Skocz do zawartości

Zdjęcie

Experience + Innocence Tour 2018 - wszystko o nowej trasie

• Please log in to reply
1461 replies to this topic

#601 aro

aro

Użytkownik

• Members
  • 79 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 13:50

Natomiast Depeche Mode, Guns'n'Roses czy Ed Sheeran to instytucje charytatywne? Takie wyjaśnienia są moim zdaniem bez sensu. Może faktycznie coś nie zagrało na linii nowa oprawa - możliwości techniczne Tauron Areny.

Nie porównuj popularnosci w Polsce DM czy Gunsów do U2.Czas U2 już dawno minął u nas, ile czekało na ten koncert tak naprawde całym sercem 200,300 osób. Gwarantuje Ci że jesli by tu stała za U2 jakas potezna grupa fanów to by koncert był już dawno czy na rocznocowym czy wczesniej,

#602 singingundershower

singingundershower

Użytkownik

• Members
  • 65 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 13:54

Ale wał, jaaaa… Byłam bardzo naiwna, myśląc, że tym razem dostanę od tego zespołu coś na kształt miłego zaskoczenia :p Cieszę się z powodu wszystkich, którzy i tak pojadą, natomiast mi, jako osobie, która nie może sobie na to pozwolić, jest przykro. Serio przykro. W cholerę, w chuj i wszystkie inne wulgaryzmy przykro. Może gdyby jeszcze nie było tej żałosnej akcji z pre-orderami, to ok, ale w tym przypadku nie mam po prostu słów, robienie ludziom nadziei, a potem wystawianie im tylko dupy do pocałowania. Tak się nie robi, ej. Czuję się bezapelacyjnie wydymana.

#603 star

star

Użytkownik

• Members
  • 651 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 13:54

Jakoś nie chce mi się wierzyć że Gunsi mają więcej fanów w Polsce niż U2 :) z depeszami podobnie choć tu raczej liczba fanów jest porównywalna. Założę się że sporo ludzi czekało na koncert U2 i to nie tylko hardcorowych fanów jak my. To że U2 jest ostatnio mocno hejtowane a ich nowa płyta jest raczej słaba, nie znaczy że w Polsce U2 nikt nie słucha.
It's no secret that the stars are falling from the sky

#604 alexdescend

alexdescend

Użytkownik

• Members
  • 884 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 13:55

Nie porównuj popularnosci w Polsce DM czy Gunsów do U2.Czas U2 już dawno minął u nas, ile czekało na ten koncert tak naprawde całym sercem 200,300 osób. Gwarantuje Ci że jesli by tu stała za U2 jakas potezna grupa fanów to by koncert był już dawno czy na rocznocowym czy wczesniej,

Ja znam, poza forum, ze dwa tuziny osób które by pojechały na koncert w PL, a ja ogólnie mało ludzi znam. Nie sądzę żeby fanbase Gunsów itp był jakoś znacznie potężniejszy

When the lights go out
And you throw yourself about in the darkness where you learn to see

---

24/09/2015//Berlin

12/07/2017//Berlin

31/08/2018//Berlin

29/09/2018//Kopenhaga

10/11/2018//Dublin

13/12/2023//Las Vegas

#605 Owłos

Owłos

Użytkownik

• Members
  • 5 525 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 13:55

@acr

jak Twoje pewne źródła?! xD

"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"

#606 alexdescend

alexdescend

Użytkownik

• Members
  • 884 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 13:56

@acr

Dalej zapewniają że na Śląskim :P

When the lights go out

---

24/09/2015//Berlin

12/07/2017//Berlin

31/08/2018//Berlin

29/09/2018//Kopenhaga

10/11/2018//Dublin

13/12/2023//Las Vegas

#607 Maciej83

Maciej83

Użytkownik

• Members
  • 154 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 13:59

Jesli założyli sobie że zagrają taki ograniczony leg to Polska nie mogła się tam zmieśćić poprostu, ani zespól nie jest już taki popularny juz u nas pozatym zaporowa cena 5 razy wieksza niż w chorzowie, wiele czynników

Pearl Jam też mi się wydawało, że nie jest już tak popularny, a bilety rozeszły się błyskawicznie. Zaporowa cena to znaczy jaka? Koncert np Red Hotów też tani nie był, zwłaszcza jak ktoś chciał być pod sceną, ale stadion Cracovii wypełnili. Fani U2 to zazwyczaj już dorośli, zarabiający ludzie, którzy są wstanie kupić nawet droższy bilet, zwłaszcza po 9 latach przerwy od ostatniego koncertu w Chorzowie. Polska nie mogła się zmieścić? po co więc cyrk z kodami z Empiku?

200, 300 osób? nie ma jak podawać dane z dupy

#608 AlanSTA

AlanSTA

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 823 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 14:00

Ktoś jest chętny do zorganizowania jakiejś gównoburzy zasypujacej mailami polski oddział LN? Może coś co chociaż trochę będzie przypominać zorganizowaną akcje protestującą/wymagającą wyjaśnień?

Ja bardzo chętnie, to nic nie kosztuje, a zawsze może akurat się odezwą, już napisałem do nich jednego e-maila z prośbą o wyjaśnienie, ale wydaje mi się, iż warto się pierwsze umówić, gdzie uderzamy dokładnie, może jeszcze U2.com, chociaż to Live Nation za to głównie odpowiada.

Ja znam, poza forum, ze dwa tuziny osób które by pojechały na koncert w PL, a ja ogólnie mało ludzi znam. Nie sądzę żeby fanbase Gunsów itp był jakoś znacznie potężniejszy

Ja dokładnie to samo, cały czas znajomi i rodzina mnie pyta, czy będzie to U2 w Polsce, bo jak tak to jadą. Właśnie wydaje mi się, iż byłby straszny odzew na U2 jakby przyjechali do Polski. Media, też swoją rolę odegrałyby.

#609 Jacob

Jacob

Użytkownik

• U2 FAQ MAKER
  • 3 332 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 14:01

Na fb założono niedawno wydarzenie u2 w Polsce. Zapisało się 20 tysięcy ludzi. Sam znam co najmniej kilkanaście ludzi, którzy pojechaliby na koncert mimo że znają tylko One. Po prostu U2 to legenda, a poza tym są uważani za jeden z najlepszych zespołów koncertowych świata. Więc absolutnie nie zgadzam sie, że fandom U2 jest w Polsce slaby. Nie trzeba tak jak my znać na pamięć b-sideow z TUF by w razie potrzeby kupić bilet i wyruszyć na koncert.

#610 feedback

feedback

Użytkownik

• Members
  • 2 409 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 14:02

@acr

ślad po acrze zaginął już od wczoraj :P

Midnight is where the day begins.

#611 VideoDunkey

VideoDunkey

Użytkownik

• Members
  • 316 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 14:03

Naprawdę uważacie że flaga Polski pojawiła się na stronie U2.com po czym zespół stwierdził że nie chcą przyjechać? Na pewno coś nie wypaliło jeżeli chodzi o halę, zawalili organizatorzy i tyle - myślę że zespół ma gówno do gadania tak naprawdę w kwestii lokalizacji...

<p>To ja Mac, byłem.

#612 alexdescend

alexdescend

Użytkownik

• Members
  • 884 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 14:05

To co, nastawiamy się na EI2019 Europe+Asia?

When the lights go out

---

24/09/2015//Berlin

12/07/2017//Berlin

31/08/2018//Berlin

29/09/2018//Kopenhaga

10/11/2018//Dublin

13/12/2023//Las Vegas

#613 star

star

Użytkownik

• Members
  • 651 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 14:07

A ja uważam że skoro wrzucili nasza flagę na stronę to to już jest jakieś zobowiązanie. Nie robi się takich rzeczy jak coś jest niedograne. Ludzie nastawili się na ten koncert, pokupowali płyty w absurdalnie drogiej przedsprzedaży a tu wielkie gówno i nawet słowa wyjaśnienia nie ma. Nasze jczęści Europy pokazali palec ale nam dodatkowo powiedzieli abyśmy pocałowali ich w d.

#614 OneLazyBastard

OneLazyBastard

Użytkownik

• Members
  • 2 874 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 14:08

Z dobrych dzisiejszych wiadomości, to Kubica testowym w Williamsie :D.

#615 trawa

trawa

Użytkownik

• Members
  • 74 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 14:09

Oczywiście można żałować, że nie grają na naszym podworki..ale nie płaczę tylko kupuje bilet i jadę. Bo nie ważne gdzie grają, ważne, że po raz kolejny można spodziewać się fantastycznych przeżyć. 

#616 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 14:32

Niech mi ktoś wytłumaczy bo jestem wkrwiony lekko. Miesiąc temu ogłaszali trasę i Polska była w planach na 100%, inaczej presale by nie dawali. Co może się zmienić w miesiącu przed ogłoszeniem trasy? Jakoś mi się wydaje, że możliwości techniczne hal sprawdza się wcześniej, a nie, cholera, dzień przed ogłoszeniem. Dostępność raczej też. 

Naprawdę, zawiedli mnie po całości. Za dwa dni przedsprzedaż, a ja nie mam kompletnie planu na tę trasę ani chęci. Kupię bilet na U2 od niechcenia, ekstra. Pewnie Lizbona, ew. Mediolan. BTW można by założyć tematy pod koncerty.. kutwa.

#617 Gone

Gone

Użytkownik

• Members
  • 1 101 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 14:40

Zróbmy jakąś akcję. Mówię Wam.

"I believe in the Kingdom Come.. Then all the colours will bleed into one, bleed into one.."

#618 campeon

campeon

Użytkownik

• Members
  • 592 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 14:42

Proponuję porwać grupę kobiet z Nigerii, spalić flagi U2 i odciąć parę głów fanom Depeche Mode wzorem ISIS i wrzucić filmy z tego do netu. Może zauważą nasz apel i zapłacą okup za zaprzestanie takich działań w postaci 2 koncertów u mnie na tarasie.

#619 star

star

Użytkownik

• Members
  • 651 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 14:48

Tak na poważnie to możnaby burze na szitbuku wywołać. Sam nie korzystam z tego rodzaju serwisów ale wiadomo że oficjalne serwisy reagują na syf pojawiający się na mediach społecznościowych.

#620 Gone

Gone

Użytkownik

• Members
  • 1 101 Postów

Napisano 16 stycznia 2018 - 14:50

Tak na poważnie to możnaby burze na szitbuku wywołać. Sam nie korzystam z tego rodzaju serwisów ale wiadomo że oficjalne serwisy reagują na syf pojawiający się na mediach społecznościowych.

Coś takiego plus zasypać mailami LN.
"I believe in the Kingdom Come.. Then all the colours will bleed into one, bleed into one.."

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych