Coldplay
#461 Guest_depe_*
Posted 20 lipca 2008 - 10:18
01. Life In Techicolor
02. Violet Hill
03. Clocks
04. In My Place
05. Viva La Vida
06. Yes
07. 42
08. The Scientist
09. Strawberry Swing
10. Chinese Sleep Chant
11. God Put A Smile Upon Your Face
12. Speed Of Sound
13. Yellow
14. Lost!
15. Green Eyes
16. Death Will Never Conquer
---------------------------------------------------------
17. Politik
18. Lovers In Japan
19. Fix You
---------------------------------------------------------
20. Death And All Of His Friends / The Escapist
#462 Guest_depe_*
Posted 20 lipca 2008 - 10:52
Ty? Ale nie popłaczesz się, co?Depe reaguje emocjonalnie, bo dla niego Coldplay to drugie U2, więc trzeba uważać z krytyką ( bo na pierwsze U2 to już można sobie jeździć, nawet kompletnie bezsensownie, jak w topiku o VT, co wykazaliśmy z Atomikiem ) Wszelkie sugestie odnośnie tego, że Coldplay być może jednak nie dorasta U2 do pięt w żadnym aspekcie ( to np. moja opinia ) są absolutnie nieuprawnione
No tak. 132 koncerty Vertigo.. When I Look zagrany 1 raz, a WH 11. Rzeczywiście 'żelazne' punkty programu.To żeś nie bardzo śledził, bo pierwsze trzy na ETour były, a Grace leciało po każdym koncercie z taśmy
Grace z taśmy... he he... czasami rozwalasz mnie chłopaku... dzięki, za uświadomienie... Z taśmy... to u mnie Acrobat 3 razy dziennie leci...
No popatrz.. jakie one som niedobre.. zagrali to dziś... i cała misterna jasiowa teoria poszła w pizdu.., a rewelacyjny kawałek z drugiej płyty, jakim jest Green Eyes.
#463 Guest_depe_*
Posted 20 lipca 2008 - 10:57
A forumowy 'guru' jak zwykle wie wszystko o pół roku wcześniej..W całości nie - jako snippet tak
No tłumaczę przecież - według mnie jest ok, to depe rzucał się o nią ( i to bezsensownie ) w przypadku Vertigo Tour, a teraz jak Coldplay nadają typową setlistę greatest hits, to jest wszystko super o to mi chodzi. Zresztą ja myślę, że taka niedługo będzie norma u depe - o U2 się będzie rzucać, a Coldplay będzie super Idę o zakład, że już po wycieku pierwszego singla usłyszymy, że " to nie to co Coldplay ", a gdy pojawi się nowa płyta będzie dowodził, że " niezłe, ale do Viva La Vida się nie umywa "
Zmień nick'a na McGyver lub Chuck_Norris .. czy jakos tak..
Posted 20 lipca 2008 - 11:10
Ty? Ale nie popłaczesz się, co?
Nie, bo to nie jest smutne, tylko śmieszne
Rzeczywiście 'żelazne' punkty programu.
A kto powiedział, że mają być żelazne ? Były ? Były !
zagrali to dziś...
No i zobaczymy, czy to będzie 'żelazny' punkt programu
A forumowy 'guru' jak zwykle wie wszystko o pół roku wcześniej..
Nie wiem, ale zobaczymy
Posted 20 lipca 2008 - 15:07
Tajne njusy, jakimś cudem, somehow, magic exist, być może, prawdpodobnie, jest taka możliwość, might be, Coldplay w Polsce! Nie pytajcie o szczegóły, powtarzam com usłyszał od podobno ważnych osób
Nie pytamy bo nie ma takiej możliwości. Już kiedyś też był przeciek z jakiejś agencji koncertowej, że Coldplay na 99% i dupa.
Co mieli ogłosić ogłosili.
Posted 21 lipca 2008 - 20:06
Posted 21 lipca 2008 - 22:21
Nie pytamy bo nie ma takiej możliwości. Już kiedyś też był przeciek z jakiejś agencji koncertowej, że Coldplay na 99% i dupa.
Co mieli ogłosić ogłosili.
W 2005 mieli u nas koncertować, w grę wchodził Gdańsk. O 99% nie słyszałem. Słyszałem tylko o dużym prawdopodobieństwie od gościa, który np. powiedział mi 4 dni wcześniej przed oficjalnym komunikatem, o przenosinach Sigur Rós do Parku Sowińskiego. Ściemniaczem raczej nie jest.
@Johnny99:
Jesteś antycoldplay'owym trollem internetowym, wiemy wszyscy, że nie przepadasz za ostatnim okresem zespołu, więc możesz spocząć spokojnie na laurach jeśli chodzi o te liczne próby dojazdów pod zespół. Myślę, że się nikt nie obrazi
Posted 22 lipca 2008 - 07:54
Posted 22 lipca 2008 - 08:38
No to jestem trollem, czy po prostu nie przepadam za ostatnim okresem ? A to wyżej to a propos czego niby ? Ostatnio się nie wypowiadałem w temacie..
Johnny daj już sobie spokój. Najpierw obrzydzałeś QuickShowerJam'owi zespół RHCP, teraz obrzydzasz (w moim przypadku zupełnie nieskutecznie) Coldplay. Czy naprawdę nie potrafisz uszanować faktu, że ta płyta może sie komuś spodobać?
Czy jakby ktoś wciąż pisał docinki na temat Londynu to byłoby Ci miło. Jak Ci się nie podoba to wykasuj mp3 z komputera i nie pisz ciągle tego samego (tylko w innych konfiguracjach) tu na forum.
Wyraziłeś swoje zdanie: nie podoba Ci się ostatni album Coldplaya. OK. Wszyscy już to wiemy. Ile razy jeszcze zamierzasz to pisać?!
>800<
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Posted 22 lipca 2008 - 09:21
Ile razy jeszcze zamierzasz to pisać?!
Ale o co chodzi ? Czy ja coś ostatnio pisałem na ten temat ? Ostatnio pisali KubaU2 i Witas..
Najpierw obrzydzałeś QuickShowerJam'owi zespół RHCP, teraz obrzydzasz (w moim przypadku zupełnie nieskutecznie) Coldplay
Bzdura. Niczego nikomu nie obrzydzam.
Czy naprawdę nie potrafisz uszanować faktu, że ta płyta może sie komuś spodobać?
Przez szacunek do tego faktu mam nie wyrażać swojego zdania ?
Czy jakby ktoś wciąż pisał docinki na temat Londynu to byłoby Ci miło.
A cóż mnie to może obchodzić ? Jeśli komuś się nie podoba Londyn, niech se pisze co chce. Najwyżej sobie podyskutujemy
Ile razy jeszcze zamierzasz to pisać?!
No i właśnie w ostatniej dyskusji nie wziąłem udziału, tym bardziej śmieszy mnie, że akurat teraz zaczęliście na mnie jechać.. a propos: coś mi się zdaje, że Wy zaczynacie być takimi antyJohnny'owymi trollami Ile razy jeszcze zamierzacie pisać, że nie szanuję cudzego zdania i robię z siebie guru ? Wszyscy przecież to już wiedzą..
Posted 22 lipca 2008 - 11:42
Ale o co chodzi ? Czy ja coś ostatnio pisałem na ten temat ? Ostatnio pisali KubaU2 i Witas.
Sra ta ta ta! Cały czas coś nadajesz. Ostatnio o Colplay'u pisałeś w temacie o nowym albumie U2.
Jeszcze nie wiem co dla Ciebie znaczy "ostatnio".
Bzdura. Niczego nikomu nie obrzydzam.
Oczywiście, że ciągłe pisanie na jakiś temat negatywnie jest podświadomym obrzydzaniem.
Ja nie odpisuję (choć mam wielka ochotę) jak co pewien czas wyskakujesz z negatywnymi tekstami na temat Hold On To Love, bo po prostu nie chce uruchamiać "mechanizmu śnieżnej kuli". Czyli im ja bardziej bronię, Ty tym bardziej obrzydzasz.
Przez szacunek do tego faktu mam nie wyrażać swojego zdania ?
Masz wyrażać i powinieneś. Ale raz czy dwa wystarczy. Nie musisz tego robić 358 razy
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Posted 22 lipca 2008 - 12:00
Masz wyrażać i powinieneś. Ale raz czy dwa wystarczy. Nie musisz tego robić 358 razy
Cóż, skoro co jakiś czas to w dyskusji wychodzi.. przecież nie wchodzę, i nie piszę: " a wiecie co ? Coldplay jest be ! ". Po prostu jak widzę odpowiedni kontekst, by to napisać, to piszę. Tak samo jest z Hold On To Love - wspomniałem o tym ostatnio przy okazji Happiness.. dlatego, że z doświadczenia wiem, że gdybym bez tego zaznaczenia napisał o Happiness.. " najgorsze nagranie popełnione przez U2 " zaraz odezwałyby się głosy, że wcześniej twierdziłem tak o Luminous Times, więc chciałem od razu uściślić o co mi chodzi.
Posted 22 lipca 2008 - 12:07
Cóż, skoro co jakiś czas to w dyskusji wychodzi.. przecież nie wchodzę, i nie piszę: " a wiecie co ? Coldplay jest be ! ". Po prostu jak widzę odpowiedni kontekst, by to napisać, to piszę. Tak samo jest z Hold On To Love - wspomniałem o tym ostatnio przy okazji Happiness.. dlatego, że z doświadczenia wiem, że gdybym bez tego zaznaczenia napisał o Happiness.. " najgorsze nagranie popełnione przez U2 " zaraz odezwałyby się głosy, że wcześniej twierdziłem tak o Luminous Times, więc chciałem od razu uściślić o co mi chodzi.
Buahahaha! Jasne Chciałeś mnie po prostu wkurzyc i tyle
Pozdrawiam
Posted 22 lipca 2008 - 12:10
Posted 22 lipca 2008 - 12:40
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users