Ok, udało mi się jednak dzisiaj kupić
1. Aguszka+Artur (płyta)
2. Miłosz+Marta+Szymon+Kasia (płyta)
3. Bremo
4. Owłos
5. Bem-all (płyta)
Posted 18 stycznia 2018 - 17:32
Ok, udało mi się jednak dzisiaj kupić
1. Aguszka+Artur (płyta)
3. Bremo
4. Owłos
5. Bem-all (płyta)
Posted 19 stycznia 2018 - 12:26
Wczoraj kupiłem 2 bilety na płytę na Lizbonę. I mam mały problem odnośnie adresu wysyłki. Czy po zalogowaniu na tej stronie blueticket w historii zakupów wyświetla Wam się pełen adres wysyłki, ulica, nr domu, kod, miasto i kraj? Bo mi tylko ulica z numerem i kraj. W zakładce w Personal details mam pełen adres, ale nie wiem czy to jest tożsame.
I już zgłupiałem czy się przypadkiem w pośpiechu nie pomyliłem i nie wpisałem źle czy może jakieś autouzupełnianie się popierdzieliło. A może po prostu w tej historii wyświetla się tylko skrótowo. W potwierdzeniach wysłanych na mailach nie ma w ogóle nigdzie adresu
Jak to u Was jest?
Napisałem do nich na kontakt info ale nie odpowiadają. A w ogóle, żeby w dzisiejszych czasach nie było eticketu to po prostu żal
Posted 19 stycznia 2018 - 13:24
.......
Posted 19 stycznia 2018 - 13:57
Wczoraj kupiłem 2 bilety na płytę na Lizbonę. I mam mały problem odnośnie adresu wysyłki. Czy po zalogowaniu na tej stronie blueticket w historii zakupów wyświetla Wam się pełen adres wysyłki, ulica, nr domu, kod, miasto i kraj? Bo mi tylko ulica z numerem i kraj. W zakładce w Personal details mam pełen adres, ale nie wiem czy to jest tożsame.
I już zgłupiałem czy się przypadkiem w pośpiechu nie pomyliłem i nie wpisałem źle czy może jakieś autouzupełnianie się popierdzieliło. A może po prostu w tej historii wyświetla się tylko skrótowo. W potwierdzeniach wysłanych na mailach nie ma w ogóle nigdzie adresu
Jak to u Was jest?
Napisałem do nich na kontakt info ale nie odpowiadają. A w ogóle, żeby w dzisiejszych czasach nie było eticketu to po prostu żal
Teraz w ogóle nie mogę wejść na moje konto Ale ani w mailu, ani w rachunku nie ma adresu.
brak e-ticketu to oczywiście żerowanie na wiernych fanach, każdy chce trochę wyszarpać dla siebie
Posted 19 stycznia 2018 - 14:08
See through in the sunlight
Posted 19 stycznia 2018 - 15:30
1. Aguszka+Artur (płyta)
3. Bremo
4. Owłos
5. Bem-all (płyta)
6. zbo + 1 (płyta)
Posted 20 stycznia 2018 - 14:05
Ktoś zanotował w pamięci bądź nie, jakie są koszty i rodzaje wysyłki biletów? Szukam i znaleźć nie mogę, chlip..
Posted 20 stycznia 2018 - 14:54
Ktoś zanotował w pamięci bądź nie, jakie są koszty i rodzaje wysyłki biletów? Szukam i znaleźć nie mogę, chlip..
45 euro i to jedyna opcja:/
1. Aguszka+Artur (płyta)
3. Bremo
4. Owłos
5. Bem-all (płyta)
6. zbo + 1 (płyta)
7. ania_; ) (płyta)
Posted 20 stycznia 2018 - 15:01
45 euro i to jedyna opcja:/
aj, drenują nam kieszeń..
dzięki za odpowiedź!
Posted 20 stycznia 2018 - 16:15
jw. z tym, że ja nawet nie zakładałem konta poczułem taki sam niepokój wczoraj jak zauważyłem, że w mailach od BlueTicket nie ma adresu: czy ja aby dobry wpisałem no nic, wysyłka biletów rusza od 12 lutego więc można się spokojnie przez ten czas denerwować
Posted 22 stycznia 2018 - 10:11
Posted 22 stycznia 2018 - 10:19
1. Aguszka+Artur (płyta)
2. Unknown Caller + 5 (płyta)
3. Bremo
4. Owłos
5. Bem-all (płyta)
6. zbo + 1 (płyta)
7. ania_; ) (płyta)
8. andie (płyta)
uff, udało się! nie wiem jakim cudem, bo Berlin mnie zlekceważył, trudno.
BTW dostaliście jakieś potwierdzenie na maila? Bo ja na razie nic, ale kasa zablokowana na koncie, więc wygląda na to że kupione
Posted 22 stycznia 2018 - 10:20
Posted 22 stycznia 2018 - 10:56
edit
1. Aguszka+Artur (płyta)
2. Unknown Caller + 5 (płyta)
3. Bremo
4. Owłos
5. Bem-all (płyta)
6. zbo + 10 (płyta)
7. ania_; ) (płyta)
8. andie (płyta)
Posted 22 stycznia 2018 - 10:57
Ty serio?
Posted 22 stycznia 2018 - 10:57
Posted 22 stycznia 2018 - 11:23
zbo zabrał wszystkie kody xD
Midnight is where the day begins.
Posted 22 stycznia 2018 - 11:27
albo ma jeszcze jakieś inne tajne kody!
Music can change the world, because it can change people.
Posted 22 stycznia 2018 - 11:58
Posted 22 stycznia 2018 - 16:47
Mam po prostu dobrą ekipę od kodów
0 members, 0 guests, 0 anonymous users