No i mamy drugie Denver Ajaj nie dodałem 'Colorado" w nazwie tematu , i coś nie mogę znaleźć edytora nazwy topicu
2015-06-07 - Denver, CO, Pepsi Center
Napisano 24 marca 2015 - 15:18
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 24 marca 2015 - 15:31
El silencio se vuelve melodia
Napisano 24 marca 2015 - 15:50
Dobra , obczajone No na to wygląda , właśnie ciekawe jak ten Dublin , tak tych swoich rodaków trzymają w niepewności Pewnie połowa już kupiła bilety na Londyn
Napisano 24 marca 2015 - 17:10
Ha, może się Bono wkurzył ostatnio, że jak zapytał w Dublinie ile osób przyjechało na koncert spoza Irlandii to był las rąk Teraz chce zagrać tylko dla rodaków i wpuścić wszystkich podróżników do Londynu
Ale ja się nie dam nabrać i po prostu obstawie i Londyn i Dublin
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 08 czerwca 2015 - 05:36
- The Miracle (Of Joey Ramone)
- Out Of Control
- Do You Remember Rock 'n' Roll Radio? (snippet) / Vertigo
- I Will Follow
- Iris (Hold Me Close)
- Cedarwood Road
- Song For Someone
- Sunday Bloody Sunday / When Johnny Comes Marching Home (snippet)
- Raised By Wolves / Psalm 23 (snippet)
- Until The End Of The World / Love And Peace Or Else (snippet)
(Intermission) - Invisible
- Even Better Than The Real Thing
- Mysterious Ways / Young Americans (snippet)
- Volcano
- Ordinary Love
- Every Breaking Wave
- Bullet The Blue Sky
- The Hands That Built America (snippet) / Pride (In The Name Of Love)
- Beautiful Day / With Or Without You (snippet)
- With Or Without You
encore(s): - City Of Blinding Lights
- Mother And Child Reunion (snippet) / Where The Streets Have No Name / California (There Is No End To Love) (snippet)
- One
Napisano 08 czerwca 2015 - 08:24
Wciąż czekam na Magnificent...
Napisano 08 czerwca 2015 - 09:25
W ostatniej chwili wstrzymałem się z napisaniem przy pierwszym Denver, że pewnie następnego dnia też nie będzie 40. Znowu ich nie doceniłem. Teraz już nawet cztery Californie i cztery 40 w Montrealu mnie nie zdziwią.
Napisano 08 czerwca 2015 - 10:10
A dzisiaj jedynymi mankamentami gigu jest brak The Troubles i ciągłe pomijanie Miracle Drug -.- Ale do Montrealu mają troche czasu , może na próbach ogarną coś szalonego
+ znowu powrót w strefe 'czy można być bardziej drętwą publiką niż w USA" Kanada mówi że jak najbardziej
Napisano 08 czerwca 2015 - 21:01
Ale to nowe intro do Joeya Ramone jest ekstra. Brzmi o wiele, wiele lepiej niż to tandetne pianinko. Właśnie o to chodziło - smyki sryki, lalala i nagle JEB. Do Europy zdążą jeszcze naprawić kilka innych błędów, mam nadzieję.
Napisano 08 czerwca 2015 - 21:32
https://www.youtube.com/watch?v=o0-giqLPEOg
Tak ok. 1:30 się zaczyna
ciuch ciuch!
Napisano 08 czerwca 2015 - 21:37
El silencio se vuelve melodia
Napisano 08 czerwca 2015 - 21:50
Racja co do nowego intro, jest bardzo ok. Tylko za wcześnie pojawia się zespół . "oooooo..." powinno lecieć z taśmy a potem jakoś nagle riff Edga i zespół wyłania się z ciemności, coś w tym stylu . Bo brak płynności choć mniejszy, ciągle jest.
Mam podobne odczucia, bo niby jest lepiej, ale ciągle czegoś brakuje mogliby zbudować trochę większe napięcie na wstępie.
A jeśli chodzi o wyczyny Adama i Bono na Mysterious Ways to nawet Larrosław był cały uhahany
Midnight is where the day begins.
Napisano 08 czerwca 2015 - 21:53
A jeśli chodzi o wyczyny Adama i Bono na Mysterious Ways to nawet Larrosław był cały uhahany
Pewnie nogi bolały musieli więc sobie kucnąć.
Napisano 08 czerwca 2015 - 21:53
A co do Adasia , to tak - rośnie na mistrza tej trasy :3
Napisano 08 czerwca 2015 - 22:14
Na żywo to w ogóle nie ma co gadać, inny świat, inna magia. Kosmos
Ale tak i tak mnie strasznie kręci Miracle z tym intrem, jak dla mnie napięcie jest mega, jedyny zarzut to faktycznie mogliby zgasić wszystkie światła przed wejściem Bono na wybieg i zostawić tylko punktowiec skierowany na niego. I jak wchodzi zespół oświetlić scenę tak jak to robią. Ale i tak jest genialne, jak jest. Poniższy filmik fajnie ilustruje to oczekiwanie na początek show:
https://www.youtube.com/watch?v=opDr6_SQ5bE
Napisano 08 czerwca 2015 - 22:17
Na DVD czy nagraniach rzeczywiście byłoby to lepsze ale trust me - jak wychodzą na scenę i ich widzisz, zwłaszcza pierwszy raz w życiu na żywo jak kilkoro z Was, to i tak jest to genialne wejście i niemal nierealne przeżycie
Na forum zawsze można sobie pomarudzić ale doskonale wiem, że na żywo byłabym cała usikana bez względu na to co i w jaki sposób by zagrali
Midnight is where the day begins.
Napisano 08 czerwca 2015 - 23:32
No niestety przy drugim Denver troche skopali , intro średnie , Bonias przy zapalonych światłach witający publikę też średnio. Ale poczekajcie aż na intro wroci Beat On The Brat i zrobia to jak nalezy
+ posłuchałem drugiego wykonania Volcano i... średnie to jest no , niedopracowane , i w ogóle nie żre jakoś. Gdzie to kopnięcie riffem z Glastonbury , nawet na płycie to ostrzej brzmiało a tu jakieś miałkie. California i Troubles o wiele bardziej wartościowe , a Volcano rośnie na trochę takie All Because Of You tej trasy , tylko może refren trochę bardziej chwytliwy. Powinni ostro nad tym popracować.
Napisano 09 czerwca 2015 - 21:07
No niestety przy drugim Denver troche skopali , intro średnie , Bonias przy zapalonych światłach witający publikę też średnio. Ale poczekajcie aż na intro wroci Beat On The Brat i zrobia to jak nalezy
+ posłuchałem drugiego wykonania Volcano i... średnie to jest no , niedopracowane , i w ogóle nie żre jakoś. Gdzie to kopnięcie riffem z Glastonbury , nawet na płycie to ostrzej brzmiało a tu jakieś miałkie. California i Troubles o wiele bardziej wartościowe , a Volcano rośnie na trochę takie All Because Of You tej trasy , tylko może refren trochę bardziej chwytliwy. Powinni ostro nad tym popracować.
Pełna zgoda co do intra i Volcano. Intro przy zapalonych światłach i tak poniekąd z marszu (bez żadnego wstępnego utworu, np. BOTB) - nie widzę tego np. na DVD. Nie wiem, czy to lepsze niż same oooo, czy nie, ale niech nie przekombinują.
Volcano<<California<<The Troubles, jak dla mnie, a oni grają to co najsłabiej im wychodzi.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych