osobiście uważam, że zarost dodaje mu męskości i takiego smaczku Dla mnie jest przystojniejszy
post VeRTi-go
Nie potrafię natomiast znieść jego image za czasów POPa ;]...
Odp. Wtedy wyglądał naprawde nie ładnie mówiąc serio.
Posted 17 marca 2009 - 19:35
Posted 14 kwietnia 2009 - 17:12
ale macie problemy... co ma to do rzeczy jak wyglada teraz , kiedy najlepiej itp. wazne jak spiewa a Bono zawsze dobrze wyglada i tyle bo bije z niego wiara do Boga i miłosierdzie to go czyni zawsze pięknym
Nie, zeby problemy, ale niektorzy po prostu chca o tym podyskutowac. Po to jest forum. To tak, jakby powiedziec: "usunmy offtopic, po co on?".
A zeby nie bylo ze OT, to mi generalnie zawsze podchodzi jego wyglad, za wyjatkiem zdjecia, jak go zobaczylam lysym na poczatku Popmartu - dziekuje oby to byl ostatni raz.
Posted 29 kwietnia 2009 - 18:34
moim zdaniem Bonias w czasach swojej świetności:)
http://www.youtube.c...h?v=ytRekLUX3GE
Posted 30 kwietnia 2009 - 13:06
tylko co tam robią te biedne kanarki?
źródło: http://kanarki.blogs...ie-kanarka.htmlWraz z rozwojem hodowli te mało wymagające ptaki szybko trafiały do uboższych domów. W XVIII i XIX wieku stały się nieodzownymi towarzyszami tyrolskich górników. Wykorzystywali oni bowiem wyjątkową wrażliwość tych ptaków na toksyczne gazy ulatniające się w kopalniach. Kanarki początkowo przynoszone przez górników do kopalni tylko po to, by umilać im ciężką pracę, uratowały niejedno Judzkie życie. Złe samopoczucie kanarka było dla górników ostrzeżeniem i nakazem odwrotu
tu jest o tyrolskich kanarkach ale ptaki te towarzyszyły górnikom w wielu innych krajach
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Posted 26 lutego 2010 - 13:25
dużo zdjęć Bono. Ale to nie mój blog
Jak już był gdzieś ten link, to sorki.
.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users