Zarówno podczas IE, jak i podczas JT17 wyraźnie odpuścili Europę Środkowo-Wschodnią. Moim zdaniem to daje szansę na "odbicie" na kolejnej trasie.
Ale tej co będzie? Czy jeszcze na następnej? Bo ta to w sumie ciąg dalszy I+e Tour.
Posted 21 września 2017 - 20:46
Zarówno podczas IE, jak i podczas JT17 wyraźnie odpuścili Europę Środkowo-Wschodnią. Moim zdaniem to daje szansę na "odbicie" na kolejnej trasie.
Ale tej co będzie? Czy jeszcze na następnej? Bo ta to w sumie ciąg dalszy I+e Tour.
Posted 21 września 2017 - 21:35
Skoro to ciąg dalszy to tym bardziej powinni odwiedzić nowe lokacje - nie godzi się grać ciągle w tych samych miejscach na jednym tourze
Chociaż... w tym roku pokazali najlepiej, że mogą zrobić w ciągu dwóch miesięcy dwa legi w USA i nie ma problemu (poza megaskostniałą setlistą).
Posted 22 września 2017 - 19:16
Skoro to ciąg dalszy to tym bardziej powinni odwiedzić nowe lokacje - nie godzi się grać ciągle w tych samych miejscach na jednym tourze
Jasne, tylko jeśli Johnny99 mówi o jeszcze następnej trasie, to ja nie wiem, czy się doczekamy.
Posted 22 września 2017 - 21:11
Chociaż... w tym roku pokazali najlepiej, że mogą zrobić w ciągu dwóch miesięcy dwa legi w USA i nie ma problemu (poza megaskostniałą setlistą).
Ale nawet i w tym wypadku ani jedno miasto się nie powtórzyło z pierwszego legu.
Mówię oczywiście o tym, co ma nadejść w przyszłym roku. Pozwalam sobie darować roztrząsanie, czy to będzie nowa trasa, czy kontynuacja I+E (o ile pamiętam, The Edge w wywiadzie sugerował, że prowadzone są dyskusje na temat jej koncepcji wizualnej, a skoro tak, to niekoniecznie będzie to prosty ciąg dalszy, a może nawet wcale).
Posted 12 października 2017 - 16:23
Posted 12 października 2017 - 19:04
Oglądałem ostatnio koncert z Vancouver i Paryża i zastanawia mnie zmieniony wygląd tej żarówki z ekranu po Iris, wiecie może dlaczego się zmienił?
Bardziej od odpowiedzi zastanawia mnie czy ktoś to wie.
Posted 12 października 2017 - 20:42
Też mi się wydaje, że tajemnica żarówki I+E nigdy już nie zostanie wyjaśniona, bo nikt nie dysponuje tą tajemną wiedzą
Posted 12 października 2017 - 22:04
Posted 12 października 2017 - 22:10
o czym wy gadacie?? jakie zarowki? pokażta
Posted 12 października 2017 - 22:21
Posted 12 października 2017 - 22:42
Na stronie z której bierzesz obrazek musisz zgarnąć bezpośredni link do niego aka "pokaż adres obrazka" prawym klikiem.
Jak masz na dysku, musisz wrzucić na jakiegoś imgura czy fotosłitaśne.peel i to samo co wyżej.
Tu masz jeden przycisk nad polem pisania posta. Taki mały obrazek jak zdjęcie z polaroida. Po środku troche na prawo menu. Klikasz, wklejasz link.
Albo link do obrazu wklejasz pomiędzy dopisane tagi [img ] ... [/img ] - tylko bez spacji w środku nawiasów.
Wiem że upierdliwe trochę i tylko dlatego nie robię graficznej instrukcji, taka ze mnie leniwa świnia Poćwicz sobie w tym http://u2forums.com/...-wątek-testowy/ a jak nie wyjdzie to się zbierę i wyjaśnię lepiej
Posted 13 października 2017 - 08:29
Przy czym coraz częściej dostaję komunikat, że dany format pliku nie jest obsługiwany na forum
i wtedy już rezygnuję z wklejania, bo mnie wkur...
Posted 13 października 2017 - 14:58
Posted 13 października 2017 - 16:04
Przy czym coraz częściej dostaję komunikat, że dany format pliku nie jest obsługiwany na forum
W linkach do zdjęć często po rozszerzeniu (.jpg) znajduje się jakieś zbędne gówno (najczęściej ":large" albo coś w tym stylu). Forum "myśli" że to "large" to jest format pliku, i oczywiście o takim nigdy nie słyszało, więc wywala błęda. Wystarczy to wykasować i zostawić na końcu .jpg. Nie wiem czy akurat na tym polega twój problem, ale ja odkąd dokonałem tego wiekopomnego odkrycia nie mam większych problemów z wrzucaniem zdjęć.
Posted 01 listopada 2017 - 03:38
Posted 01 listopada 2017 - 07:28
Posted 01 listopada 2017 - 08:13
Posted 01 listopada 2017 - 08:23
Posted 01 listopada 2017 - 08:24
Tamta to była iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour 2015
Kilka stron, m.in australijska podaje, że nowa trasa to będzie eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour 2018
https://www.jbhifi.c...u2-competition/
A tak swoją drogą.. to tak krótką przerwę między trasami to chyba na poczatku lat 80tych mieli.
Posted 01 listopada 2017 - 09:12
AhaTamta to była iNNOCENCE + eXPERIENCE Tour 2015
Kilka stron, m.in australijska podaje, że nowa trasa to będzie eXPERIENCE + iNNOCENCE Tour 2018
https://www.jbhifi.c...u2-competition/
0 members, 2 guests, 0 anonymous users