2019-11-22, Sydney, New South Wales, Australia, Sydney Cricket Ground
Napisano 05 czerwca 2019 - 22:17
Napisano 22 listopada 2019 - 09:19
Jest tez problem bo przez deszcz (który chyba jednak słabnie) ludzie tłoczą się w korytarzach z toaletami i jedzeniem. Przez co jeśli teraz się chce iść do toalety to trzeba przejść cały station z poziomu płyty aż ochrona łaskawie pozwoli gdzieś wejść.
Tak jak w Melbourne to jeden wielki piknik. Jedzenie picie i nawalenie
Do mercha dopchać się nie da. Są za to tutaj w końcu kubeczki! Za dwa dolary, ale żeby je kupić trzeba najpierw wybulić 15 dolcow na piwo czy jakieś inne picie XD
Ogólnie to płyta dalej mocno pusta, mało kup chce moknąć. Tydzień temu w Melbourne na Noelu to ciężko było palec wcisnąć, a teraz bez problemu da się uderzyć w barierki. Co prawda po bokach ale zawsze
Napisano 22 listopada 2019 - 09:42
Ale akurat mam ciotkę w Aussie, prosiłem żeby jakiś autograf coś mi zdobyła. Za to mieszka niedaleko lotniska w Sydney i z balkonu widziała ich samolot jak złoto.
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 22 listopada 2019 - 10:16
Napisano 22 listopada 2019 - 10:28
Chciałam pozdrowić Owłosa przy tej okazji
Napisano 22 listopada 2019 - 10:53
EDIT: no nie, jeszcze do tego nie dojrzeli. Świetny, długi snippet z Never Tear Us Apart, a potem wyskakują z tym Pride jak Filip z konopii..
Napisano 22 listopada 2019 - 11:12
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 22 listopada 2019 - 11:56
Napisano 22 listopada 2019 - 12:01
Podziękował
Bono rzeczywiście już brzmi lepiej, miło. Fajowe Mateczki z tym intrem, od dawna tak grali?
Czy tam ktoś na streamie podczas Exit krzyczał "hey you twat! hey twat!"? Australia...
Woah, ale ładnie Angel idzie Aż szkoda że już nie przejdą w snippet Suspicious Minds jak na LoveTown, idealnie by pasiło. Edit: czy Larry zamiast tego się zapomniał i zapodał na sam koniec partię z SBS? Ona ma długą w sumie tradycję z "nie wiem co zagrać to sandeja nabije"
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych