7. miejsce (101 punktów) zajmują:
The Dumplings
Posted 19 stycznia 2016 - 18:21
7. miejsce (101 punktów) zajmują:
The Dumplings
Posted 19 stycznia 2016 - 18:51
6. miejsce (103 punkty) zajęli:
Pink Floyd
Posted 19 stycznia 2016 - 19:22
5. miejsce (126 punktów) zajmuje:
New Order
Posted 19 stycznia 2016 - 19:57
4. miejsce (150 punktów) zajęła:
Julia Marcell
Posted 19 stycznia 2016 - 20:38
3. miejsce (151 punktów) zajął:
David Bowie
2. miejsce (181 punktów) zajmuje:
Beach House
1. miejsce (240 punktów) zajmuje:
Oxford Drama
Posted 19 stycznia 2016 - 20:42
Posted 19 stycznia 2016 - 20:56
Teraz po wydaniu Blackstar też bym pewnie miała Bowiego, i to nawet dość wysoko w swoim zestawie, ale tworzyłam listę jeszcze sporo wcześniej. Brawo dla Oxford Drama, należało się w ogóle to drugi rok z rzędu mamy polskiego zwycięzcę.
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Posted 19 stycznia 2016 - 21:09
Posted 19 stycznia 2016 - 21:32
a mnie cieszą Ci Floydzi na szóstym. Nawet miłe zaskoczenie, muszę przyznać. No, z tym Davidem to prawda, jestem pewny że byłby teraz na 1. miejscu.
Posted 19 stycznia 2016 - 23:05
W ogóle to drugi rok z rzędu wygrywa mój nr 1
Szkoda, że Julii brakło 1 punktu do podium, ale w sumie jak na rok bez albumu, to ładnie
Wcześniej ja miałem taką serię. Ale nie jest źle, bo Oxford Dramę miałem na drugim
Myślałem, że będzie wyżej LHR, no ale w sumie płyta już dawno wydana i SHAME ON YOU ACR.
Posted 19 stycznia 2016 - 23:09
martyna, skąd? Ze wielu miast w Polsce. Bez bicia się przyznam, że w tym przypadku to wina Szczotka, bo to on mi ją gdzieś zahajpował, a potem już nie musiał. Sama przyszła do mnie (na koncercie w Poznaniu) i dziś miłość do Juli jako najlepszego polskiego wykonawcy.
Oxford Drama zycięstwo się należy (choć u mnie ich zabrakło na liście, bo na jesieni nie udało mi się ich złapać koncertowo, poczekam do wiosny, a wtedy pewnie i u mnie będą wysoko)
Niezwykle się cieszę Beach House, bo to chyba jedyny przedstawiciel"moich" tak wysoko.
Teraz Bowie byłby nr. 1, wtedy uznawałam go jako oczywistość a oczywistości nie wciągam na listy.
Music can change the world, because it can change people.
Posted 20 stycznia 2016 - 09:46
Bardzo fajnie, że wygrało Oxford Drama W ogóle cała 10 wyszła niczego sobie, chociaż jestem trochę zdziwiona tak wysokim miejscem Pink Floyd. Wiem, że oni zawsze są wysoko, ale myślałam, że przy tak małej frekwencji coś się w tej sprawie zmieni
Sześć moich typów w dziesiątce, to niezły wynik.
[2]
Brawa dla andie za ogarnięcie tej 'wyjątkowej' edycji (ale czemu dałaś takie zdjęcie Julki ubranej w cebulę, to nie wiem )
Posted 20 stycznia 2016 - 11:57
W ogóle cała 10 wyszła niczego sobie, chociaż jestem trochę zdziwiona tak wysokim miejscem Pink Floyd. Wiem, że oni zawsze są wysoko, ale myślałam, że przy tak małej frekwencji coś się w tej sprawie zmieni
Ale np. Depesze już nie zmieścili się w top 10, pewnie przy większej liczbie list już by tam trafili^^
(ale czemu dałaś takie zdjęcie Julki ubranej w cebulę, to nie wiem )
jaka cebula śliczne jest to zdjęcie, bardzo mi się podobało, to wrzuciłam
Posted 20 stycznia 2016 - 12:31
U mnie Bowie też był na liscie juz przed Blackstar. Jestem ciekawa paru innych pozycji, u kogo znalazł się Nitzer Ebb na przykład...?
Przyznaję się do Nitzer Ebb
Patrząc na zwycięską trójkę czuję, że robiąc listę na ten moment mój top zestawienia wyglądałby prawie tak samo Wymieniłabym tylko jedną pozycję.
Cieszy fakt, że Bowie jest tak wysoko chociaż zdecydowana większość list wpłynęła przed tym okropnym poniedziałkiem i przed wydaniem Blackstar.
Midnight is where the day begins.
Offtopic →
On BLS I Heard The Sound... →
Ulubieni Wykonawcy Forum The Joshua - edycja 16Started by AlanSTA , 07 wrz 2020 gry i zabawy |
|
|
||
Offtopic →
Ulubieni Wykonawcy Forum The Joshua - edycja 15Started by andie , 22 sty 2019 gry i zabawy |
|
|
||
Offtopic →
Ulubieni Wykonawcy Forum The Joshua - edycja 14Started by andie , 26 paź 2017 gry i zabawy |
|
|
||
U2 →
Nothing to Win and Nothing Left to Lose →
Survivor Albumowy →
Survivor Edycja III →
Survivor Albumowy - Zooropa [3. edycja]Started by andie , 19 cze 2015 survivor, zooropa, gry i zabawy |
|
|
||
Offtopic →
Ulubieni Wykonawcy Forum The Joshua - edycja 11Started by andie , 23 lut 2015 gry i zabawy |
|
|
0 members, 0 guests, 0 anonymous users