2018-09-16 - Lisbon, Portugal, Altice Arena
Napisano 16 września 2018 - 23:37
Napisano 16 września 2018 - 23:41
ale byłeś wierny i wróciłeś a następnym razem nawet popsułeś Bono, wiemy
Midnight is where the day begins.
Napisano 16 września 2018 - 23:44
Soundcheck in Lisbon:
The Unforgettable Fire
Stay
Who's Gonna Ride Your Wild Horses
Fajnie, już Landlady nie ćwiczą, więc posłuchaliśmy sobie..
Dzisiaj kolejne żenujące przedstawienie Bono w Lizbonie. Wyszedłem z koncertu.
No to brawo, moje pierd****e gratulacje Szczęścia i zdrowia poza tym
Ej, ale nie powiedział kiedy wyszedł, może w połowie "13" a tu zaraz raban. Niech wprost powie, że w chciał kolejek uniknąć.
A na serio? Jechać pół Europy, żeby się zdziwić co tam się usłyszy i wyjść? Droga sprawa.
Napisano 17 września 2018 - 00:30
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 17 września 2018 - 00:46
Uprzejmie informuję, że flagi były w porządku berlińskim a MacPhisto wspomniał o Polsce w swoim rancie
wpadnie do Gliwic?
a tak serio to co gadał? bo ja dzisiaj słuchałam/nie słuchałam, a umieram z ciekawości czym tak bardzo uraził niektórych
Midnight is where the day begins.
Napisano 17 września 2018 - 01:51
Napisano 17 września 2018 - 02:32
Aha, bardzo fajna koszulka okolicznościowa w wersji z megafonem UE i datami koncertów w Lizbonie. Muszę jutro uprasować bo byłem w służbowej koszulce Boy z Dublina a ta nowa mi się strasznie wygniotła w torbie. Powrót do hotelu wyjątkowo szybki i bezproblemowy, zwłaszcza w porównaniu z Berlinem TJT’17. A podobno to na południu jest bałagan
Aha, Red Flag Day bardzo nieporadnie grają, chyba powinni sobie odpuścić ten pechowy dla nich kawałek. Słabo to brzmi.
Piękne Pride! Chyba najlepsze jakie słyszałem, na tej trasie po raz pierwszy od bardzo dawna ten kawałek znów ma sens i energię.
No i specjalnie dla Was Polska prosto z Lizbony
https://image.ibb.co...BE19_B40_D4.jpg
See through in the sunlight
Napisano 17 września 2018 - 08:59
a ze spraw ważnych i ważniejszych to Adaś miał dzisiaj zajebistą stylówę na koncercie (pozdro andie )
Adam jak zawsze piękny, wiadomo
Koncert ekstra, wybawiłam się cudnie nawet pomimo że Bono nie rotował
Pytanie z innej beczki - ktoś z uczestników lizbońskich koncertów ma jakieś informacje na temat depozytu?
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 17 września 2018 - 10:01
Napisano 17 września 2018 - 10:34
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 17 września 2018 - 10:49
Adaś jak młody bóg
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 17 września 2018 - 11:44
Może i bóg, ale nie młody...
Napisano 17 września 2018 - 12:16
oj tam, młody duchem
IrishGirl z u2.heh.pl
Napisano 17 września 2018 - 16:46
Uprzejmie informuję, że flagi były w porządku berlińskim a MacPhisto wspomniał o Polsce w swoim rancie
Mają dziady szczęście.
Pewnie nasze forum czytają.
A tu nawet dowód:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=L6PhiI8oz78
Inna sprawa, że to w Portugalii taki zabieg, a np. w UK znowu coś okroją....
Napisano 17 września 2018 - 21:06
W UK Bono (albo chociaż MacPhisto) powinien ich zdrowo opie...przyć za Brexit. Skoro ideą tej trasy jest jedność Starego Kontynentu to wydaje się naturalna reakcja, tzw. logiczna - ale to z kolei znaczy, że w przypadku U2 jej nie będzie
Napisano 19 września 2018 - 19:03
oj tam, młody duchem
Adaś jest tak bardzo jak wino, że mi tam wcale nie przeszkadza, że już nie jest młody
Napisano 19 września 2018 - 20:29
Adam to jest jednak mega słodziak, na drugim koncercie w Lizbonie złapałem z nim kontakt wzrokowy podczas Even Better, w pewnym momencie poklepałem się ręką po sercu, żeby wyrazić to moje uwielbienie i po tym zrobił taki wstydliwy uśmiech, jak jakaś nieśmiała dziewczyna gdy usłyszy piękny komplement Później podał kostkę od gitary w stronę, gdzie stałem, niestety nie dosięgnąłem, zabrała taka dziewczyna przy barierce koło mnie, niemniej piękne wspomnienie na całe życie W ogóle wydaje się najbardziej spoko gościem w zespole, bo Bono to by tylko gadał o wzniosłych ideach, Edge ma taki trochę nieobecny wzrok czasami, Larry - robocop
Napisano 19 września 2018 - 21:49
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych