2015-11-28 - Dublin, Ireland - 3Arena
Napisano 09 września 2015 - 06:38
Napisano 09 września 2015 - 08:31
To ja mam od razu pytanie, choć pewnie w nie do końca odpowiednim wątku. Czy ktoś z subskrybentów U2.com mógłby wziąć na siebie bilety dla mnie na ten koncert? Będę w sumie potrzebował 4, więc i też pewnie będę musiał zaangażować 2 osoby do tego.
Napisano 09 września 2015 - 11:47
Toja też się bardzo uśmiechnę do kogoś z tego samego powodu. Baaaaardzo. Odwdzięczę się dozgonnie. Ja tylko 1 bilet potrzebuję
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 09 września 2015 - 13:24
limit na irlandzkie koncerty to 2 ticksy
wątpię, żeby ktoś się znalazł, kto się podzieli
Napisano 09 września 2015 - 13:35
Wiadomo, trochę strzał w ciemno, ale po prostu liczę, że ktoś może się nie wybiera i mógłby zaoferować wykorzystanie swojego presale.
Napisano 09 września 2015 - 13:53
ale serio? 40 usd dodatkowo na wymarzony koncert to chyba nie jest taki straszny wydatek. w dodatku dostajesz jeszcze fajny gift
Napisano 09 września 2015 - 14:11
To też racja, ale z trzeciej strony taki bilet "wyszarpany" w publicznej sprzedaży smakuje lepiej Przynajmniej mi. Jest ten element rywalizacji, strategii (może się rzucić na Belfast, skoro wszyscy atakują Dublin? Tak zrobiłem z Kolonią i się opłaciło ), dramaturgii.
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 09 września 2015 - 15:25
@kade
Kupiłbym subskrypcję, ale wykupienie subskrypcji teraz nie daje dostępu do presale'a.
"PLEASE NOTE: Due to limited capacity for the Irish dates, the presale benefit applies only to people who were existing subscribers BEFORE the September 8 announcement. (The public ticket onsale for the Irish dates begins on Monday Sep 14th.)"
Napisano 13 września 2015 - 16:40
Kto planuje jutro rano polowac na bilety?
Kto planuje wybrac sie na koncert i w jakim przedziale cenowym?
Napisano 13 września 2015 - 17:30
JA! Na sobotę, ewentualnie na piątek. A jeśli to nie wyjdzie, no to papa Dublin
Napisano 26 listopada 2015 - 17:04
Heh, 10 minut klikania i bez problemu można "płytę" do koszyka wrzucić. Mam nauczkę na następnego lega, że najważniejsze są tanie loty - a bilet zawsze się znajdzie. Eh i po co ja ten powrót na sobote brałem grrr ;-)
Napisano 28 listopada 2015 - 21:36
Na razie tylko ten stream działa bez problemów: http://mixlr.com/joe_ahorro/
Zapraszamy na wspólny odsłuch jak zawsze
edit: http://mixlr.com/u2brothr/ - bro daje radę i brzmi sporo lepiej.
Napisano 29 listopada 2015 - 01:18
Setlista:
- The Miracle (of Joey Ramone)
- The Electric Co. / Send in the Clowns (snippet) / I Can See For Miles (snippet) / Live Forever (snippet)
- Vertigo / I Know It's Only Rock 'n' Roll (But I Like It) (snippet)
- I Will Follow / Mother (snippet)
- Iris (Hold Me Close) / Hold Me Close (snippet)
- Cedarwood Road
- Song For Someone
- Sunday Bloody Sunday
- Raised By Wolves / Psalm 23 (snippet)
- Until the End of the World / Love and Peace or Else (snippet) / Words (snippet)
(Intermission - The Fly) - Invisible
- Even Better Than the Real Thing / Break On Through (snippet)
- Mysterious Ways / Burning Down the House (snippet)
- Desire
- Angel of Harlem
- Every Breaking Wave
- October
- Zooropa (snippet) / Bullet the Blue Sky / Ode to Joy (snippet) / 19 (snippet)
- Zooropa
- Where the Streets Have No Name / California (There is no End to Love) (snippet)
- Pride (In the Name of Love)
- With or Without You / Love Will Tear Us Apart (snippet) / Shine Like Stars (snippet)
encore: - City of Blinding Lights / Ne Me Quitte Pas (snippet)
- Beautiful Day / Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (snippet) / I Remember You (snippet)
- Mother and Child Reunion (snippet) / Bad / 40 (snippet)
- 40
Niespodzianką jest brak niespodzianek Pewnie inaczej wyglądałoby to gdyby wcześniejsze koncerty w Paryżu odbyły się zgodne z planem. Mieliby nagrany koncert i w Irlandii mogliby zagrać na luzie, co pewnie przełożyłoby się również na setlisty. Teraz pewnie woleli zagrać stałym zestawem utworów, bo było to ostateczne nagrywanie przed filmowaniem w Paryzu.
Napisano 29 listopada 2015 - 09:28
22 snippety, rekord.
Napisano 29 listopada 2015 - 09:49
See through in the sunlight
Napisano 17 stycznia 2016 - 22:29
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych