Też mi się tak wydaje. Skoro nawet plemienne odśpiewywanie razem "Ala Nie Wali Mu Pały" kręci łezkę w oku w dobrym u2-towarzystwie, ten kawałek się sprawdzi live idealnie.
EDIT: posłuchałem wersji live z BBC. Ta, na żywo z publiką to zagra na koncertach. Aczkolwiek jak po zbyt słodkim cukierku wersji studyjnej mnie to mierziło, to po dodaniu jeszcze patosu i smyków rzygać się aż chce od nadmiaru lukru cukru przesady. Obok Walizki , przynajmniej czysto wrażeniowo muzycznie, to to nie stało, sorry ;p A nie ma większego fana Walizki na tym forum, założę się
Survivor Albumowy - Songs Of Experience
Posted 19 grudnia 2017 - 02:29
Posted 19 grudnia 2017 - 02:44
Red Flag Day
Posted 19 grudnia 2017 - 06:05
<3
wezwali mnie tu zaniepokojeni Towarzysze, mówiąc, że źle się tutaj dzieje. mieli rację.
I będą nam mówić, że Libia to cukierkowa koldplejoza, nie siada i że na nią już czas, ale...
TO NIE TEN DZIEŃ!!
The Showman (Little More Better)
I can't say where it is
But I know I'm going.
Posted 19 grudnia 2017 - 07:11
wezwali mnie tu zaniepokojeni Towarzysze
ta, bo jak coś nie pasi to skandal, hańba, spisek i ustawki, a tak dla siebie to wolno, taa
a chciałem podkreślić że w tej edycji jednak naprawdę nikt się z nikim nie ustawiał żeby Libie wywalić, kurna, nie chciałoby się nikomu chyba
Posted 19 grudnia 2017 - 07:25
I can't say where it is
But I know I'm going.
Posted 19 grudnia 2017 - 08:18
uu.. widzę, że ustawki to się dopiero tu zaczynają
Midnight is where the day begins.
Posted 19 grudnia 2017 - 08:27
Są emocje, Libia-Showman 12-9 narazie
So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul
Posted 19 grudnia 2017 - 08:30
Nie mówiłam, że za wcześnie ta zabawa?...
A to miały być takie pokojowe Święta .
Posted 19 grudnia 2017 - 08:49
Posted 19 grudnia 2017 - 09:00
Jako moderator oficjalnie zakładam The Showman Party (nie śmieszyło Was nigdy że partia i impreza to pomijając kontekst po angielsku tak samo? i jak ładnie tu ze sobą gra) i zamierzam bronić praw opozycji. Nazwą to puczem, ale razem z ludem zdelegalizujemy Libię.
Posted 19 grudnia 2017 - 09:20
A to miały być takie pokojowe Święta .
Szukajcie spisków, ale kto ma fb ten wie, że ochrzciłam już "Oh sing your song..' swoją mantrą, więc nikt mi nie powie za wcześnie, no.
I can't say where it is
But I know I'm going.
Posted 19 grudnia 2017 - 09:44
Pamiętajcie, że pierwszą LIBIĄ była Love is Ślepa Kurwa..
RFD najsłabszy.. ale Ojczyzna Wzywa,,
Posted 19 grudnia 2017 - 09:46
Szukajcie spisków, ale kto ma fb ten wie, że ochrzciłam już "Oh sing your song..' swoją mantrą, więc nikt mi nie powie za wcześnie, no.
i dlatego, że ja nie mam, mogę doszukiwać się spisków!
Jako moderator oficjalnie zakładam The Showman Party (nie śmieszyło Was nigdy że partia i impreza to pomijając kontekst po angielsku tak samo? i jak ładnie tu ze sobą gra) i zamierzam bronić praw opozycji. Nazwą to puczem, ale razem z ludem zdelegalizujemy Libię.
kto wie, może nawet sam Bono przyjedzie nas wesprzeć jak się dowie, że mu chcą już Szołmena wywalić..
Posted 19 grudnia 2017 - 09:48
DepRyba... ja wiem że ojczyzna Cię wzywa, ale czy to na pewno Libia?
Marta, spałaś w moim pokoju zwierzeń, jesteś w naszej partii siłą rzeczy
Srsly za rok będzie inaczej, ja wiem to doskonale, ale na razie Showman to jedyna piosenka która mi się zdążyła wpasować w życie. Nawet jak ją wywalicie to w sumie nic tam. Ale za porównanie LIBII do esencji Walizki... no nie wybaczę, to sprawa osobista teraz, gdybyście tego nie zrobili bym odpuścił dawno
Posted 19 grudnia 2017 - 10:06
a. i skoro urządza się tu jakieś dzikie apele to ja apeluję do użytkownika Showman (tak, mamy takiego użytkownika) o oddanie przemyślanego głosu w surwajworze! jak nie Ty, to kto?!
Posted 19 grudnia 2017 - 10:39
Showman
Posted 19 grudnia 2017 - 10:49
Ja proponuję głosującym na JEBTAM itd. edytować post, napisać w nim anegdotkę i zagłosować w nowym poście na Showman
PS tylko nie mówcie tym, co głosowali na Libię!
Posted 19 grudnia 2017 - 10:51
O! To To!
Posted 19 grudnia 2017 - 10:53
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users