Jezu za jaka prędkość internetu ja płace xdd
O kurwa - słucham SOE
I jak?
Posted 25 listopada 2017 - 10:40
Jezu za jaka prędkość internetu ja płace xdd
O kurwa - słucham SOE
I jak?
Days off are great...
"Kiedy intelektualna część gry przeważa nad duchową, nigdy nie osiąga się sukcesów, nigdy nie dochodzi się do czegoś wielkiego" John Frusciante
Posted 25 listopada 2017 - 10:41
To jest prawdopodobnie zapis transmisji Roba, więc taki quasi-wyciek Nie wiem jaka jakość, ale są na forum głosy ludzi, którzy wstrzymują się z oceną niektórych numerów póki ich nie usłyszą z CD, więc prawdopodobnie nie najlepsza.
Jakość taka-sobie. Na niektórych kawałkach ten gość coś gada i śpiewa. Mógłby zrobić RIP do MP3.
Posted 25 listopada 2017 - 10:41
Album jest w jednym pliku.
Posted 25 listopada 2017 - 10:42
Love is All We Have Left - Bajkowe rozpoczęcie albumu, jest genialnie!
Posted 25 listopada 2017 - 10:43
tez slucham jakosc srednia ale da sie wstepnie ocenic
Posted 25 listopada 2017 - 10:44
Jeśli już coś takiego wypłynęło, to lada chwila wypłynie normalne mp3.
Posted 25 listopada 2017 - 10:46
kilka dni do premiery jest to z jednej strony spoko z drugiej tak średnio bym powiedział
Days off are great...
"Kiedy intelektualna część gry przeważa nad duchową, nigdy nie osiąga się sukcesów, nigdy nie dochodzi się do czegoś wielkiego" John Frusciante
Posted 25 listopada 2017 - 10:47
Pewnie tak. Opener "Love Is All We Have Left" to jakiś ambient, mnie się podoba.
Posted 25 listopada 2017 - 10:47
Znając ich styl "promocji" albumu nie sądze, żeby to bylo celowe działanie :/
Days off are great...
Posted 25 listopada 2017 - 10:54
Love Is All We Have Left to jest Edek z filtrem na końcu xD?
Days off are great...
Posted 25 listopada 2017 - 10:58
Lights of Home kurwa jakie zajebiste świetnie, czy oni wybrali najgorsze piosenki na single czy mi się wydaje, solo jak troche u Robbiego Williamsa
Days off are great...
Posted 25 listopada 2017 - 10:58
Lights Of Home - muzycznie perełka, mam takie samo uczucie jak ty Marcin
Posted 25 listopada 2017 - 10:59
Posted 25 listopada 2017 - 11:00
Posted 25 listopada 2017 - 11:00
I później to YebTamxD
Days off are great...
Posted 25 listopada 2017 - 11:01
mam podobne odczucia, kawałki wypuszczone wcześniej dla mnie dużo słabsze.
jest dobrze
Posted 25 listopada 2017 - 11:01
Taka prośba, w miarę możliwości, to edytujcie swoje posty, niekoniecznie publikując jeden pod drugim, ok?
Posted 25 listopada 2017 - 11:04
Taka prośba, w miarę możliwości, to edytujcie swoje posty, niekoniecznie publikując jeden pod drugim, ok?
Przepraszam, ale emocje, jak słyszę co wybrali na single to mnie trafia
Days off are great...
Posted 25 listopada 2017 - 11:04
Posted 25 listopada 2017 - 11:06
Red Flag Day to miejscami jak Linkin Park serio
Days off are great...
0 members, 1 guests, 0 anonymous users