Shadows and Tall Trees
to tylko zabawa
Napisano 13 marca 2015 - 19:08
Shadows and Tall Trees
to tylko zabawa
Napisano 13 marca 2015 - 19:55
to tylko zabawa
Ale wymiana poglądów , nawet najskrajniejszych bardzo wskazana Niektóre najmniej emocjonujące survivory wyglądają jak zwykła ankieta , a te z ostrą rywalizacją i argumentacją nabierają rumieńców
Napisano 13 marca 2015 - 20:12
dobra, to ja kontynuuję Into The Heart skoro widzę że będzie nas już trzech
A nawet więcej.
Into The Heart
Napisano 13 marca 2015 - 20:50
Cienie i smukłe drzewa,
bo to dopiero zalążek prawdziwego Drzewka, i za małe, by survivora wygrywać.
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 13 marca 2015 - 20:51
El silencio se vuelve melodia
Napisano 13 marca 2015 - 22:35
Znam Boy na pamięć od lat i dlatego głosuję jak głosuję, jakby co W temacie post punku lat '77-'83 też mam dość spore doświadczenie i wysłuchaną tę setkę płyt z okresu i gatunku (w końcu mi się post-punk poza wybitnymi okazami znudził, Boy jakoś też nie) także do mnie takich oskarżeń proszę nie kierować
Każdej piosenki da się tu bronić przyjmując jakąś konkretną linię obrony. Akurat zupełnie nie zgadzam się z faktem że "bronią się po latach" bo nie, albumowe wersje czy to że świetnie je grali przez lata potem na koncertach? I Will Follow też ma plusy bo definiowało brzmienie i kierunek zespołu dalej poniekąd, zwłaszcza ten riff, alei w warstwie produkcji jest ciekawe, to rozbijanie szkła i bawienie się rowerem w studiu żeby uzyskać ciekawe niuanse... OOC może lepiej wychodziło live potem, ale wersja albumowa brzmi archaicznie wręcz. Wszystko da się obronić tutaj w jakiś sposób
Napisano 13 marca 2015 - 23:44
Jeden wielki smutek przez to co tu się dzieje, ale z drugiej strony MUSZĘ, NO MUSZĘ bronić Shadows, tak więc czarowne i nieziemskie Into the Heart teraz cokolwiek miałbym wyrzucić to i tak będzie z bólem serca
Napisano 14 marca 2015 - 01:32
PFFFFFF, serio?
Into the Heart/Shadows na 7. miejscu? Żenada. Niech Was gołębie obsrają.
I Will Follow
Napisano 14 marca 2015 - 11:35
ITH jest kosmosem, i definicja tej płyty, na podium się winno znaleźć.
Napisano 14 marca 2015 - 19:26
Serio, nie trzeba być wielkim detektywem, żeby trochę poszperać na forum i powiązać pewne fakty z innych tematów: oceny Boy'a w "u2 w skali 1-10".
Ja tylko chciałbym zwrócić uwagę, że przynajmniej w moim przypadku, głosy w survivorach mogą nie pokrywać się z moimi ocenami w u2 w skali 1-10 W survivorach dochodzi również taktyka, często polegająca na poświęcaniu czegoś, dla czegoś innego. Dochodzą również wszelkiego rodzaju fronty, umowy, itp. itd.
a teraz
Shadows And Tall Trees
Napisano 14 marca 2015 - 19:27
Into the Heart
Ej no, zostawcie Shadows...
- Ilu członków U2 potrzeba, by zmienić żarówkę?
- Jednego - Bono trzyma żarówkę, a świat kręci się wokół jego tyłka.
Napisano 14 marca 2015 - 20:04
głosy w survivorach mogą nie pokrywać się z moimi ocenami w u2 w skali 1-10 W survivorach dochodzi również taktyka, często polegająca na poświęcaniu czegoś, dla czegoś innego. Dochodzą również wszelkiego rodzaju fronty, umowy, itp. itd.
O tak, tak, popieram. Choć głosu na Shadows już niestety nie
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 14 marca 2015 - 22:35
Koszmar, żeby bronić Shadows (nr. 1 albumu) trzeba wywalić nr. 2 - ITH. Tragiczny wybór, ale niestety...
Into the Heart
Napisano 14 marca 2015 - 22:49
Lubisz acr absurd, to go właśnie masz w tej rozgrywce.
Inaczej bym tego nie nazwała.
Twój głos jeszcze rozumiem, bo sama kiedyś podobną taktykę zastosowałam, ale że inni się rzucili na ITH, z powodu najsłabszego utworu to ja już tego nie czaję.
Napisano 14 marca 2015 - 22:50
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 14 marca 2015 - 22:54
Ja Shadows najczęściej skipuje, choć cały album bardzo lubię, i już dawno odkryłam jego magię, a, że lubię granie okołopunkowe więc ona mi bardzo pasuje. A Shadows mi trochę nie pasuje do tego krążka.
Napisano 14 marca 2015 - 22:57
Absurd i chaos zawsze pro, jasne Ej, tu jest jakiś układ, front o którym nie wiem? (NIC MI CHAMY NIE POWIEDZIELIŚCIE?!) Ja sobie tak na pałę zagłosowałem na ITH już rundę temu a miałem jeszcze inną opcję ale chciałem się raz w życiu z Lookasem zgodzić Nie to że bym nie głosował na ITH jak mój inny kandydat by odpadł ale to naprawdę zastanawiające ;>
Napisano 14 marca 2015 - 23:03
Ja bym może inaczej zagłosowała na I Will Follow ale i tak by wcale nie odpadło, dobiłabym tym tylko Shadows czyli najlepszy utwór z tego co zostało... a w sumie Into the Heart jest klimatyczne, ale to za mało, nie ma startu do Cieni
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych