Ech.. pieprzony Target zapłacił im..
Trzeba będzie kupić na ebay.
Napisano 03 marca 2014 - 11:25
'Midnight' bardziej mi się podoba, ale 'Magic' też OK. mam wrażenie, że Coldplay zrobił się jakiś mroczny w sumie tytuł płyty też mógłby na to wskazywać. BTW jestem zaskoczona, że tak szybko pojawiły się single, jest znana nazwa albumu, tracklista, data wydania, jej. Do zeszłego tygodnia w ogóle nie byłam świadoma, że pracują nad czymś nowym.
Napisano 03 marca 2014 - 11:37
aaah, OK
Napisano 03 marca 2014 - 13:02
Koldpleje chyba w końcu chcą dać nam odpocząć po tęczach i przeprodukowanych piosenkach z Viva la vida i MX. Ja wciąż liczę, że przypomną sobie o klimatach Parachutes.
Napisano 03 marca 2014 - 15:19
Mam takie same odczucia. "Magic" jest w porządku, ale "Midnight" bardziej do mnie przemówiło.'Midnight' bardziej mi się podoba, ale 'Magic' też OK.
Napisano 03 marca 2014 - 15:42
ja to w ogóle mam niejasne wrażenie, że Kris chce stworzyć coś a la 'Pop' - oczywiście na miarę swoich możliwości ;D
Napisano 03 marca 2014 - 15:58
buhah, good luck;p
Napisano 04 marca 2014 - 17:30
Myślałem, że odpoczną sobie ze dwa lata po ostatniej trasie, a tutaj ni z gruchy ni z pietruchy album, do tego zapowiadający się naprawdę obiecująco Nie muszę chyba pisać, że nasi powinni zrobić to samo- mniej ciągłego gadania o płycie (bo chyba wszystkich to już zaczęło męczyć) i najzwyklejsze w świecie ogłoszenie daty wydania
Napisano 07 marca 2014 - 10:32
Mnie obie kapele zaskoczyły trochę in minus.
U2 za wszelką cenę brnie w jakieś 'nie swoje' klimaty, w jakiś dziwny pop.
CPL wykonało zwrot o 180° od MX, może i słusznie ale chyba za bardzo poszli na całość i grają jakąś zupełnie nie coldplayową udziwnioną muzę. Zwrot o 90° od MX w zupełności by wystarczył.
xxx depe xxx
Napisano 07 marca 2014 - 14:01
Magic - sporo w dół. Zawsze wprawdzie lepsze to, niż przeboje z Rihanną, ale od Coldplay grającego nudne do bólu indie już wolę to Colplay od Fix You.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych