Myślę, że dobrze będzie wydzielić osobny wątek dot. wejściówek na nadchodzącą trasę.
Prośby, informacje dot. wymiany, sprzedaży, itp. mile widziane.
Posted 09 stycznia 2017 - 14:54
Myślę, że dobrze będzie wydzielić osobny wątek dot. wejściówek na nadchodzącą trasę.
Prośby, informacje dot. wymiany, sprzedaży, itp. mile widziane.
Posted 10 stycznia 2017 - 10:05
Uwaga! Na razie baaaardzo niezobowiązująco ...
Być może będę mógł kupić 2 bilety dla kogoś z forumowiczów na pre-sale'u na Berlin (bowiem sam wykorzystam tylko 2).
Ale póki co czekam na info od znajomych i rodziny, czy chcą jechać i jak nie będzie chętnych, to wieczorem dam znać na forum czy sprawa aktualna.
Posted 10 stycznia 2017 - 10:39
Oooo.. jeśli wyznajesz zasadę, first come first served to byłbym zainteresowany 1 sztuką ;-)
Posted 10 stycznia 2017 - 14:28
Może ktoś będzie miał dwa wolne bilety z pre-sale'a do Dublina?
Posted 10 stycznia 2017 - 14:35
Witam.
Czy ktoś z was dałby radę mi kupić bilet na Berlin jutro z przedsprzedaży. Potrzebuję 1 bilet na płytę. Interesuje mnie bilet papierowy nie elektroniczny dajcie znać na priv.
Posted 10 stycznia 2017 - 14:50
Być może będę mógł kupić 2 bilety dla kogoś z forumowiczów na pre-sale'u na Berlin (bowiem sam wykorzystam tylko 2).
Ale póki co czekam na info od znajomych i rodziny, czy chcą jechać i jak nie będzie chętnych, to wieczorem dam znać na forum czy sprawa aktualna.
Mars - priv.
Posted 10 stycznia 2017 - 14:53
Hej !
Ja byłbym zainteresowany 3 biletami na trybuny na Brukselę lub Amsterdam. Jakby, ktoś nie miał jutro co zrobić z kodem z pre'salu, to proszę pisać na priv
Posted 10 stycznia 2017 - 14:55
była bym chętna 1 bilet na płytę na Berlin ( możesz napisać do mnie na priv czy sprawa aktualna)
Posted 10 stycznia 2017 - 15:46
Ja byłabym zainteresowana dwoma biletami na płytę na Barcelonę (albo Dublin, aczkolwiek z tym myślę, że ciężko będzie ). Jakby jakaś dobra duszyczka chciała kupić w przedsprzedaży, może się odezwać do mnie na priv
Pozdrawiam!
Posted 10 stycznia 2017 - 17:09
Ja nieśmiało się podepnę pod kogoś na Berlin eventualnie Amsterdam, płyta na pre
Odmuzycznie się!!
Music can change the world, because it can change people.
Posted 10 stycznia 2017 - 17:27
Posted 11 stycznia 2017 - 09:28
Kupię 2 bilety na płytę do Brukseli
Posted 11 stycznia 2017 - 09:31
Posted 11 stycznia 2017 - 09:31
Dobra ludziska...
mam kupione dodatkowe 2x GA na Berlin w wersji kolekcjonerskiej (dopłata ok. 5 ojro do face value).
Informuję, że na ten moment są one wstępnie zarezerwowane dla jednej z forumowiczek, która już wczoraj napisała mi na PRIV, ale jeśli nie wróci ona do mnie przed weekendem z ostatecznym info, to puszczę je w obieg na zasadzie FIFO kolejnych zapytań.
Ostateczny koszt będzie równy cenie biletu (86.7 Euro) + 1/4 opłaty za przesyłkę do Polski (8.73 Euro) + dopłacie za plastik kolekcjonerski (5.6 Euro) ... przeliczonych na PLN po kursie księgowania mi transakcji przez bank, karty kredytowej.
Jak są chętni, to dajcie znać na PRIV.
Posted 11 stycznia 2017 - 09:49
Jakby ktoś coś, to ja chętnie przytulę 3 bilety na Barcelonę lub Dublin
Posted 11 stycznia 2017 - 11:33
Posted 11 stycznia 2017 - 19:09
Posted 11 stycznia 2017 - 19:32
Będę jutro kupował 4 bilety na Berlin w tym dwa będą do sprzedania
to ja w takim razie jestem chętna priv
Posted 11 stycznia 2017 - 22:13
Jakby ktoś miał dwa wolne bilety (1x trybuny i 1x płyta) na Belin, Barcelonę, Amsterdam albo Dublin, to chętnie odkupię.
Posted 12 stycznia 2017 - 00:37
Dobra ludziska...
mam kupione dodatkowe 2x GA na Berlin w wersji kolekcjonerskiej (dopłata ok. 5 ojro do face value).
Informuję, że na ten moment są one wstępnie zarezerwowane dla jednej z forumowiczek, która już wczoraj napisała mi na PRIV, ale jeśli nie wróci ona do mnie przed weekendem z ostatecznym info, to puszczę je w obieg na zasadzie FIFO kolejnych zapytań.
Ostateczny koszt będzie równy cenie biletu (86.7 Euro) + 1/4 opłaty za przesyłkę do Polski (8.73 Euro) + dopłacie za plastik kolekcjonerski (5.6 Euro) ... przeliczonych na PLN po kursie księgowania mi transakcji przez bank, karty kredytowej.
Jak są chętni, to dajcie znać na PRIV.
Mały update z mojej strony...
Koleżanka Ania (niestety dla tych, co także zwrócili się do mnie z pytaniem) oba wolne bilety chwyciła od razu bez zastanowienia, nakryła białą chustką krzycząc "moje Ci one"
Mniej więcej tak:
Mimo tego, życzę wszystkim, co jeszcze biletów nie zdobyli, aby im się to udało. Czasu do koncertów sporo, więc okazji do ich kupna na pewno nie zabraknie.
0 members, 2 guests, 0 anonymous users