W Berlinie jako support Noel Gallagher's High Flying Birds
Przedsprzedaż rusza już w środę.
Posted 09 stycznia 2017 - 10:16
W Berlinie jako support Noel Gallagher's High Flying Birds
Posted 09 stycznia 2017 - 10:16
Posted 09 stycznia 2017 - 10:29
No to ruszamy! Jeśli sytuacja będzie podobna jak ostatnio (2 bilety na subskrypcję) to pewnie uderzam do Barcelony i Rzymu Resztę będę atakował w public sale.
Pytanie boczne: jeśli teraz wykorzystam presale to w wypadku restartu I+E na jesieni będę miał następne dwa bilety do dyspozycji? Ktoś ma pomysł?
Posted 09 stycznia 2017 - 10:29
Posted 09 stycznia 2017 - 10:31
Właśnie ja wykupilam subskrypcje w lutym 2016 mam nadzieje ze jeszcze mnie obejmie pre-sale
Posted 09 stycznia 2017 - 10:32
6!
I jak zwykle niedopracowanie i rzniecie ludzi w tył... 'More details to come.'
'Details' to powinny już być dawno opracowane, a tu nic... ani cen, ani czy to pelna lista miast... a nie, przepraszam: maks. 4 tikety w przedsprzedazy i 6 w publicznej.
I ani slowem co z I+E; zawieszenie w proznic, amba jakas...
pozdro, Wiercioch
Posted 09 stycznia 2017 - 10:35
Szkoda, ze Polski nie ma w planach. Ale w sumie na dobra sprawe z Zielonej Gory mam blizej do Berlina, jak do Warszawy
Ale kamien spadl mi z serca, ze pre-sale bedzie w srode, bo w czwartek ruszam na urlop.
Kusi mnie Rzym, ale chyba ze wzgledow finansowych zostanie jedynie Berlin.
Uff... trzeba ochlonac.
Posted 09 stycznia 2017 - 10:38
Rolling Stone opublikował wywiad z The Edgem, w skrócie
- plan jest taki, że zagrają JT w całości tak jak na płycie, choć koncerty niekoniecznie będą się od tego zaczynać, może być potrzebny "build up",
- nie było tak, że nie grali Red Hill z powodu niemożności zaśpiewania go przez Bono po prostu nie pasowało do setu,
- co do niejoshuowej części show biorą pod uwagę wszystkie "stare" piosenki, ale muszą one pasować do klimatu koncertu,
- jakieś b-sidy mogą się zdarzyć, ale nie zamierzają kłaść wielkiego nacisku na "obsucre and little-heard U2 songs"
- "zanotował" że fani chcieliby w końcu usłyszeć Acrobat ale nie gwarantuje,
- co do oprawy show, nie zamierzają "wymyślać koła na nowo", ale na pewno będzie update: "This is The Joshua Tree 2017. It's not The Joshua Tree 1986 [sic]"
- trasa ma być również szansą do "przemyślenia na nowo" SOE jest "prawie skończone", ale chcą "być pewni, że jest naprawdę tym, co chcieliby powiedzieć" po trumpokalipsie; może "a little" się zmieni, kto wie, może napiszą parę nowych piosenek, dali sobie trochę oddechu na kreatywność
- uważają, że I+E Tour nie jest zakończona i bardzo chcieliby ją dokończyć, w podobnym kształcie jak dotychczas, ale może się to jeszcze zmienić,
- co do dystrybucji SOE, plan był taki, że on i Bono wejdą do każdego domu i wsadzą ją ludziom pod poduszki, ale reszta zespołu się na to nie zgodziła. Więc na razie nie wiadomo.
- nie ma planów co do Achtung Baby 30th Anniversary Tour, ale "never say never" (śmiech)
Posted 09 stycznia 2017 - 10:40
No to ruszamy! Jeśli sytuacja będzie podobna jak ostatnio (2 bilety na subskrypcję) to pewnie uderzam do Barcelony i Rzymu Resztę będę atakował w public sale.
"Tickets will be general admission on the floor and reserved seating in the stands. There will be a 4 ticket limit for subscriber purchases and a 6 ticket limit commencing with public sales".
Posted 09 stycznia 2017 - 10:51
Posted 09 stycznia 2017 - 11:00
@Atomic_Mario: dzięki, już doczytałem To poszerza możliwości Trzeba to będzie dobrze rozplanować... Transport z Rzymu do Barcelony się szykuje
Posted 09 stycznia 2017 - 11:04
Posted 09 stycznia 2017 - 11:05
Posted 09 stycznia 2017 - 11:09
Po SOE niestety. Co najmniej 2018 rok. Wszyscy potrafią nagrywać nowe rzeczy tylko nie oni. Masakra.Najgorsze jest to że odsuwa się w czasie wydanie soe. Mam wrażenie że nie doczekamy się tej płyty w takim kształcie jak miała być. Pewnie będzie to już inny album z nowymi piosenkami a te nagrane w ostatnich latach pójdą do kosza. Kiedyś może trafilyby na bside jakiegoś singla ale jak wiemy teraz U2 nie wydaje już singli :-(
Posted 09 stycznia 2017 - 11:10
tez mi sie pokazał kod, także looz. Nie wiem tylko gdzie jechac
Posted 09 stycznia 2017 - 11:19
O, fajnie, że i tak nie dostałabym urlopu na czas Berlina
Posted 09 stycznia 2017 - 11:21
Posted 09 stycznia 2017 - 11:21
Hm, ceny na Amsterdam i Bruksele bardzo zacne... oby w Berlinie były podobne. Aczkolwiek cel no.1 to stolica wiatraków - bo koncert w sobote i wolnego brac nie trzeba.
Posted 09 stycznia 2017 - 11:22
Czyli mamy rozumieć, że trasy SOE nie będzie w tym roku.
0 members, 5 guests, 0 anonymous users