W każdym razie jak ktoś z grupy EXP ;-) chciałby sie podzielić swoim tajnym kodem to nie będę protestował....Za dużo tych koncertów mam na głowie i suba tym razem nie biorę, nastawiam się na walkę empikową...mimo wszystko jeśli ktoś kupił swoje ticksy i mu KOD niepotrzebny to przygarnę. Jeśli nie to i tak widzimy się w Berlinie i być może w Amsterdamie, tylko więcej siwych włosów przybędzie w tej walce o tixy heh.
Kody&Presale&Bilety
Napisano 18 stycznia 2018 - 17:45
Napisano 18 stycznia 2018 - 17:50
Jest jeszcze ktoś kto nadal nie dostał od Empiku kodu?
Ja nie dostałem
Napisano 18 stycznia 2018 - 17:56
Napisano 18 stycznia 2018 - 19:11
była opcja samodzielnego wyboru miejsc na trybunach czy automat?
Napisano 18 stycznia 2018 - 20:14
I Berlińska płyta cała szara Oby było jak piszecie, że jutro się znów niebieska zrobi!
Napisano 18 stycznia 2018 - 20:32
I Berlińska płyta cała szara Oby było jak piszecie, że jutro się znów niebieska zrobi!
Zrobi się zrobi. Nie mogą puszczać całej puli na raz
Napisano 18 stycznia 2018 - 20:43
Dzisiaj kupiłem na jednym kodzie:
- Berlin,
- Mediolan II,
- wlazłem z ciekawości na Amsterdam, wklepałem kod, wybrałem bilet i mogę go kupić po paru kliknięciach (na szczęście tego nie robię, bo bilet już mam dzięki uprzejmości Evy).
Jeden kod, trzy różne koncerty w trzech różnych krajach.
Zastrzeżenie o możliwości zakupu max, dwóch tixów tylko i wyłącznie na jeden show, trochę im nie wyszło.
Napisano 18 stycznia 2018 - 20:46
jeśli jakaś dobra dusza nie wykorzystała kodu na Koeln lub Mediolan to chętnie zaryzykuję zakup
Napisano 18 stycznia 2018 - 21:44
Napisano 18 stycznia 2018 - 21:50
Na Berlin można płacić PayPalem czy tylko kartą? A jeśli kartą to - może głupie pytanie ale nie mam pojęcia - jak to się robi? No i czy chodzi o zwykłą kartę którą płacimy w sklepie za bułkę czy o jakąś specjalną kredytową?
Napisano 18 stycznia 2018 - 21:50
Nie było narazie problemów z zakupem biletów w przedsprzedaży? Za pierwszym razem wchodzi? Nie trzeba odświeżać? Miejmy nadzieję że tak się utrzyma do niedzieli
Właśnie... czy była kolejka na Niemcy? Najgorsze to stanie w kolejce i patrzenie jak się kręci
Napisano 18 stycznia 2018 - 21:52
Można zapłacić kartą, którą płacisz zbliżeniowo za bułki w Lidlu.
Problemów w zasadzie nie ma żadnych - wiadomo, najszybciej schodzi płyta, ale w tym momencie to na każdy koncert europejski są bilety dostępne (trybuny). Swoje trzeba odczekać, nie odświeżać.
Napisano 18 stycznia 2018 - 21:56
Nie było narazie problemów z zakupem biletów w przedsprzedaży? Za pierwszym razem wchodzi? Nie trzeba odświeżać? Miejmy nadzieję że tak się utrzyma do niedzieli
Kolejki potrafią być długie. Na Lizbonę czekałem ponad godzinę. Ale potem pełna kultura. Chyba zasada jest taka: im dłuższa kolejka, tym sprawniej idzie jak już się dostaniesz Jak dużo na raz wpuszczają (tak bywa w Niemczech i UK), to potrafi przymulić ale bez dramatu. Trzeba być spokojnym i cierpliwym
Na Berlin można płacić PayPalem czy tylko kartą? A jeśli kartą to - może głupie pytanie ale nie mam pojęcia - jak to się robi? No i czy chodzi o zwykłą kartę którą płacimy w sklepie za bułkę czy o jakąś specjalną kredytową?
Trzeba tylko pamiętać, aby zawczasu odblokować transakcje internetowe. Wiele kart ma je domyślnie zablokowane. I sprawdzić limity dzienne
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 18 stycznia 2018 - 22:29
czy po dodaniu nowych koncertów też jest przedsprzedaż czy jeden termin uruchomienia sprzedaży dla wszystkich?
Napisano 18 stycznia 2018 - 22:37
Tez jest przedsprzedażczy po dodaniu nowych koncertów też jest przedsprzedaż czy jeden termin uruchomienia sprzedaży dla wszystkich?
Napisano 18 stycznia 2018 - 22:43
Oni tego nie ogarnęli od dwóch tras - na ten numer dało się kupować na I+E i JT
Napisano 18 stycznia 2018 - 22:55
wybierał ktoś eTicket? będą z tym jakieś cyrki? 35 euro za przesyłkę do Polski to zdzierstwo w cholere...
Napisano 18 stycznia 2018 - 22:58
wybierał ktoś eTicket? będą z tym jakieś cyrki? 35 euro za przesyłkę do Polski to zdzierstwo w cholere...
dlaczego miałyby być cyrki z eticket?
Na Berlin nie ma eticket
Napisano 18 stycznia 2018 - 23:05
zawsze można skorzystać z mailboxde
Napisano 18 stycznia 2018 - 23:29
Będzie jeszcze jutro płyta na Mediolan ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych