Skocz do zawartości

Zdjęcie

TJT Tour 2017 - wszystko o BILETACH (ceny, sprzedaż, presale)

bilety presale sprzedaż ceny

• Please log in to reply
280 replies to this topic

#141 elemik

elemik

Użytkownik

• Members
  • 97 Postów

Napisano 12 stycznia 2017 - 13:47

Witam ! ! 

Chciałbym kupić 3x Berlin trybuna te za ok 47 euro 

Mam pytanie: Jakie jeszcze ukryte koszty mnie czekają prócz przesyłki  i samych biletów ?

I pytanie do osób, które były już na tym obiekcie: Czy warto wgl brać te miejsca  i które sektory będą w tych stawkach cenowych, bo na ticketmaster pojawiały się tylko bodajże 37 i 38 - te na samym środku 

Dziękuje :D

Stadion w Berlinie jest ogromny!

To video da ci pogląd na to, jak wygląda ten obiekt.

https://www.youtube.com/watch?v=V1U-T_m3kMU

#142 mario76

mario76

Użytkownik

• Members
  • 6 Postów

Napisano 12 stycznia 2017 - 14:29

Ciekawe, ciekawe.

OK, w takim razie, ja chętnie komuś kupię bilet z wykorzystanego kodu jeśli zapłaci mi z góry :D W wypadku anulowania zwrot kosztów! Nie gwarantuję, że zostaniecie wpuszczeni na koncert :P

Ja w sumie i tak już za bardzo nie mam gdzie jechać. W Londynie to aż za często jestem, z Berlinem nie wyrobię logistycznie, Brukseli i Paryża się boję, do koncertu w Dublinie nie wrócę z Hiszpanii... Chyba tylko Amsterdam jeszcze miałby jakikolwiek sens.

Ale ze mnie francuski piesek się zrobił :P Albo wybór taki mały...

Ja tam mogę zapłacić z góry za 4 bilety do Rzymu.

#143 umberto

umberto

Użytkownik

• Members
  • 32 Postów

Napisano 12 stycznia 2017 - 14:46

przed chwilą był kurier UPS. cztery bilety na Berlin juź u mnie. kasują strasznie za przesyłkę ale nie spodziwałem się dostawy jeden dzień po zakupie.

#144 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 Postów

Napisano 12 stycznia 2017 - 14:50

przed chwilą był kurier UPS. cztery bilety na Berlin juź u mnie. kasują strasznie za przesyłkę ale nie spodziwałem się dostawy jeden dzień po zakupie.

Co ty dajesz?
Normalnie szok. Miałeś kartonikowe czy kolekcjonerskie?
Dostałeś jakieś info mailem, że są "dispatched" czy pełen zaskok?

#145 Owłos

Owłos

Użytkownik

• Members
  • 5 525 Postów

Napisano 12 stycznia 2017 - 14:56

Z trzeciej strony, w wypadku e-ticketu nie płacisz nic, a bilet masz natychmiast więc nie popadajmy w zachwyt :P No, tylko sam bilet brzydki, bo sam musisz wydrukować.

"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"

#146 umberto

umberto

Użytkownik

• Members
  • 32 Postów

Napisano 12 stycznia 2017 - 14:57

kartonikowe. chciałem kupić 2 kolekcjonerskie (dla siebie) i 2 kartonikowe (dla znajomych) ale nie było takiej możliwości. nie mam pewności czy znajomi nie zmienią zdania, założyłem że tradycyjne bilety dotrą szybciej (dystrybutor daje sobie czas by dostarczyć bilety nawet 2 tygodnie przed koncertem) i ewentualnie będę miał czas by je odsprzedać. btw kurier dzwonił z pytaniem czy może wrzucić koperte do skrzynki, na szczęście żona była w domu... :)

#147 VideoDunkey

VideoDunkey

Użytkownik

• Members
  • 316 Postów

Napisano 12 stycznia 2017 - 15:14

A wysłali Ci jakieś info na maila/telefon ze nadali przesyłkę? Jakiś list przewozowy? Bo założe się że kurier mnie w domu nie zastanie jak się juz zjawi :D

<p>To ja Mac, byłem.

#148 umberto

umberto

Użytkownik

• Members
  • 32 Postów

Napisano 12 stycznia 2017 - 15:26

A wysłali Ci jakieś info na maila/telefon ze nadali przesyłkę? Jakiś list przewozowy? Bo założe się że kurier mnie w domu nie zastanie jak się juz zjawi :D

nic, zero informacji. wyłącznie telefon od kuriera gdy już był pod moim budynkiem

#149 singingundershower

singingundershower

Użytkownik

• Members
  • 65 Postów

Napisano 12 stycznia 2017 - 17:04

Hej, czy ktoś z presalowców ma jakiś pełen spis cen biletów na Amsterdam(i najlepiej z mapką stadionu)? Byłabym wdzięczna.  ^_^

#150 elemik

elemik

Użytkownik

• Members
  • 97 Postów

Napisano 12 stycznia 2017 - 17:11

Hej, czy ktoś z presalowców ma jakiś pełen spis cen biletów na Amsterdam(i najlepiej z mapką stadionu)? Byłabym wdzięczna.  ^_^

Kliknij na 'ticket prices' i masz wszystkie ceny. Mapki nie mam :(

http://www.ticketmas...?language=en-us

#151 singingundershower

singingundershower

Użytkownik

• Members
  • 65 Postów

Napisano 12 stycznia 2017 - 18:00

Kliknij na 'ticket prices' i masz wszystkie ceny. Mapki nie mam :(

http://www.ticketmas...?language=en-us

Dzięki! trzeba być mną, żeby nie zobaczyć tego pogrubionego "more info"

Ciut dziwnie, że jej nie ma, kiedy w innych normalnie są...Trochę szkoda, bo nawet nie da się zobaczyć różnic między biletami siedzącymi, jedynie ocenić po wartości - 

nawet gdyby chciałoby się kupić te za 38, to sądząc po ich cenie, nie wiadomo, czy w ogóle warto. Pozostaje mi mieć nadzieję, że do ogólnej sprzedaży mapka się jednak pojawi. :D

#152 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 12 stycznia 2017 - 18:03

Dzięki! trzeba być mną, żeby nie zobaczyć tego pogrubionego "more info"

Ciut dziwnie, że jej nie ma, kiedy w innych normalnie są...Trochę szkoda, bo nawet nie da się zobaczyć różnic między biletami siedzącymi, jedynie ocenić po wartości - 

nawet gdyby chciałoby się kupić te za 38, to sądząc po ich cenie, nie wiadomo, czy w ogóle warto. Pozostaje mi mieć nadzieję, że do ogólnej sprzedaży mapka się jednak pojawi. :D

Z tego co widzę, dostępne są już tylko bilety za 190 euro. Chyba, że coś będą dokładać.

"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#153 singingundershower

singingundershower

Użytkownik

• Members
  • 65 Postów

Napisano 12 stycznia 2017 - 18:08

Z tego co widzę, dostępne są już tylko bilety za 190 euro. Chyba, że coś będą dokładać.

Może to przez limit nałożony na presale? (jeśli takowy oczywiście jest)

#154 elemik

elemik

Użytkownik

• Members
  • 97 Postów

Napisano 12 stycznia 2017 - 18:10

Mój pre-sale kod juz nie działa i nie mogę sprawdzić czy jest mapka, czy nie.
Jak wczoraj kupowałem bilety mogłem tylko z rozwijającego się menu wybrać to co chciałem, a powiem, że w tym menu było kilkadziesiąt kategorii. Nawet na płytę było tego mnóstwo i wszystko go holendersku :)

Może to przez limit nałożony na presale? (jeśli takowy oczywiście jest)

Pre-sale niestety nigdy nie gwarantuje zakupu biletu, co nawet zaznaczone jest w sekcji Q&A na U2.com
Na pre-sale zawsze jest wyznaczona/ograniczona pula biletów na poszczególne kategorie.
W poniedziałek powinny być dostępne wszystkie opcje na Amsterdam.

#155 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 12 stycznia 2017 - 18:20

Mój pre-sale kod juz nie działa i nie mogę sprawdzić czy jest mapka, czy nie.

Ja ze swoim kodem też miałam problem, wchodził na wszystkie inne strony tylko nie był aktywny na holenderskim ticketmasterze. Pomógł reset komputera.

"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#156 andy85

andy85

Użytkownik

• Members
  • 58 Postów

Napisano 13 stycznia 2017 - 13:19

Ciekawe, ciekawe.

OK, w takim razie, ja chętnie komuś kupię bilet z wykorzystanego kodu jeśli zapłaci mi z góry :D W wypadku anulowania zwrot kosztów! Nie gwarantuję, że zostaniecie wpuszczeni na koncert :P

Zaryzykowałem, no i udało się. Sam się zastanawiałem, czy wejdę, ale jak przyszły bilety (elektroniczne), to raczej nie miałem wątpliwości. Wydaje mi się, że przy tylu operatorach te systemy są po prostu niezgrane. Jest jakiś wykaz kodów, które są wpuszczane do sklepu i tyle. Zresztą - nawet na naszych kontach na u2.com nie ma żadnej informacji, na jakich koncertach się było itd. itp., a to byłoby przecież fajne  :rolleyes:

#157 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 14 stycznia 2017 - 10:28

Na stronach ticketmasterskich nie da się sprawdzić statusu zamówienia, prawda?

#158 VideoDunkey

VideoDunkey

Użytkownik

• Members
  • 316 Postów

Napisano 14 stycznia 2017 - 13:13

Nie da się w żaden sposób, jedyne info jakie można dostać na temat wysyłki i co udało mi się znaleźć to:

If the tickets were ordered with the delivery options Standard Shipping (DHL), Express Shipping (DHL Express), Benelux Shipping (DHL), or World, you will receive an email from DHL or UPS with a tracking number to inform you that your tickets have been sent. Therefore we ask you to regularly check your inbox and your spam folder. Unfortunately, there will be no shipping confirmation for the option „Standard post“.

Więc może umberto dostał maila do spamu? ;)

<p>To ja Mac, byłem.

#159 andy85

andy85

Użytkownik

• Members
  • 58 Postów

Napisano 14 stycznia 2017 - 16:13

Wysyłają maila, że przesyłka nadana wraz z jej numerem. Na stronie jest tylko opis zamówienia.

#160 Kłapouchy

Kłapouchy

Iga

• Members
  • 1 763 Postów

Napisano 14 stycznia 2017 - 17:10

Z wysyłką, to DHL z Niemiec szybko wysyła. Pamiętam, jak po dwóch dniach mama do mnie dzwoni (też w szoku, bo przecież niedawno pożyczałam hajs), że mój bilet na Snow Patrol przyszedł. 

last blog fb

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych