Chyba najwyższy czas na osobny wątek dot. wyłącznie spraw okołobiletowych.
TJT Tour 2017 - wszystko o BILETACH (ceny, sprzedaż, presale)
Napisano 09 stycznia 2017 - 23:00
Napisano 09 stycznia 2017 - 23:08
Patryk już dostał informację, jutro powinien być porządek
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 10 stycznia 2017 - 07:55
Przypomnijcie mi Dobrzy Ludzie jak to było z tym kupowaniem z pre sale. Kupowałem Paryż 2015 ale nic nie pamiętam. O podanej godzinie jak jest się zalogowanym na u2.com linki do sprzedaży się aktywują? I automatycznie jest przekierowanie i uwzględnienie kodu, czy potem się go gdzieś wpisuje? I ticketmaster wystarczy jakikolwiek czy z danego kraju?
Na Paryż widzę po mailu rejestrowałem się na francuskim.
Celowałbym tym razem w Amsterdam.
Napisano 10 stycznia 2017 - 08:02
Przypomnijcie mi Dobrzy Ludzie jak to było z tym kupowaniem z pre sale. Kupowałem Paryż 2015 ale nic nie pamiętam. O podanej godzinie jak jest się zalogowanym na u2.com linki do sprzedaży się aktywują? I automatycznie jest przekierowanie i uwzględnienie kodu, czy potem się go gdzieś wpisuje? I ticketmaster wystarczy jakikolwiek czy z danego kraju?
Na Paryż widzę po mailu rejestrowałem się na francuskim.
Celowałbym tym razem w Amsterdam.
Spróbuj się zalogować na holenderskim używając loginu z francuskiego. Ja kupując Berlin 2015 zakładałem konto na niemieckim, za to z Dublinem 2015 zupełnie nie pamiętam jak kupowałem.
Pamiętam za to, że o podanej godzinie aktywują się linki do sprzedaży na U2.com, kody z tego co pamiętam wpisywało się już na stronie dystrybutora.
See through in the sunlight
Napisano 10 stycznia 2017 - 08:26
Sprzedaż dla Wires 9:00 local time w czwartek, ale local time w Polsce (Europie) tak? Przepraszam że tak wypytuje, ale w czwartek będę miał czas na zakup biletów tylko do 10:00 i stres!
Napisano 10 stycznia 2017 - 08:54
Odnawiałaś po przerwie (wygaśnięciu starej) czy to było kontynuowanie poprzedniej?
Kontynuacja poprzedniej
Napisano 10 stycznia 2017 - 10:00
Kontynuacja poprzedniej
Thx. Tak myślałem :-)
BTW. Czy jest już gdzieś mapka dla koncertu w Berlinie ? Ja będę polował na trybuny, ale nie wiem jak podzielono kategorie cenowe i które dokładnie sektory/miejsca są za poszczególne kwoty Euro.
Pierwotnie dumałem nad Dublinem , bo stadion fajny (niezaduży), ale ceny połączeń lotniczych w tym okresie zabijają, co przy dodaniu kosztów noclegów dają dość zaporową sumę jak na wypad koncertowy...
Napisano 10 stycznia 2017 - 10:45
Ja nadal byłabym wdzięczna za jakieś paryskie info odnośnie cen. Sama szukam i nie mogę nigdzie się na nic natknąć.
Napisano 10 stycznia 2017 - 10:48
Ja nadal byłabym wdzięczna za jakieś paryskie info odnośnie cen. Sama szukam i nie mogę nigdzie się na nic natknąć.
jedynie na stornie u2achtung podają ale ile w tym prawdy , nie mam pojęcia
http://www.u2achtung...ews.php?id=3945
Napisano 10 stycznia 2017 - 11:05
A jak to jest z kodem. Obejmuje 4 bilety, można kupić na 4 różne koncerty bądź jakoś sobie to podzielić... ale w obrębie tych wyznaczonych dat? Czy jak dorzucą nowe daty lub zupełnie nowe miasta dajmy na to w sierpniu/wrześniu to czy te kody niewykorzystane za pierwszym podejściem nadal obowiązują??
Napisano 10 stycznia 2017 - 11:14
Tego właśnie nie wiemy i jesteśmy źli na U2 management, że tego nie doprecyzowali. Ja chyba wole jednak wykorzystać wszystkie 4 bilety na jednym kodzie teraz.
Napisano 10 stycznia 2017 - 11:28
No bo dajmy na to.... jestem urodzoną optymistką.... dorzucą koncert w Pl no i jak wykorzystam kod jutro i kupię 4 bilety to już dupa, pozostaje zakup w general sale ale jak sobie zostawię jeszcze mozliwość zakupu dwóch biletów na obecny kod to czy on bedzie nadal aktywny??? NO powinien co nie?
Napisano 10 stycznia 2017 - 11:39
A jak to jest z kodem. Obejmuje 4 bilety, można kupić na 4 różne koncerty bądź jakoś sobie to podzielić... ale w obrębie tych wyznaczonych dat? Czy jak dorzucą nowe daty lub zupełnie nowe miasta dajmy na to w sierpniu/wrześniu to czy te kody niewykorzystane za pierwszym podejściem nadal obowiązują??
na u2.com jest sekcja Q&A, opisano tam dokładnie zasady wykorzystania kodów (można wykorzystać kod na kupno 4 biletów na jedną lokalizację lub rozłożyć nawet na zakup po jednym bilecie na 4 występy) oraz zakupu biletów na presale:
http://www.u2.com/help
Napisano 10 stycznia 2017 - 11:56
bilety na Paryz beda dostepne na str live nation France od 16.01 od 10Ja nadal byłabym wdzięczna za jakieś paryskie info odnośnie cen. Sama szukam i nie mogę nigdzie się na nic natknąć.
Napisano 10 stycznia 2017 - 14:20
Spróbuj się zalogować na holenderskim używając loginu z francuskiego. Ja kupując Berlin 2015 zakładałem konto na niemieckim, za to z Dublinem 2015 zupełnie nie pamiętam jak kupowałem.
Pamiętam za to, że o podanej godzinie aktywują się linki do sprzedaży na U2.com, kody z tego co pamiętam wpisywało się już na stronie dystrybutora.
Tak chyba właśnie było. Loginy z francuskiego nie działają na holenderskim więc założyłem nowe konto.
Inna kwestia bo rzucacie tutaj różnymi datami. Na stronie u2.com jest, ze przedsprzedaż od jutra, a np. na holenderskim ticketmasterze, ze od 16.01 (chociaż nie wspominają nic o przedsprzedaży). Myślicie, że to będzie tak jak poprzednim razem. Jednego dnia będą jedne miasta w sprzedaży, a innego inne?
Napisano 10 stycznia 2017 - 14:33
Dear mods and admins: jest szansa na większy porządek jeszcze dzisiaj? Skoro jutro rusza przedsprzedaż...
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 10 stycznia 2017 - 14:44
Staramy się. Modzi niestety mają ograniczone możliwości techniczne.
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 10 stycznia 2017 - 20:20
Też ważna rzecz, którą podaje TT U2start.com a mianowicie:
U2.com customer support confirms a question many are having: additional shows will not have presales, only public sale.
Edit: chociaż można zadać sobie pytanie - kiedy te dodane koncerty by miały być - tzn na ten gig, czy ewentualnie już na przyszły (SOE-Tour?)
Edit 2: ale z tego co wyczytuje, chodziłoby o dołożone koncerty do obecnej trasy. A nie nowe miasto.
Napisano 10 stycznia 2017 - 20:22
Dzięki za info, to dużo wyjaśnia.
Napisano 10 stycznia 2017 - 20:41
Linków do jutrzejszej pre-sale cały czas nie podali jeszcze.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych