A mało się dzieje ostatnio na forum więc czemu nie, zróbmy sobie wyliczankę, powiedzmy sobie wszystko. Nie, nie chodzi mi o banały, nie chodzi mi o piosenki U2, chodzi mi o piosenki przy których naprawdę czujemy że kochamy drugą osobę i chcemy z nią być na zawsze. Powstało piosenek o miłości miliard, to wiadomo, dlatego tylko te naprawdę ważne. Nie musicie uzasadniać bo to prywatna sprawa. Każde z nas było kiedyś lub jest zakochane, wiem że parę osób jest, sam jestem, elo Także takie naprawdę. Możemy zrobić wyliczankę top 50, top 100, wszystko możemy.
Dla mnie to jest najpiękniejsza piosenka do wyznania miłości bo znam ją od dziecka, wryła mi się w pamięć totalnie i żadna poza jedną osobą nie wpadła na to, żeby mi ją dać od siebie (szczęśliwie obecna ). Mam takich kilka ale to niech będzie na rozruch. Czy ja mam mówić że to numer 100 i odliczamy? Czy sobie darujemy? Dajcie swoje w tym. Wiem że każde z Was ma albo chciałoby mieć tę jedną albo kilka piosenek tylko z kimś
I tu owszem, wiem że klip wygląda jak reklama Frugo z 90su, ale cii, rozczula mnie i uj
https://www.youtube.com/watch?v=11Pdn6HPqo0