08.08 - The Edge kończy 49 lat!
Napisano 08 sierpnia 2007 - 09:07
Czego życzyć forumowym muzykom - gitarzystom?
Wielka, zielona, kosmata prawda, którą każdy ma swoją i nieustannie obrabia innym.
Napisano 08 sierpnia 2007 - 09:35
Wszystkiego najlepszego dla najwybitniejszego gitarzysty wszechczasów !
Napisano 08 sierpnia 2007 - 09:48
Zdrówka, bo jest najważniejsze, a także szczęścia zawodowo i prywatnie, no i aby nadal robił to w czym jest najlepszy i co sprawia mu taką przyjemność - gra na gitarze w najlepszym zespole świata i wszechświata
Był w ogóle temat typu '10 najlepszych solówek Edge'a'? bo jak nie to można by...
Napisano 08 sierpnia 2007 - 09:49
Dzisiaj Edge kończy 46 lat. Niezły wiek .Ale nie liczy się metryczka tylko to na ile lat czuje się Edek. Podejrzewam że czuje się wciąż młodo i jest pełen zapału do pracy . Czego mogę życzyć Dave'owi? Przede wszystkim fontanny inspiracji, zdrówka, radości i wszystkiego czego sobie chłopak wymarzy A czego mozna życzyć forumowym gitarzystom? Wytrwałości w dążeniu do swojego celu I żeby Edge ich inspirował tak jak inspiruje mnie.
Napisano 08 sierpnia 2007 - 09:52
Był w ogóle temat typu '10 najlepszych solówek Edge'a'?
Na Hehu chyba był, tutaj nie widzę..
Napisano 08 sierpnia 2007 - 17:41
Napisano 13 sierpnia 2007 - 18:50
http://www.u2.com/fanletters.php
#15 Guest_MacPhisto18_*
Napisano 19 sierpnia 2007 - 20:05
Zauważyliście, że z reguły Bono tylko z Edge'm 'się buja'? Wszystkie te imprezy, bankiety, przyjęcia, wakacje itp.
Wygląda na to, że Adam i Larry w relacjach zespołowych poza trasowych nieco blado wyglądają.
Ale tak jest od niedawna, kiedyś to Bono więcej czasu spędzał z Adamem.
Zresztą Larry pewnie poświęca się rodzinie póki ma czas, a Adam szuka jakieś laski
#17 Guest_MacPhisto18_*
Napisano 19 sierpnia 2007 - 20:20
ee.... nie wydaje mi się. To niby gdzie/w jaki sposób spędzali ten czas? I od kiedy to im się 'urwało'?
Poczytaj Propagande.
Albo "Bono o Bono" w którym Bono sam mówi że zawsze jak szedł na miasto szedł z Adamem. Do kina z Adamem. Do baru z Adamem. Gdzieś pisało że mieli pokój razem ale nie pamiętam gdzie. Wszystko to działo się między trasą Joshua Tree a Elevation Tour. Później nie wiem co się stało, i nie sugeruje że coś się stało ale może Adam spoważniał...nie wiem.
Napisano 19 sierpnia 2007 - 21:07
Zauważyliście, że z reguły Bono tylko z Edge'm 'się buja'? Wszystkie te imprezy, bankiety, przyjęcia, wakacje itp.
Wygląda na to, że Adam i Larry w relacjach zespołowych poza trasowych nieco blado wyglądają.
Pamiętam, że w przerwie pomiędzy III i IV legiem Vertigo Tour Bono i Larry wspólnie spędzali wakacje.
Zdecydowanie jednak w ostatnim czasie widać, że Bono i Edge chętniej angażują się w rozmaite akcje.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych